STF Sala Silvergruva

Adress: Drottning Christinasväg, 733 36 Sala
Område: Västmanland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 88% 22 av 25 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(22 av 25rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 3,8 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Unikt boende i spektakulär miljö

Rekommenderad av Pelle , Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Om man uppskattar industrihistoria, natur och att känna historiens vingslag så är detta vandrarhem perfekt. Boendet ligger mitt i gruvområdet i Sala Silvergruva i ett hus som bevarats på ett fantastiskt sätt. Nära till vandring, cykling och fiske. Vi körde MTB runt Gruvdammsrundan vilket var oerhört trevligt med fantastiskt fina omgivningar. Ett besök på Måns Ols Utvärdshus rekommenderas också starkt. Huset var nästan tomt när vi var där men räkna med att det nog kan bli ordentligt lyhört, det hör väl dock nästan till med tanke på dess ålder och får kanske anses tidstypiskt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen service

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Mycket bra service. Hjälpsam personal som underlättade vår vistelse i samband med Sala Silvermanen. Otrolig historisk miljö-mitt i Sala Silvergruva. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jätte bra extra service till oss som del...

Rekommenderad av Ko, Norge (Norge ons 25 aug 2021)
“Jätte bra extra service till oss som deltar i Silverma . Gillar när man sträcker sig extra långt för gäster så att man blir otroligt positivt överraskad. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Historiens vingslag

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Häftigt att bo på ett ställe där historien från förr är så väl bevarad i alla detaljer. Önskar att bemanning och frukost kommer tillbaka för att höja upplevelsen ännu mer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Obemannad anläggning

Rekommenderad av Lisbeth, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Eftersom anläggningen är obemannad så går det inte att svara på frågan om bemötande. Det skulle vara bra om det stod i brevet man får med nyckel var man ska lämna tillbaka nyckeln. Receptionen är inte självklar eftersom den är obemannad. Samtidigt med bokningsbekräftelsen kunde det stå var man kan parkera.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende i väldigt härlig miljö. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Trevligt boende i väldigt härlig miljö. Enda minuset för mig aom är ljudkänslig är att det hördes ett lågt brummade ljud på rummet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kontaktlöst

Rekommenderad av Sverigeresenär, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Ingen bemanning, men det funkade fint. Vi letade lite innan vi hittade byggnaden och nyckelskåpet. Det fanns gott om plats i stort rum med ett tiotal bord där vi var ensam. Det kändes lite ödsligt men det var enkelt att hålla avstånd. Huset hade rum på tre våningar och det var fler boende under samma dygn som vi men då det fanns flera pentry så stötte vi aldrig ihop. Sängarna var sköna att sova i och bäddutrustningen var fräsch även om jag inte gillade den tjocka grå filten. Sökte information om tid för utcheckning men hittade inte den någonstans i den info som fanns tillgänglig. Det brukar ju vara 10 eller 11 men det är bra att veta säkert vilken tid som gäller. Det visade sig att det var kl 11.00, när jag talade med damen som städade då jag kom tllbaka efter besök i silvergruvan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otroligt lyhört, jag hörde när grannarna...

Ej rekommenderad av J, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Otroligt lyhört, jag hörde när grannarna pinkade på toaletten. Kändes onaturligt att gå utan skor på golvet (gammalt och smutsigt). Rullgardinen i rummet passade inte fönstret så det lyste igenom.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin miljö men några minus

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Huset var bra och fint med den speciella inramningen, atmosfären och historien på platsen. Minus var att rums-dörrarna låstes automatiskt och att det inte fanns någon på plats vilket skapade en stress som präglade upplevelsen av att bo där, särskilt nu i corona-tider då vi endast fick bo 1 pers/rum och alla tre i familjen därför behövde komma ihåg att ta med sig sin rumsnyckel så fort rummet lämnades. Man kunde ringa ett larmnummer kl.7-22 för att få hjälp att öppna sitt rum. Men nattetid fanns inte den hjälpen. Nu gick det ändå bra för ingen av oss låste sig ute men känslan fanns ändå där av att det kunde hända. Information om de automatiska dörrlåsen borde stå någonstans på er webbsida. Det pågick ett omfattande markarbete runtom huset med stora bullrande maskiner och stora grushögar alldeles intill entrédörrarna. Svårt komma fram med väskorna. Förstår att detta var en tillfällig markåtgärd men det kunde också ha stått information om detta på er webbsida då det inte heller gick att köra den vanliga vägen fram till boendet och den andra vägen var stängd för biltrafik mellan 9.30-17. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sala STF

Ej rekommenderad av Gsn, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Dåligt skyltat, ingen person på plats vid ankomst, pågående arbete runt om själva vandrarhemmet. Svårighet att komma in i vandrarhemmet och få tag på nyckeln till rummet. Ålderdomligt men lite charmigt inomhus. Helt ok kök. Lyhört. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.