STF Julita Vandrarhem

Adress: Julita Gård, 643 98 Julita  visa karta
Område: Södermanland (Naturnära)
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

Rent och fräscht. Ett handfat på rummet ...

Rekommenderad av E, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Rent och fräscht. Ett handfat på rummet hade varit önskvärt men det var nära till dusch/wc och aldrig någon köbildning. Att bo på Julita är ett perfekt sätt att få två dagar på godset (kan behövas)!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Funktionellt, men....

Ej rekommenderad av Bengan, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Vandrarhemmet är väldigt funktionellt men mysfaktorn låg. Köket bra för matlagning men matsalen tråkig. Korridoren på ovanvåningen ger en känsla av sjukhus. Rummen väldigt enkla och mörka, pyttelitet fönster. Har vad som behövs för att sova men inte mer. Toaletter och duschar bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra läge och pris men konstig lukt i kök...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Bra läge och pris men konstig lukt i kök och på toaletterna.. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummen okej särskilt då vi bara var 2 st...

Rekommenderad av cecilia, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Rummen okej särskilt då vi bara var 2 st kunde bli trångt annars. Köket var ovanligt mycket flugor kan bero på något i sophanteringen.. Önskemål om möjlighet att hyra cyklar för att se mer av omgivningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Helt och rent

Rekommenderad av Bragdelina, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“På det stora hela i bra skick. Välutrustat kök. Uppskattas särskilt att personalen ansträngde sig för att få tag i alla gästerna för att informera att vattnet skulle stängas av ett par timmar p. g. a. vattenläcka (som låg utanför området och var utom STF:s kontroll). Sover man med öppet fönster finns en viss risk att bli väckt av muséegårdens tupp i gryningen, men annars var det tyst. Vandrarhemmet smälter bra in bland de gamla husen i området trots att byggnaden är nyare. Prisvärt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mediokert boende i en fantastisk omgivning

Ej rekommenderad av Uppsalabon, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Omgivningarna med fri tillgång till den fantastiska parken räddar upp den totala upplevelsen. Boendet känns tyvärr helt opersonligt - tänk vårdcentral. Märkligt att alla dörrar smäller i en ganska modern byggnad där samtliga dörrar har monterade dörrstängare? (Ekar högt i den kliniska byggnaden) ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Telefonkö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Ibland, inte alltid, är det stört omöjligt att komma fram till er. Väntetiden har ibland varit enorm. En röst sade i luren att ni kan ringa upp mig då det blir min tur blir. Jag gjorde det, men fick vänta i det oändliga. Under väntan ringde jag faktiskt upp er på en annan telefon. Och döm om min häpnad, efter ett tag svarar ni på denna telefon medan jag FORTFARANDE väntade på att ni skulle ringa upp mig på min egen. Då tappar man tyvärr i förtroende. Men trevlig personal då man kommer fram.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

jag hade uppskattat att få veta att det ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“jag hade uppskattat att få veta att det inte fanns tillgång till frukost - hade jag säkert kunnat ta reda på själv i förväg, men jag trodde att det skulle vara samma som på andra vandrarhem som jag har bott på. lite trist att det bara fanns sängar i rummet och inget litet bord som man kunde sitta vid och jobba.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Justera dörrstängare

Rekommenderad av Bengt Ståhl, Sverige (Sverige lör 13 jul 2019)
“ALLA dörrstängare i vandrarhemmet var justerade så att dörrarna slog igen med stor kraft och högt ljud - jag föreslår att Ni justerar alla dörrstängare - det går att få dem att stänga dörren lugnt och tyst.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi tyckte att boendet liknade ett kollob...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Vi tyckte att boendet liknade ett kolloboende. Mycket störande med dörrarna emellen som smällde igen. Själva rummet var väldigt mörkt. Annars okej. Tyvärr det sämsta av de fyra vandrarhem vi besökte mellan Kilafors i Hälsingland och Öland.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället