STF Landskrona Vandrarhem

Adress: S:t Olovsgatan 15, 26136 Landskrona  visa karta
Område: Skåne (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 99% (88 av 89 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(88 av 89rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Medelklass

Rekommenderad av Kent , Sverige (Sverige tor 20 jun 2019)
“Svårt att hitta vandrarhemmet, bara skyltat från ett håll. Rummet helt ok, bra sängar men mycket dåliga kuddar. Helt ny personal som gjorde sina första dagar, ställde upp bra och hade ett positivt sätt. Bra hygienutrycken. Hyggligt bra frukost. ”
STF Landskrona Vandrarhem svarar (tor 27 jun 2019)
Hej, Tack för påpekande om kuddarna, vi ska gå över dem och byta de som är dåliga. Skyltning har vi från båda infarterna till Landskrona, det är så mycket som stan är villiga att låta oss ha. Med vänlig hälsning, Sven-Erik
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Friendly hosts, traditional Swedish houses

Rekommenderad av Michel Chavarria, Storbritannien (Storbritannien mån 17 jun 2019)
“I had an amazing time there, the decor of the hostel was fantastic and the hosts were super friendly! When ever I needed help they would do the best to help me, whether that was directions or finding things to do. Also a special mention to the girl who just started working there, she was super helpful and helped me when I broke a plate by mistake! Would totally recommend if you want to visit skania! Thank you for everything! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt lyhört. Tassar på stolar skulle ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Väldigt lyhört. Tassar på stolar skulle minska skrapljudet. Bra med toa på rummet. Köket lite dåligt planerat. Bara en kaffebryggare. Trångt vid diskbänken med bryggare, vattenkokare och mikro.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa vandrarhem

Rekommenderad av Helma, Tyskland (Tyskland tor 13 jun 2019)
“Bästa vandrarhem som finns! Vi trivdes verkligen! Vi rekommendera varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummet har stålrörssäng som våningssäng....

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Rummet har stålrörssäng som våningssäng. Det har jag aldrig varit med om tidigare. Lyhört hörde steg kl 2 på natten i köket ovanför. Bad och dusch ingen anm. Fräscht! Kök ostädat pga polska hamnarbetare, som inte städade efter sig. Smetiga köksbänkar med ketchup och fett. Udda matrumsmöbler, fanns nog inte två likadana stolar. Slitet. Målat och fräscht i övrigt. Bemötande ingen anm. Service!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Prisvärt boende med bra läge

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Ljust, fräscht och trevlig miljö i hela huset. Sköna sängar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmigt vandrarhem centralt i Landskrona

Rekommenderad av Elisabeth, Stockholm, Sverige (Sverige sön 16 dec 2018)
“Rent och fräscht. Vänlig och hjälpsam personal. Bra utrustning i köket. Bra läge i Landskrona. Mycket prisvärt. Jag kan absolut tänka mig att bo här igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

STF Landskrona

Rekommenderad av ae, Norge (Norge ons 19 sep 2018)
“Tyst och lugnt trots en del trafik på en av de anslutande gatorna. Byggnaden, ett gammalt barnhem, är så bra isolerat at man inte blir störd av grannarna. Jag sov väldigt bra där, men kan inte uttala meg om kök mm då jag bara sov där. Enda invändningen är att det är ganska långt att gå till centrum, men bussarna går ofta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Upplevelse Landskrona

Rekommenderad av Dieter, Tyskland (Tyskland mån 06 aug 2018)
“Det är ett fint vandrarhem med interessanta internationala gäster, glatt bemötande och god stämning hela tiden. Allt är mycket fräscht. De erbjuder en god frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Böter vid ank efter kl 20 är retfullt oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“Böter vid ank efter kl 20 är retfullt och onödigt!”
STF Landskrona Vandrarhem svarar (tor 09 aug 2018)
Hej, Vi utfärdar inga böter, men tar ut en avgift för våra extra personalkostnader vid ankomst efter ordinarie receptionstid. Vi informerar också tydligt om incheckningstider vid bokningstillfället. Med vänlig hälsning. Sven-Erik
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället