STF Landskrona Vandrarhem

Adress: S:t Olovsgatan 15, 26136 Landskrona  visa karta
Område: Skåne (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 99% (80 av 81 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(80 av 81rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Rummet har stålrörssäng som våningssäng....

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Rummet har stålrörssäng som våningssäng. Det har jag aldrig varit med om tidigare. Lyhört hörde steg kl 2 på natten i köket ovanför. Bad och dusch ingen anm. Fräscht! Kök ostädat pga polska hamnarbetare, som inte städade efter sig. Smetiga köksbänkar med ketchup och fett. Udda matrumsmöbler, fanns nog inte två likadana stolar. Slitet. Målat och fräscht i övrigt. Bemötande ingen anm. Service!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Prisvärt boende med bra läge

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Ljust, fräscht och trevlig miljö i hela huset. Sköna sängar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmigt vandrarhem centralt i Landskrona

Rekommenderad av Elisabeth, Stockholm, Sverige (Sverige sön 16 dec 2018)
“Rent och fräscht. Vänlig och hjälpsam personal. Bra utrustning i köket. Bra läge i Landskrona. Mycket prisvärt. Jag kan absolut tänka mig att bo här igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

STF Landskrona

Rekommenderad av ae, Norge (Norge ons 19 sep 2018)
“Tyst och lugnt trots en del trafik på en av de anslutande gatorna. Byggnaden, ett gammalt barnhem, är så bra isolerat at man inte blir störd av grannarna. Jag sov väldigt bra där, men kan inte uttala meg om kök mm då jag bara sov där. Enda invändningen är att det är ganska långt att gå till centrum, men bussarna går ofta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Warm welcome and nice breakfast, beautiful renovated house

Rekommenderad av Heike, Tyskland (Tyskland sön 26 aug 2018)
“We like the atmosphere in this small hostel. The staff is very friendly. Breakfast is nice. The atmosphere in the renovated rooms is very friendly”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Upplevelse Landskrona

Rekommenderad av Dieter, Tyskland (Tyskland mån 06 aug 2018)
“Det är ett fint vandrarhem med interessanta internationala gäster, glatt bemötande och god stämning hela tiden. Allt är mycket fräscht. De erbjuder en god frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Böter vid ank efter kl 20 är retfullt oc...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“Böter vid ank efter kl 20 är retfullt och onödigt!”
STF Landskrona Vandrarhem svarar (tor 09 aug 2018)
Hej, Vi utfärdar inga böter, men tar ut en avgift för våra extra personalkostnader vid ankomst efter ordinarie receptionstid. Vi informerar också tydligt om incheckningstider vid bokningstillfället. Med vänlig hälsning. Sven-Erik
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Detta ställe kan jag varmt rekommendera....

Rekommenderad av Rina, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Detta ställe kan jag varmt rekommendera. Läget centralt, ren o fin och personalen mycket tillmötesgående. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmerende vandrehjem i klassisk villa

Rekommenderad av Søren, Danmark (Danmark fre 27 jul 2018)
“Meget venlig og gæstfri modtagelse i receptionen ved check-in. Kan varmt anbefales. Meget fine værelser i fin gammel villa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevlig personal som gav bra restaurangt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 jul 2018)
“Trevlig personal som gav bra restaurangtips 😊”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället