STF Regna Vandrarhem

Adress: Regna Kyrkby, Regnagården 47, 64010 Högsjö  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 84% (21 av 25 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(21 av 25rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Regnagården vilket mysigt ställe!

Rekommenderad av Loowan, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“En liten pärla i Östergötland! Möjligheten att paddla på sjön i närheten var mysigt. Tackar extra det trevliga ägarparet🌸 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

nice location

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna lör 17 aug 2019)
“nice hostel in a quiet area”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Regna vandrarhen

Ej rekommenderad av Farmor, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Regna som by med omgivningar är mycket trevligt. Vandrarhemmet behöver lite uppfräschning. 1. att man röjer upp runtomkring huset. 2. Att man lagar och målar invändigt, där det behövs. 3. att kök, kylskåp hålls rena 4. att duschförhängena med mera tvättas regelbundet eller byts ut. 5. vid beställd frukost att man tänker på att sätta för med tex ostkupa, något för bröd, köttpålägg med mera. eftersom det var en del flugor i maten 6. Mycket bra sängar 7 Att det kan vara dags att byta ut vandrarhemsvärden till någon mer social, engagerad person, eller komplettera med någon annan.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Regnagården

Rekommenderad av Per J, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Förträffligt boende för den som vill varva ner och ladda batterierna, mycket bra standard på allt, och dessutom mycket trivsamt. Har bara goda saker att säga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt och vilsamt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Regna är ett perfekt ställe om man vill varva ner och ta det lugnt. Badsjön intill är trevlig. Man slås av hur tyst det är och blir nästan förskräckt över hur ovan man är vid tystnad. Paret som har vandrarhemmet är mycket trevliga och gör ett bra jobb”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som ett vandrarhem förväntas vara

Rekommenderad av PC, Sverige (Sverige tis 28 aug 2018)
“Bra läge "Lagom" modernt Fräscht och rent Fina gemensamma utrymmen = Som ett vandrarhem förväntas vara”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugn och ro med naturen inpå knuten

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 jul 2018)
“Stilla och lugnt men tyvärr inga älgar i sikte! :) Fin badsjö i närheten av vandrarhemmet som var väldigt enkelt men fullt funktionellt. Vänliga värdar. Handla allt ni behöver i förväg och planera för att det inte finns någon täckning på telefonen. WIFI funkar bra i tv-rummet. ”
STF Regna Vandrarhem svarar (tor 12 jul 2018)
Tack för dina synpunkter! Vi beklagar att mobiltäckningen är dålig för bland annat Telia. Vi har påtalat detta för Telia vid flertal tillfällen utan förändring, men våra gästers omdömen kan utöva ytterligare påtryckning. Detsamma gäller det mobila bredbandet via anten, som är svagare än vårt tidigare bredband via det fasta telefonnätet (ADSL).
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underhållsbehov

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige sön 10 jun 2018)
“Vi tyckte om stället men tyvärr så fanns en del brister vad gäller underhåll kanske framförallt exteriört, fasad och trädgård bl.a. . Förstår att det innebär kostnader för värden men tror det skulle lyfta stället rejält.”
STF Regna Vandrarhem svarar (tor 12 jul 2018)
Tack för dina synpunkter! Vi är medvetna om de stora renoveringsbehoven, men försöker göra ständiga förbättringar och hålla en gammaldags stil i renoveringen inomhus. Vi har en långsiktig plan för renovering av fönster och fasad, och räknar med att åtgärda en del redan i höst.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews