STF Arlanda/Jumbo Stay

Adress: Jumbovägen 4, 190 47 Stockholm Arlanda  visa karta
Område: Stockholmsområdet (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 100% (48 av 48 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(48 av 48rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Jumbo Stay Arlanda

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 03 mar 2019)
“Jumbo Stay Arlanda - återvänder gärna. Lättillgängligt, gratis parkering. Fanns allt vi behövde. Sov gott och god frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sliten storhet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 18 feb 2019)
“Rent men slitet.Dörrlåset fungerade inte ibland.Personal dock mycket tjänstvillig vid problem.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt hostel

Rekommenderad av Ahlberg , Sverige (Sverige mån 19 nov 2018)
“Ligger helt perfekt vid Arlanda... gratis bus nästan fram till dörren Gillar den väldigt tidiga frukosten. Dock så verkar det som STF medlem att det är ofta är problem med att dom inte ser att boendet redan är betalt. Nu löste dom det smidigt och vi fick en vän...men snälla gör det smidigare för allas trevnad Ps. Räkna inte med att rummen är stora. Men det är helt ok för ett sådant boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varmt i höstkylan

Rekommenderad av Åke Lewander, Sverige (Sverige sön 04 nov 2018)
“Min recension framgår av mina svar i enkäten, samtliga 'Bra'. Men, jag sov dåligt pga värmen i hytten och jag hittade ingen möjlighet att reglera temperaturen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt ok för en övernattning

Rekommenderad av StinaK, Sverige (Sverige fre 26 okt 2018)
“Litet rum, nära till hållplatsen för transfer till terminalen. Lite för dyrt för att återvända. Annars enkelt och helt ok. Som tur var hade vi kvitto på att vi betalat rummet då receptionen inte hittade någon betalning (enligt dom själva). Kändes lite tråkigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Hitta anvisad parkering

Rekommenderad av Hans Lindström, Sverige (Sverige mån 01 okt 2018)
“Vi textbeskrivning ska man hitta parkeringsplats. Det är förbannat uselt att hitta dit man ska. Körde fel så jag fick lov att köra tillbaka till Märsta för att vända och komma in på rätt fil in mot Arlanda. Parkerade på en sidoväg nära Jumbo planet. Gick in för att få information och de försökte hjälpa mig. Personalen erkände att det är svårt att hitta bland alla vägar. Alla (tex taxi) som kan vilken väg de ska köra håller så hög fart att man får passa sig att inte bli påkörd. Fick en muntlig vägbeskrivning som jag inte lyckades att följa. Mycket irritation och tappade bort mig. Hittade Grind 1 och parkerade där. Kom en blå buss som jag hoppade på. Fel om du ska till Jumbo planet han pekade på en gul buss och stannade bakom den så jag kunde byta. Till saken hör att jag hade varit uppe i ca 24 timmar så det kan bidra till att det JÄVLADES. Nästa dag visste jag inte var bilen fanns parkerad. Tänkte att jag tar en gul buss så känner jag väl igen när vi passerar Grind 1. Just denna gula buss körde inte till Grind 1. Jag fick gå 10 - 15 minuter och leta parkeringen. Gör en karta med inritad körväg för bil!!!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

En väldigt speciell övernattningsupplevelse

Rekommenderad av Fija, Sverige (Sverige tis 18 sep 2018)
“Det var nog femte gången jag tog tillfället att övernatta på Jumbo Stay. Något som upplevs bra återkommer jag gärna till och rekommenderar gärna andra att göra detsamma. Bra bäddkomfort, rent och snyggt, möjlighet att både äta och dricka gott bidrar till mina positiva intryck och synpunkter. Jag återkommer mer än gärna! Oj - jag höll på att glömma nämna personalens trevliga och korrekta bemötande...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt!

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige lör 26 maj 2018)
“Vandrarhem är bra boende och ekonomiskt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

fel i bokningen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 maj 2018)
“STF hade skickat en bokningsbekräftlse till oss med rätt datum men tydligen skickat bokningen med fel datum till vandrarhemmet. Tur nog fanns rum ändå.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

För dig på resande fot

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige sön 15 apr 2018)
“Jumbojeten börjar se och kännas lite sliten. Den skulle behöva en liten uppfräschning! Men det jag behövde, en skön säng, fanns på plats och lät mig sova ett par timmar innan jag reste vidare. Kul koncept och väldigt enkelt! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället