STF Arkösund Sköldviks Vandrarhem

Adress: Världens ände 107, 610 25 Vikbolandet
Område: Östergötland (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 75 av 82 rekommenderar (28 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(75 av 82rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Fantastiskt läge och vackert på hösten

Rekommenderad av LE, Sverige (Sverige tis 05 okt 2021)
“Vi njöt denna helg helt ensamma på vandrarhemmet i Sköldvik. Lite speciell lukt tyvärr (fukt tror jag). ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt men välutrustat boende med fantas...

Rekommenderad av Vanja, Sverige (Sverige tis 28 sep 2021)
“Enkelt men välutrustat boende med fantastiskt läge. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Saknas information på hemsidan om tider ...

Rekommenderad av Carro, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Saknas information på hemsidan om tider för in- och utcheckning. Inga tydliga direktiv vid incheckningen hur man fick nycklarna till sitt rum. Fick ringa värden som sedan ringde upp och gav koden till ett nyckelskåp. Det löste sig bra men efter lång resa vill man klara av incheckningen så fort som möjligt och få tillgång till sitt rum. Läget på vandrarhemmet var det bästa. Värt att åka hit. Dessutom enkelrumspriser för oss som reser ensamma. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt läge men dåligt underhållet

Rekommenderad av Svenskt par på genomresa., Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Vandrarhemmet i Arkösund ligger otroligt fint och de gemensamma utrymmena är trevliga. Dock tyckte vi att rummen var väldigt charmlösa och sängarna sådana som sitter i passagerarfärjor, fastmonterade i vägg. Vårt rum luktade dessutom mögel. Jättesynd eftersom en dålig nattsömn förstör hela upplevelsen. Önskemål om att man fräschar upp sovrum med nya sängar och inredning samt renoverar samtliga duschar och toaletter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk omgivning

Rekommenderad av Göran, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Föregående boende i vårt rum hade inte städat. Det var inget stort problem för oss. Omgivningarna o miljön runt omkring är fantastisk o vi rekommenderar gärna ett besök. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bedagat vandrarhem

Ej rekommenderad av ISanden, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Miljön och omgivningarna kring detta vandrarhem är helt fantastiska men själva vandrarhemmet är en katastrof. Nedgånget och opersonligt och total avsaknad av personal. Allt ska tydligen skötas digitalt hos STF nuförtiden. Snart helt meningslöst att vara medlem om man inte är fjällvandrare. Allt krutet läggs väl där numera antar jag.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

arkösund

Ej rekommenderad av elmer, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Känslan av finlandsfärja var blandad - å ena sidan kunde man göra en soffa av den ena bädden, men samtidigt var de ganska obekväma. Det var hyfsat rent i hygienutrymmen men en del tillbehör var rostiga och underhållet var sådär. Maten var dyr i förhållande till mängd och kvalitet. Jag tropr inte det hade bivit dyrare och vi hade varit mer nöjda om vi bott på hotell och sluppit ta med lakan och handdukar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fina omgivningar

Rekommenderad av Liv , Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Trevliga värdar och vackert beläget vid vattnet. Önskar att vi stannat längre än en natt för det verkar finnas att mycket natur att utforska i omgivningarna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härliga dagar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Fantastiskt läge vid havet med fina möjligheter till bad för alla åldrar samt en underbar utsikt mot horisonten. Dessutom jättetrevligt bemötande som gjorde att vi kände oss välkomna och omhändertagna! Tack till Eva och Krister!💕 Gunilla o Anders 🤗🤠🌸”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt läge och utmärkt boende!

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Min väninna och jag bodde två nätter på Askersund Sköldviks STF vandrarhem. Läget alldeles vid vattnet är fantastiskt, utmärkt bad med både strand och brygga. Värdparet var mycket serviceminded, vänliga och positiva och de slet verkligen. Rummen var rena och snygga med bra sängar och fräscha sängkläder. Där finns gott om toaletter. - Vi valde att äta i vandrarhemmets restaurang i stället för att laga mat själva. Där fanns goda och vällagade middagsrätter och en helt okej frukostbuffé. Vi fann dock middagarna mer prisvärda än frukosten. - Det enda negativa var vissa av de andra gästerna! Ett stort gäng bestående av personer i olika åldrar befann sig där när vi kom. De bredde ut sig, la beslag på hela köket vid middagstid, tog god tid på sig och lät plåtar och kastruller stå kvar på spisen. Ungdomarna låg utsträckta i husets enda soffa, och på morgonen ställde sig en kvinna i köket och borstade tänderna, medan andra gäster - ett äldre par- satt och åt frukost. Man uppträdde helt enkelt som om man varit hemma! detta har inget med själva vandrarhemmet att göra, men bör ändå nämnas.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.