STF Söderhamn/Växhuset Vandrarhem

Adress: Mobodarne 857, 82693 Söderhamn  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära)
Gästbetyg: 97% (33 av 34 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(33 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

härlig avskildhet i sjöboden

Rekommenderad av Frida H, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Jag och min man bokade in oss i Sjöboden för en natt, ett enkelt spartanskt boende som kändes lugnande för själen, precis bredvid en sjö så det första vi gjorde var att ta ett dopp. Sjöboden ligger lite i avskildhet från resten av husen och den är enkelt inredd med en säng och det nödvändigaste man behöver i ett kök, vatten hämtade vi i ett annat hus och ett "riktigt" kök fanns att låna i huvudbyggnaden vid behov, "eget" utedass precis bredvid huset. Perfekt för den som vill ha lite avskildhet och gillar det enkla och spartanska. Ett stort plus i kanten var att vi kunde köpa rawfoodfika i fiket, det gillade vi verkligen :) ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende i Sommar

Rekommenderad av Annonym , Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Roligt, lite flummigt boende! Känns om det fanns en plan men att boendet har tappat lite av sitt koncept. Skulle behöva styras upp lite, mycket grönsaker och bär som inte tagits om hand. Frukostbuffén var lite liten, hade gärna sett lite mer variation, även om allt verkligen var egen odlat och äggen närproducerade på tomten. Mycket mygg, så kanske ett bättre alternativ för myggnät i sjöstugan. Vattnet i dunken verkade inte vara bytt ... fanns grus i behållaren. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende med genomförd ekologisk inriktning

Rekommenderad av Arkitekt, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Boende med genomförd ekologisk inriktning - det var det som gjorde detta vandrarhem intressant ... och med objektiva ögon kan det säkert uppfattas som låg boendestandard .. men har som sagt andra värdefulla kvaliteter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Perfekt övernattning i lugn miljö

Rekommenderad av Mormor Liz, Mamma Frida och Saga 4 år, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Vi trivdes mycket bra i Växhuset under vår resa norrut. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Växhuset

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Fantastiskt ställe! Så fint bemötande underbart fika häftig trädgård. Minus dock att det inte fanns nån brygga att bada vid.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Intressant koncepå

Rekommenderad av Stefan H, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Intressant och stimulerande koncept med förnyelsebara resurser och närproducerade råvaror. Bra standard på boendet och mycket bra service från personalen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett underbart ställe!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Trevliga människor, vacker miljö och spännande trädgård med bra info om permanultur, renommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vägbeskrivning

Rekommenderad av anna, Sverige (Sverige tor 26 jul 2018)
“Önskade en bättre vägbeskrivning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skön miljö

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Fin liten oas i Hälsingeskogen. Rent och välskött. Det ekologiska miljötänket fungerade bra trots att lokaliteterna var små och rummen trånga. Det gick bra att samsas kring dusch och toaletter. Praktiska lösningar som mobilladdning vid sänglampan och specialsnickrade myggfönster fanns. Rent dricksvatten i flaskor ställdes ut varje dag i vandrarhemsbyggnaden och i gästköket. God frukost och servering sv enklare rätter under dag och kväll serverades. Tack för god service!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Det blev fel, men bra ändå.

Rekommenderad av Christer Widlund, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Vi hade bokat Sjöstugan, men när vi kom så hade man givit detta boende till en annan gäst. Nu fick vi ett större rum och hembakat bröd som kompensation. Så här i efterhand, när besvikelsen har lagt sig, blev nog det bra ändå. Nu slapp vi att vi bära ganska mycket bagage till den lite avsides belägna stugan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället