STF Bunge/Fårösund Vandrarhem

Adress: Bunge Änge 512, 624 64 Fårösund
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 114 av 121 rekommenderar (36 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(114 av 121rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 36)

Bunge,

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Lagom promenadavstånd både till museet och Fårösund. Trevlig miljö för flygintresserade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

dålig info på hemsidan

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“På hemsidan stod det att det fanns en restaurant, men det stämde inte. Då känner man sig lite lurad, det är viktigt att info stämmer.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bokningen

Rekommenderad av Marie Sandqvist, Sverige (Sverige tis 10 aug 2021)
“Boendet var bar men STF.s bokningsservice var katastrofal. Först och främst så bokade jag ett dubbelt så dyr rum, för att det inte gick att skilja på studio för en eller två personer. För det andra så fick jag brev om att betalning skulle dras från mitt kort, samtidigt som jag fick uppmaningar om att gå och betala på en länk som inte fungerade. Sista betalningsdag närmade sig och när jag ringde STF så fanns det ingen att prata med, det fanns två alternativ på rösttelefonen : fjällstugor och skärgårdsboende, inget av dem hade jag. lösningen blev att ta kontakt med boendet och genom dem få ett telefonnummer till deras kontaktperson på STF. Den kontaktpersonen blev den som ordnade med att betalning gick att göra. Den stressen och vanmakten STF brister orsakade, skulle jag behöva extra semester för att hämta mig ifrån. Mitt boende var Bunge vandrarhem Bunge Änge 512.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Bra läge, nära till det mesta.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Bra läge, nära till det mesta. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Calm place and good price

Rekommenderad av Simone, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“The place is really calm, far away from any noise in a very beautiful area, but I really missed to have a kitchen to prepare, mainly, dinner.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

besviken

Ej rekommenderad av peter, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“hej STF teamet. Vi har nu varit flera gånger i STF vandrarhem och det är förste gång att vi är besviken. Här finns lite feedback: Positivt: vi letade för en boende näre av Fårö, så det var jättebra. Negativt: vi bokade med STF appen och fôrvantade att bo i STF Bunge Hostel (gamla flygplats). Men när vi kom, hade vi ett rum i östra del (gamla kaserne) som är inte alls av sama standard alls. Det är inte tydligt på appen att det finns 2 deler som är inte likesom inrednat. Näste gång ska vi tydlig reservera i Bunge Vandrarhem väster... ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

Trevlig boende

Rekommenderad av Britt-Marie, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Flera längor med olika boenden bredvid Bunge flygfält med mycket låg aktivitet, störde absolut inte. Trevligt se enstaka propellerplan, segelflygare. Boendet är lyhört om du är ljudkänslig men jag hade inga problem att sova ostört. Hade uppskattat att slippa ha parkerade bilar precis utanför fönstret av ljudmässiga skäl, varm sommar och sover med öppet fönster. Vi utnyttjade inte köket så det kan jag inte uttala mig om, trevligt med närheten till färjan över till Fårö och bra restauranger. Inga problem att få parkering på parkeringsplatsen då många valde parkera på gräsmattan vid husen. Frukosten var riktigt bra, varmt nybakat bröd. Enkle, smidig in& utcheckning. Hit kan jag absolut tänka mig att återvända.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fantastisk frukost

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Helt fantastisk frukost med hembakt bröd ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Avlopp

Ej rekommenderad av Filip, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Som att bo på ett kontor där avloppen ligger öppna. Var ända gång någon spolade i toaletten eller duschade ovanför hördes det jätte högt in i rummet.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 2 av 5

Bodde i lägenhet med badrum och pentry i...

Rekommenderad av Fiskmicke, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Bodde i lägenhet med badrum och pentry i gammal militärförläggnimg 1,5 km från receptionen och frukostmatsalen. Inga problem att cykla till frukosten. Trevligt bemötande och bra kommunikation. God frukost med bl a havergrynsgröt. Bra läge till Fåröfärjan. Enda anmärkning är den dåliga städningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.