STF Ottenby Vandrarhem

Adress: Ottenby 106, 38065 Degerhamn
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 88% 122 av 138 rekommenderar (33 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(122 av 138rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Nytt och fräscht

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tor 12 maj 2022)
“Hade glädjen att bo i renoverat rum på Ottenby vandrarhem. Snyggt och rent fast madrassen var lite mjuk och ”lös i kanterna”. Bra sällskapsrum saknas men för mig som tillbringar vaken tid utomhus, är det inga problem. Bra kök med moderna spisar Fantastiskt läge. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint rum

Rekommenderad av PiaS, Sverige (Sverige tor 28 apr 2022)
“Litet rum, men precis vad vi behövde! Rent, även i köket. Bra service som löste incheckningen när vi kom sent.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Återvänder gärna

Rekommenderad av Tajgablåstjärt, Sverige (Sverige tis 05 okt 2021)
“Boende med bra standard, väldigt fina nyrenoverade kök och hygienrum. Små rum. Saknade klädförvaring, endast en kapphylla. Annars bästa boendet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF Ottenby

Ej rekommenderad av Tobbe, Sverige (Sverige tis 28 sep 2021)
“Tyvärr var mitt rum mögelskadat, luktade mögel redan i korridoren men mina reskamrater hade inga problem med sina rum. Lukten sätter sig i kläder och lakan mm klart obehagligt och ofräscht.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ottenby vandrarhem Mycket trevligt och ...

Rekommenderad av Anders Asplund, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Ottenby vandrarhem Mycket trevligt och välskött”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välskött vandrarhem på södra Öland

Rekommenderad av Robban, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Ottenby vandrarhem var en mycket trevlig upplevelse med trevligt bemötande, välstädat och välutrustat. Läget på underbara och förvånansvärt orörda södra Öland är perfekt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fräscht & prisvärt

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Perfekt läge nära Ottenby, mycket bra bemötande & service, fräscha rum, fräscht kök & badrum. Prisvärt vandrarhem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende på Ottenby

Ej rekommenderad av Eva J, Sverige (Sverige lör 21 aug 2021)
“Vi bodde två nätter på STF Ottenby då det inte finns så många andra boenden att välja på om man vill bo nära Ottenby. Vi (2 personer) valde ett trebäddsrum då vi inte ville klättra upp i en våningssäng. Därmed blev rummet hyfsat stort. Positivt med många toaletter och ett trevligt gemensamt kök. I övrigt inget att rekommendera.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Godt vandrehbem

Rekommenderad av Søren Breiting, Danmark (Danmark lör 21 aug 2021)
“Godt vandrehjem i passende beliggenhed i forhold til Ottenby fuglestation.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Ett boende som är välstädat, köket är stort och bra utrustat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.