STF Omberg/Stocklycke Vandrarhem

Adress: Omberg, 599 93 Ödeshög  visa karta
Område: Östergötland (Naturnära)
Gästbetyg: 91% (39 av 43 rekommenderar) (5 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(39 av 43rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Fint utgångsläge för vandringar

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Omberg är ett jättefint ställe och personalen är enormt trevliga, hjälpsamma och kunniga. De har Corona-anpassat verksamheten på ett mycket bra sätt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt läge mitt i skogen på Omberg. Lug...

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Mysigt läge mitt i skogen på Omberg. Lugnt och avkopplande men ändå med lite rörelse då många människor startar eller avslutar sin vandring eller cykeltur vid parkeringen strax bredvid. Mycket trevligt bemötande. Fick flera frågor om vad vi ville ha till frukost, det kändes omtänksamt. Frukosten fick vi framdukad vid avtalad tid i det mysiga uterummet, kändes både lyxigt och ansvarsfullt i coronatider. Rummet i huvudbyggnaden var trevligt och välstädat. Lyhört men inget som besvärade oss. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket nöjda med vistelsen

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Lugnt och trevligt vandrarhem som vi gärna bor på igen! Vacker och omväxlande natur runtomkring med många vandringsleder.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Orimlig prissättning

Ej rekommenderad av Tord olsson, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Jag vill stödja stf i dessa tider. Har bokat in flera aktiviteter med koppling till boende på stf medlem också sedan början på 80-talet. Nu kostade vårt boende jag och min fru 1590 kr för en natt som medlemmar trodde attförbokning på nätet skulle vara gynnsamt. Våra vänner vi tog med bokade rum på plats. Rummet bredvid oss sm såg likadant ut. 1290 kr och dom var inte medlemmar är det sånt vårdar era medlemmar? Behöver ett bra svar om jag ska fortsätta ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Mycket bra bemötande

Rekommenderad av Claes , Sverige (Sverige fre 08 maj 2020)
“Stocklycke är en klassisk vandrarhemsplats mitt i paradiset Omberg. Standarden på hus och faciliteter är inte toppklass men Hanna som driver vandrarhemmet gör det ändå till ett jättebra ställe att bo på. Trots Coronatider fungerade allt utmärkt. Frukosten på bricka vid utspridda bord var eminent. Servicen toppklass. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Inga hemligheter här...

Ej rekommenderad av Oscar, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Helt okej dusch- och toalettutrymmen, och inget större fel på rummet i sig egentligen. Köksutrymmena välstädade. När det gäller ljudklassningen på väggarna så finns det mycket mer att önska. Ett glatt gäng i köket höll oss vakna en bra bit inpå natten, öronpropparna låg såklart kvar hemma.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt att få cykla o promenera ett par dagar på Omberg

Rekommenderad av Gunis, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Allt var bra förutom priset. Det är lite för dyrt för ett rum utan dusch o toalett på rummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stocklycke Omberg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 jun 2019)
“Väldigt fint i Omberg.. Trevligt boende i lugn miljö. Sista morgonen var vi enda gästerna. Då var det framdukat en härlig frukost med gott nybakat bröd kokta ägg fil ö müsli mm Det uppskattade vi mkt Saknade wifi i huset för övernattning ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-22 13:40:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.