STF Linköping Vandrarhem

Adress: Klostergatan 52 A, 582 23 Linköping  visa karta
Område: Östergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 100% (55 av 55 rekommenderar) (17 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(55 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,8 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Långt över förväntan

Rekommenderad av Serafim, Sverige (Sverige tor 02 maj 2019)
“Vi har ofta bott på vandrarhem runtom i världen med mycket blandade upplevelser men det här var nog det vassaste hittills. Jättebra rum, trevlig personal som gjorde allt de kunde för att få rummet iordning trots att vi var mycket tidiga och bara tänkte lämna bagaget. Vi bjöds på kaffe medan vi väntade och fick rummet på rekordtid, i god tid innan vi skulle träffa släkt och vänner. Bara pluspoäng...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt centralt

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige ons 20 mar 2019)
“Fantastiskt bra boende centralt i Linköping. Fjärde gången vi bor där. Har rekommenderat flera av våra vänner hotellet.”
STF Linköping Vandrarhem svarar (sön 24 mar 2019)
Tack vad glada vi blir över att ni trivs så bra och rekommenderar det till vänner, välkomna tillbaka! från personalen på STF Vandrarhem Linköping
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Februaribesök

Rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige sön 17 feb 2019)
“Ett utmärkt rum. Uppskattar att det finns dusch och toalett på rummet, vilket inte tidigare var så vanligt på vandrarhem. God frukost. ”
STF Linköping Vandrarhem svarar (sön 24 mar 2019)
Tack för att ni valde att bo på STF vandrarhem Linköping, vi har hög standard på alla våra rum, välkommen tillbaka! från personalen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge. Bekvämt med dusch och toalett ...

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 22 jan 2019)
“Bra läge. Bekvämt med dusch och toalett på rummet. Fint att kunna välja mellan att köpa frukost eller ha tillgång till kök för att göra sin egen.”
STF Linköping Vandrarhem svarar (sön 24 mar 2019)
Tack vad roligt att höra att ni uppskattade möjligheten att välja frukost eller att använda vårt gästkök, välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende mitt i stan

Rekommenderad av Julfirande, Sverige (Sverige tor 03 jan 2019)
“Bra standard och bra läge. Nära till det mesta. Vi bodde i två rum och litet kök med badrum. Perfekt för en familj!”
STF Linköping Vandrarhem svarar (sön 24 mar 2019)
Tack, de flesta av våra rum har ett eget pentry men det finns även tillgång till större gästkök, välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende Linköping

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige mån 10 dec 2018)
“Mycket prisvärt för ett så centralt läge.”
STF Linköping Vandrarhem svarar (sön 24 mar 2019)
Tack för att ni valde att bo på STF vandrarhem Linköping , välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige tis 06 nov 2018)
“Centralt beläget, bra pris, trevlig personal”
STF Linköping Vandrarhem svarar (sön 24 mar 2019)
Tack vi trivs också med vårt cityläge och vår personal är toppen! välkommen att besöka oss igen.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhem med centralt läge

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tis 23 okt 2018)
“Bra övernattning med möjlighet till egen toa/dusch och att köpa till frukost om man inte vill laga själv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra standard både vad gäller sängar, bad...

Rekommenderad av Sigrid, Sverige (Sverige mån 01 okt 2018)
“Bra standard både vad gäller sängar, badrum, städning o frukost. Centralt i Linköping o möjlighet till bilparkering. Mycket prisvärt. ”
STF Linköping Vandrarhem svarar (sön 24 mar 2019)
Tack för ni tog er tid att skriva recension, vi blir glada över att ni trivdes så bra, välkommen tillbaka till oss och Linköping.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

bra boende

Rekommenderad av PUG, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Bra rum och hyfsad frukost. Centralt i Linköping, alldeles i centrum. Flera P-Plaster utanför entrén. Några rum i bottenplanet har trottoaren i jämnhöjd med fönstret.”
STF Linköping Vandrarhem svarar (tor 13 sep 2018)
Tack för att ni uppskattade vår parkering på gården och vårt läge mitt i city, ni är välkomna tillbaka till oss!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället