STF Vilhelmina Kyrkstaden

Adress: Tingsgatan 1, 912 33 Vilhelmina
Område: Lappland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 73 av 75 rekommenderar (17 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(73 av 75rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

fick en egen mini lägenhet, med allt jag...

Rekommenderad av me, Sverige (Sverige tis 06 apr 2021)
“fick en egen mini lägenhet, med allt jag behövde. Dusch och bastu finns i separat bygnad”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett minne för livet

Rekommenderad av David, Sverige (Sverige tor 18 feb 2021)
“Att bo i Vilhelminas kyrkstad är ett minne för livet. Jag har rest världen över i många många år och detta boende skulle jag utan tvekan ranka som ett av det bästa och charmigaste jag kommit över. Läs på kring historien om dessa mytomspunna kvarter som sträcker sig så långt tillbaka som 1800-talet och njut av Vilhelmina, en av Sveriges vackraste platser. Tack för allt Vilhelmina! ❤️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Med bättre städning så hade det varit he...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Med bättre städning så hade det varit helt ok. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket trevligt och charmigt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Mycket trevligt och charmigt boende”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mysigt i kyrkstaden

Rekommenderad av AEk, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Mycket mysigt och genuint boende i kyrkstaden, egen lägenhet med dusch och wc - hur bra som helst!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otroligt bra personal på turistbyrån som...

Rekommenderad av Maggan , Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Otroligt bra personal på turistbyrån som även liksom var ”receptionen”. Bra info, bra tips. Boendet var bra men det var lite uschligt utrustat. Men detta nämnde jag till receptionen I övrigt- supermysigt ställe att bo på- mitt i Vilhelmina- i gammal byggnad”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ännu ett ovanligt STF-boende

Rekommenderad av peower, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Fjällstugor, järnvägsstationer, fyrvaktarbostäder och här en lägenhet i kyrkstaden. Omväxling förnöjer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket mysigt!

Rekommenderad av Fru vitsippa, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Mkt mysigt! Rent! Prisvärt! Bra parkeringsmöjligheter ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmigt boende i historisk miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“En miss från personalen gjorde att vi inte fått veta var nyckeln skulle hämtas. Turistinformationen hade helgstängt och vi kom en söndag kväll. Hade sån tur att vi träffade på en ortsbo som kände någon som jobbade på turistbyrån och hjälpte oss att ringa. Förslag: läs in på telefonsvararen att nyckel till Kyrkstadens vandrarhem hämtas på Cirkle K som har dygnet- runt- öppet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket mysigt hus, jätte fint renoverat ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Mycket mysigt hus, jätte fint renoverat med alla gamla detaljer kvar. Jätte rent och fräscht.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-27 12:55:49, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.