STF Stora Kalholmen Vandrarhem

Adress: Stora Kalhomens brygga, 13034 Skälvik  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (40 av 41 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(40 av 41rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Mycket fint bemötande av Stora Kalholmen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Mycket fint bemötande av Stora Kalholmens värdinna! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt vandrarhem i skärgården

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Vi välkomnades direkt vid ankomst av Eva som gav bra information om vad som finns att tillgå etc. Anläggningen är i äldre skick, men välutrustad och fungerar bra! Mycket prisvärt via STF.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

5-bäddsstugan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Enligt min mening 1 bädd för mycket med tanke på golvytan. Svårt att få plats med våra tillhörigheter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert och lugnt!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Så härligt att få några lugna dagar på detta vackra ställe. Enkelt men ändå finns allt som behövs. Supertrevligt bemötande av Eva också.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Dagar i paradiset

Rekommenderad av Senan, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Jag har upptäckt en pärla, Stora Kalholmen. Jag är fortfarande kvar i mitt lyckorus efter en helg på ön. Litet och enkelt men så stor och härlig upplevelse. Trevligt bemötande, härlig natur och rofylld uppvaknande med sol och fågelkvitter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Most relaxing

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Lovely little island with basic facilities, perfect if you want some peace and calm. Very relaxing, super friendly and accommodating host. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Smultronställe

Rekommenderad av TS, Sverige (Sverige mån 03 jun 2019)
“En lyckad kombination av riktig skärgårdskänsla och bekvämligheterna av ett vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk sommarö!

Rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Stora Kalholmen är fantastiskt! Vackert, långt ut, bra boende. Men man badar i havet och vaskar av sig i balja. Inget varmt vatten men rinnande vatten i kök och hygien-utrymme. Bad bäst för vuxna. Liten sandstrand för små barn.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

St Kalholmen är verkligen en plats med l...

Rekommenderad av sassa, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“St Kalholmen är verkligen en plats med lugn och ro.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var ett avkopplande och skönt dygn v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Det var ett avkopplande och skönt dygn vi hade på Kalholmen. Tyvärr drogs betyget ner pga illaluktande och äckliga torrdass. Området runt dassen var heller inte fräscha. Där finns förbättringar att genomföra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället