STF Stora Kalholmen Vandrarhem

Adress: Stora Kalhomens brygga, 13034 Skälvik  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 96% (26 av 27 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(26 av 27rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,2 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Fantastisk sommarö!

Rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Stora Kalholmen är fantastiskt! Vackert, långt ut, bra boende. Men man badar i havet och vaskar av sig i balja. Inget varmt vatten men rinnande vatten i kök och hygien-utrymme. Bad bäst för vuxna. Liten sandstrand för små barn.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

St Kalholmen är verkligen en plats med l...

Rekommenderad av sassa, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“St Kalholmen är verkligen en plats med lugn och ro.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var ett avkopplande och skönt dygn v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Det var ett avkopplande och skönt dygn vi hade på Kalholmen. Tyvärr drogs betyget ner pga illaluktande och äckliga torrdass. Området runt dassen var heller inte fräscha. Där finns förbättringar att genomföra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fantastisk naturupplevelse

Rekommenderad av Nånnå, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Hjärtligt varmt välkomnande av en fantastiskt värdinna! En värdinna som gjorde allt för att vi skulle trivas och att allt skulle fungera på bästa sätt! Vilken natur, ett paradis! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supertrevligt ställe med utmärkta badmöj...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Supertrevligt ställe med utmärkta badmöjligheter och toppen föreståndarinna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhemmet Stora Kalholmen

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Litet trevligt vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk sommarkväll på Stora Kalholmen

Rekommenderad av Linus Gunnarson, Sverige (Sverige mån 16 jul 2018)
“Det går inte med ord beskriva hur bra reklam det är för Sverige att ta ut turister till Stora Kalholmen en sommarkväll i Juli. Boendet innehåller så mycket historia om hur vi befolkat och levt i skärgården under över hundra år. Eva personifierar den svenska gästfriheten och ser till att alla som kommer får en underbar vistelse. Hon är kompis med barnen som fiskar. Hjälper båtfolk som kommer och ankrar upp tillfälligt för en natts vila. Ser till att regler följs för allas bästa utan att för en sekund minska känslan av att det är för vår skull. Det har varit en fantastisk vistelse och vi kommer åter med många många fler under åren som kommer! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i skärgården!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Är uppvuxen i innerskärgården och har haft den som mitt andra hem på egen köl i snar sextio år. Nu bor vi i Simpnäs på Björkö och är inte längre båtägare. Nordsydlinjen har öppnat upp nya möjligheter för oss att resa i skärgården. De senaste somrarna har vi mist två gånger varje sommar tagit kortsemestrar på olika vandrarhem . Den senaste på Stora Kalholmen. En vacker ö med ett mycket fint vandrarhem som drivs av en fantastiskt trevlig och kompetent Eva! Vi kommer att varmt rekommendera Stora Kalholmen till alla våra vänner som ett av skärgårdens allra trevligaste vandrarhem! Vänliga hälsningar Sigurd Höglund ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt boende för en ensamvecka i skärgården

Rekommenderad av Eva U, Sverige (Sverige mån 18 jun 2018)
“Jag önskade få vara i ytterskärgården i lugn och ro - och då var det perfekt att bo på Stora Kalholmen så här innan semestertiderna börjar på allvar och huset blir fullbokat. Bekvämligheterna räckte bra för mig och jag uppskattade särkilt att det fanns bastu, som jag utnyttjade varje dag. Skönt att bada efter bastun, särskilt som vädret i maj-juni varit osedvanligt varmt och vattnet i havet blivit mycket mer uppvärmt än det brukar vara så här års. Bemötandet från ansvarig personal var varmt och välkomnande och jag kan bara tacka för en fantastisk skärgårdsvecka!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar möjlighet att övernatta på liten skärgårdsö utan egen båt

Rekommenderad av Solveig, Sverige (Sverige ons 13 jun 2018)
“På den här ön hittar man lätt en alldeles egen klippa att vila ut på. Huvudbyggnaden har god standard, den lilla 2-bäddsstugan är mycket enkel, dörren går inte att låsa, men det behövs väl inte? Det finns utedass och numera har ett litet utetvättutrymme fått skynken så man kan tvätta av sig. Det finns ett hyggligt kök, och fint stort "vardagsrum", men man är mest ute. Den enda nackdelen med Stora Kalholmen är att det kan bli väl mycket människor som kommer med egen båt, ankrar vid bryggan, och utnyttjar utrymmen i och runt Vandrarhemmet. Me oavsett detta är det en fantastisk möjlighet för oss utan båt att kunna vara på en liten skärgårdsö där det knappt ens finns stigar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället