STF Ottenby Vandrarhem

Adress: Ottenby 106, 38065 Degerhamn
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 79 av 81 rekommenderar (22 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(79 av 81rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Uppgradering

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 apr 2021)
“Uppgraderat boende toppen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Corona

Rekommenderad av Sara, Danmark (Danmark mån 19 okt 2020)
“Near Ottenby with many great Nature experienses It worried me that there was no hand alcohol available in common areas. For example, there was a lack of alcohol in the kitchen, which is worrying considering Corona.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ottenby

Rekommenderad av Zo, Sverige (Sverige fre 16 okt 2020)
“En säng, ett bord, en stol, precis det jag behöver! Lättstädat! Lite långt att gå till toan på natten. Annars allt perfekt. Fina omgivningar också.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

allt bra förutom att wifi låg nere, avgr...

Rekommenderad av BB, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“allt bra förutom att wifi låg nere, avgrävd kabel kan ej skyllas på Stf. Kommer att välja detta som förstahandsboende när jag fotograferar fåglar på Öland.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En toppenfin anläggning

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Bra i ordning på allting, rent och fräscht. Mycket trevligt bemötande och stor serviceanda! Ska absolut åka dit igen samt varmt rekommendera till mina vänner”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt läge i vacker natur för den fåge...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Perfekt läge i vacker natur för den fågelintresserade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende

Rekommenderad av Cyklisten, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Prisvärt boende i fina omgivningar. Perfekt utgångspunkt för att besöka fågelstationen vid södra udden, Eketorps borg och badet i stenbrottet i Grönhögen. Enkelt men ändamålsenligt rum. Få andra besökare på anläggningen vid mitt besök, därför ingen trängsel. Kan dock tänka mig att det blir trångt i köksutrymmena och duschar vid fullbeläggning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyhört

Rekommenderad av Ewa Salomonsson, Sverige (Sverige lör 22 aug 2020)
“Väldigt lyhört mellan rummen, man hör samtal. Snarkningar hörs väldigt bra mellan rummen 😱”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

bra ställe södra ö-land

Rekommenderad av Roger, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Trevlig och hjälpsam personal och bra läge, sköna sängar, rent ställe, varma duschar och bra gemensamhetsutrymmen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och enkelt boennde med perfekt läge ...

Rekommenderad av Ali, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Bra och enkelt boennde med perfekt läge för naturintresserade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-27 12:55:49, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.