STF Årås Vandrarhem

Adress: Kölingared, 56593 Mullsjö  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 96% (24 av 25 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(24 av 25rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Ett "riktigt" vandrarhem.

Rekommenderad av Lars Jansson, Sverige (Sverige tor 04 apr 2019)
“Vandrarhemmet i Årås kvarn kändes passande för två äldre vandrarhemsveteraner. Jag har varit medlems i STF sedan 1972 och bodde då på mitt första vandrarhem i Sveg. Då cyklade jag upp utefter Ljusnan. När jag frågade efter duschmöjligheter efter min 11 mil långa cykelfärd från Ljusdal, så blev jag hänvisad till en tjärn i skogen. På Årås vandrarhem var vi de enda gästerna och hade bara kontakt med värden via SMS och tfn. Vi fick en kod till nyckelskåpet och sedan fick vi klara oss själva. Standarden var helt OK och omgivningarna spännande. Vi såg 4 nyanlända forsärlor som kanske var på väg att häcka vid forsen i Tidan utanför vandrarhemmet. I denna trakt rinner både Ätran, som mynnar i Falkenberg och Tidan, som mynnar i Vänern i Mariestad upp. Min mor föddes i Leksbergs socken utanför Mariestad på Haggården där RV 26 från Skövde korsar E20 och södra infarten till Mariestad ligger. Därför har Tidan alltid legat mig varmt om hjärtat men jag hade ingen aning om varifrån den kom. Tyvärr var jag kraftigt förkyld under min vistelse på vandrarhemmet och orkade inte utforska omgivningarna. Det får bli en annan gång.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt på bild iallafall

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 02 feb 2019)
“Det låg en gammal knäckebrödsmacka på rummet när vi kom. Otydligt att vi fått en liten dubbelsäng. vi är inte ett par så två enkelsängar hade ju varit fint. Dörren till toaletten hade inget handtag eller lås. Våra mobiler kunde inte ansluta till wifi när vi var på rummet eller i köket i Drängstugan. Det fungerade ute på gården vid bilen. Lite tråkigt allt som allt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mitt favoritvandrarhem med härlig atmosf...

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige tis 29 jan 2019)
“Mitt favoritvandrarhem med härlig atmosfär och fin standard och I underbar miljö. Det enda som saknas är en vattenkokare!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppbetyg

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 21 nov 2018)
“Jag kan verkligen rekommendera att bo på Årås kvarns vandrarhem - mysiga rum, fina omgivningar och mycket prisvärt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Superboende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 01 okt 2018)
“Mycket fint ställe som gav en underbar nattsömn i en fantastisk omgivning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kod

Rekommenderad av Klas Eriksson, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Då vi beställde boendet och åkte strax efter så fick vi aldrig "koden" till nyckelskåpet där nyckel till ytterdörr och rum fanns. Ingen bemanning på stället när vi kom. Det hela löste sig med hjälp av en annan hyresgäst som anlände strax efter oss. Förslag: I bekräftelsen borde stå om stället är bemannat o/e hur man får tag i nyckeln. Alternativt fråga om hur man vill ha "Nyckelkoden" skickad, mail eller SMS.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rofyllt

Rekommenderad av Janne&Maggan, Sverige (Sverige tor 26 jul 2018)
“Ett lugnt och trevligt ställe. Nära till bad och natur. Fina stugor och omgivning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En idyll från förr

Rekommenderad av H&G, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Första intrycket var inte jättebra- vandrarhemmet låg lite nedanför vägen nästan som i en grop. Den kvällen vi kom var omgivande bebyggelse nästan spöklikt öde. En trevlig och gladlynt barnfamilj på gräsmattan utanför vandrarhemmet lättade upp stämningen och när vi klev in var det som att komma hem till en kär gammal släkting som för tillfället inte var hemma. Vi trivdes på Årås och närheten till ett kvällsdopp i närliggande sjö förstärkte de positiva intrycken. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig miljö i vackert landskap

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“STF Årås har överträffat mina förväntningar. Själva byggnaderna är fantastiska med mycket charm, det fanns allt i köket som behövs för att laga maten, duscharna är trevliga och rena, grillplatsen är toppen och naturen runt omkring bjuder in till milslånga vandringar. Det var bara synd att vi faktiskt bara stannade en natt på vår genomresa men nu då jag vet vilken pärla denna plats är ska jag gärna komma tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sveriges bästa vandrarhem?

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige tis 03 apr 2018)
“Fantastiskt boende i vacker miljö. Trevliga rum med bra kök (vattenkokare saknas dock) och toa/dusch. Rent och snyggt. Mitt favoritvandrarhem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället