STF Stora Kalholmen Vandrarhem

Adress: Stora Kalhomens brygga, 13034 Skälvik
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 54 av 56 rekommenderar (17 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(54 av 56rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Paradise

Rekommenderad av Marieke, Belgien (Belgien fre 27 aug 2021)
“Eva welcomed us to paradise and after my stay I can only confirm. The place is wonderfully quiet and beautiful. It’s a no fuzz place and that simplicity is great. I would highly recommend. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fridfullt vandrarhem i skärgården.

Rekommenderad av Jonas , Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“ Stora Kalholmens vandrarhem ligger isolerat på en liten skärgårdsö. Här finns en undangömd vik där båtar ankrar för natten. Naturen är uppfriskande och ön är väldigt fridfull. Vandrarhemmet är mysigt och här skulle man egentligen velat stanna längre och bara slappna av. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Charmigaste boendet i skärgården

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Jättefint boende i fantastisk miljö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

..

Rekommenderad av Amanda , Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Väldigt fint vandrarhem med skön stämning. Underbar host och sån vacker ö! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Hade en fantastisk vistelse! Högklassig service, otroligt fint, städat och vackert. Är otroligt nöjd!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Magiskt i skärgården

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Absolut finaste vandrarhemmet i skärgården om man gillar lugn och ro och avskildhet. Otroligt vackert! Och mycket trevlig värdinna! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vacker ö. Charmigt hus.Eva är trevlig oc...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Vacker ö. Charmigt hus.Eva är trevlig och hjälpsam ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Sotra Kalholmen, min favoritö

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Har besökt Stora Kalholmen under flera år, och trivs väldigt bra där. Det är lugnt och skönt, och erbjuder underbara klipphällar att ligga o koppla av på. Denna gång besökte jag ön några dagar mitt i veckan i mitten av augusti, så vandrarhemmet var nästan tomt, och vattnet i havet hade hunnit bli skönt att bada i. Får nog bli en tradition :-) Vandrarhemsvärden Eva är dessutom toppen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhemmet med hjärta

Rekommenderad av Sonja, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Jag kan varmt rekommendera detta vandrarhem och Stora Kalholmen. Det är spartanskt med utedass och enbart kallt vatten i kranarna, men Eva som förestår vandrarhemmer gör det med hjärta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sjöstugan

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige fre 14 aug 2020)
“Litet kryp in för fyra personer med hund. Fint läge vid vattnet men en bit ifrån huvudbyggnaden. Mycket mygg då det låg nära en liten våtmark. Väldigt välfylld "överlevnadskiosk", gick till och med att beställa nybakta bullar/bröd till morgonen. Fantastisk kvällssol och utsikt uppifrån klippan vid viken. Lugnt och skönt! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.