STF Landskrona Vandrarhem

Adress: S:t Olovsgatan 15, 26136 Landskrona  visa karta
Område: Skåne (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 99% (107 av 108 rekommenderar) (31 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(107 av 108rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 31)

Good Place to stay

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 03 sep 2019)
“Very friendly warden. We could deposite our luggage before the usually Check-in. Rooms, shower, kitchen etc. absolutly clean und nice furnished. Well worth the low price. Nice and quiet place to stay. Unfortunatly we had only one night before we had to catch the ferryboat in Malmö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Very good accomodation on pur way north

Rekommenderad av Feichtis , Tyskland (Tyskland tis 13 aug 2019)
“We stayed at the hostel with two adults and three kids in a family-room for a night on pur way north. The hostel is a nice and cosy acommodation a stay!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Här kommer jag absolut att bo igen!

Rekommenderad av Carro, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Trevligt bemötande, ljust, rent och snyggt. Bra frukost. Lugnt område med mysig trädgård. Enda minus: hög ljudvolym i gemensamma utrymmen p g a dålig akustik, vilket hördes in på rummet. Buller från rumsdörrar när de stängdes med hjälp av dörrstängare. Men under de 5 dagar jag bodde där gick alla gäster och lade sig tidigt så det var inget som störde nattetid. Här kommer jag absolut att bo igen! :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice and freindly house, clean, big gard...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 06 aug 2019)
“Nice and freindly house, clean, big garden with tables, small and well equipped kitchen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

50-talscharm

Rekommenderad av Christina, Tyskland (Tyskland mån 29 jul 2019)
“Boendet i Landskrona är ljust och hemtrevligt med inredning från 1950-talet (moderna sängar). Äldre villa med trägolv och trädgård utanför. Mycket vänligt bemötande, centralt läge. Jag återkommer gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Rent og sentralt++ på frokost

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge lör 27 jul 2019)
“Rent og sentralt++ på frokost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bo här när du är i Landskrona!!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Mycket nöjd, rent och fräscht. Mysigt inrett, gångavstånd till allt. Mysig trädgård. Rekommenderar verkligen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Medelklass

Rekommenderad av Kent , Sverige (Sverige tor 20 jun 2019)
“Svårt att hitta vandrarhemmet, bara skyltat från ett håll. Rummet helt ok, bra sängar men mycket dåliga kuddar. Helt ny personal som gjorde sina första dagar, ställde upp bra och hade ett positivt sätt. Bra hygienutrycken. Hyggligt bra frukost. ”
STF Landskrona Vandrarhem svarar (tor 27 jun 2019)
Hej, Tack för påpekande om kuddarna, vi ska gå över dem och byta de som är dåliga. Skyltning har vi från båda infarterna till Landskrona, det är så mycket som stan är villiga att låta oss ha. Med vänlig hälsning, Sven-Erik
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Friendly hosts, traditional Swedish houses

Rekommenderad av Michel Chavarria, Storbritannien (Storbritannien mån 17 jun 2019)
“I had an amazing time there, the decor of the hostel was fantastic and the hosts were super friendly! When ever I needed help they would do the best to help me, whether that was directions or finding things to do. Also a special mention to the girl who just started working there, she was super helpful and helped me when I broke a plate by mistake! Would totally recommend if you want to visit skania! Thank you for everything! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt lyhört. Tassar på stolar skulle ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Väldigt lyhört. Tassar på stolar skulle minska skrapljudet. Bra med toa på rummet. Köket lite dåligt planerat. Bara en kaffebryggare. Trångt vid diskbänken med bryggare, vattenkokare och mikro.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews