STF Bunge/Fårösund Vandrarhem

Adress: Bunge Änge 512, 624 64 Fårösund  visa karta
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (123 av 129 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(123 av 129rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Fräsch och fin lägenhet. Trevligt bemöta...

Rekommenderad av Ola, Sverige (Sverige tis 22 okt 2019)
“Fräsch och fin lägenhet. Trevligt bemötande när jag ringde om nyckelithämtning! Enda negativa jag kan komma på är att källsorteringsrummet var ofräscht.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

Lugnt

Rekommenderad av Bill, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Boende i klass lugnt och fint. Spännande omgivning. ICA butik, Bar och restauranger i området. i området.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Mycket trevligt vandrahem med trevligt v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“Mycket trevligt vandrahem med trevligt värdpar. En konsert ordnades i matsalen en kväll. Kul!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bo i Fårösund

Rekommenderad av simgu, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“I historiskt minne från lottornas tid bode vi sjysst Två nätter i frid. Säsongen är kort det var tyst o stilla och rent o fint det stället vi gilla!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Spännande boende med cykelavstånd till Fårösund och Bungnäset

Rekommenderad av Singhen, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Avslappnad vänlig och tillmötesgående personal. Fin miljö med val att sitta i det trevliga allrummet eller i stugans lilla matsal. Prisvärt med ordentlig frukost i priset. Hoppas kunna komma dit igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fridfullt naturnära läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Spenderade 3 nätter på Bunge vandrarhem. Mycket rent och fräscht rum. Läget är lugnt och nära till Fåröfärjan. Bra bemötande och service från värden. Praktiskt med cyklar för uthyrning. Uppskattade att komma sent efter högsäsong för att kunna njuta av den säregna naturen på Fårö och cykelturer utan att trängas med så många. Rekommenderar detta boende varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Cykeltrampare

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Mycket bra boende. Enda nackdel alla bilar som parkerar alldeles in på boende. Det finns en stor fin parkering några steg från boendet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bra och prisvärd lägenhet

Rekommenderad av Tim A., Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Helt ok standard i kök och badrum. Bra service; när vi anlände så hade de ställt in en barnsäng. Trevligt bemötande (dock endast över telefon, då vårt boende var obemannat). Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Prisvärt boende i lugn omgivning

Rekommenderad av Carl-Fredrik Svensson, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Bra bemötande och service. Allt i ordning när vi kom och lätt att få hjälp med det som vi behövde hjälp med. Jättebra och allsidig frukost med extra plus att det gick att sitta ute och äta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bra med frukost. Dock funkade inte wifit...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Bra med frukost. Dock funkade inte wifit i vårt rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews