STF Linköping Vandrarhem

Adress: Klostergatan 52 A, 582 23 Linköping  visa karta
Område: Östergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (56 av 57 rekommenderar) (17 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(56 av 57rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,8 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Prisvärt centralt

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige ons 20 mar 2019)
“Fantastiskt bra boende centralt i Linköping. Fjärde gången vi bor där. Har rekommenderat flera av våra vänner hotellet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Februaribesök

Rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige sön 17 feb 2019)
“Ett utmärkt rum. Uppskattar att det finns dusch och toalett på rummet, vilket inte tidigare var så vanligt på vandrarhem. God frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge. Bekvämt med dusch och toalett ...

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 22 jan 2019)
“Bra läge. Bekvämt med dusch och toalett på rummet. Fint att kunna välja mellan att köpa frukost eller ha tillgång till kök för att göra sin egen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende mitt i stan

Rekommenderad av Julfirande, Sverige (Sverige tor 03 jan 2019)
“Bra standard och bra läge. Nära till det mesta. Vi bodde i två rum och litet kök med badrum. Perfekt för en familj!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende Linköping

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige mån 10 dec 2018)
“Mycket prisvärt för ett så centralt läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige tis 06 nov 2018)
“Centralt beläget, bra pris, trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhem med centralt läge

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 23 okt 2018)
“Bra övernattning med möjlighet till egen toa/dusch och att köpa till frukost om man inte vill laga själv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra standard både vad gäller sängar, bad...

Rekommenderad av Sigrid, Sverige (Sverige mån 01 okt 2018)
“Bra standard både vad gäller sängar, badrum, städning o frukost. Centralt i Linköping o möjlighet till bilparkering. Mycket prisvärt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

bra boende

Rekommenderad av PUG, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Bra rum och hyfsad frukost. Centralt i Linköping, alldeles i centrum. Flera P-Plaster utanför entrén. Några rum i bottenplanet har trottoaren i jämnhöjd med fönstret.”
STF Linköping Vandrarhem svarar (tor 13 sep 2018)
Tack för att ni uppskattade vår parkering på gården och vårt läge mitt i city, ni är välkomna tillbaka till oss!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Parkering

Rekommenderad av Tord, Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Tyvärr, om man kommer resande med bil blir det ett race när det gäller parkeringsplats. Men, vänliga människor i receptionen gör ändå att problemet ej blir så stort. Vi var toppennöjda med vår vistelse! Till och med översvämningen fixades med gott mod.”
STF Linköping Vandrarhem svarar (tor 13 sep 2018)
Tack vad glada vi blir över att ni kände er så bra bemötta av vår personal att de bidrog till att ni blev nöjda med er vistelse, ni är varmt välkomna tillbaka till oss!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället