STF Ottenby Vandrarhem

Adress: Ottenby 106, 38065 Degerhamn  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 89% (93 av 104 rekommenderar) (21 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(93 av 104rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Jättefint vandrarhem med fantastiskt läg...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Jättefint vandrarhem med fantastiskt läge. Rummet var ganska enkla, "gammal" vandrarhemsstandard, men rena och hela så inga problem där, ganska charmigt faktiskt! Jättefint stort kök och väldigt fräscht duschrum. Bra toastandard också. Och läget är oslagbart, ligger helt sanslöst vackert nära Ölands södra udde. Sjysst och hjälpsam personal. Väldigt prisvärt. Rekommenderas varmt, jag kommer säkert tillbaka en annan gång.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende, bra läge. Prisvärt. Tyvärr e...

Rekommenderad av Anders Eriksson, Sverige (Sverige tis 25 jun 2019)
“Bra boende, bra läge. Prisvärt. Tyvärr en stökig klassresa/konfirmationsläger vid vårt besök vilket påverkade möjligheten att sova ordentligt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centrum för en underbar miljö med vandr...

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige mån 10 jun 2019)
“Centrum för en underbar miljö med vandringsleder närhet till Ottenby och mycket boskap får och kor =mycket stimulerande och Öländskt landskap.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

något lyhörd och något trångt i köket

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 maj 2019)
“något lyhörd och något trångt i köket”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

välskött

Rekommenderad av Nöjd skådare, Sverige (Sverige mån 06 maj 2019)
“Ottenby vandrarhem utvecklas hela tiden, i år nya fönster, ny ventilation, häromåret nytt i köken. Helt enkelt som jag vill bo, när jag väljer vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyhört

Ej rekommenderad av Tompa, Sverige (Sverige sön 21 okt 2018)
“Det är oerhört lyhört. Detta gjorde att snarkningar från rumsgrannar höll mig vaken timvis flera nätter. Jag kommer därför inte att boka detta boende en annan gång.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vackra omgivningar och trevliga, kunniga...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 okt 2018)
“Vackra omgivningar och trevliga, kunniga gäster.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

ordning o reda

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 sep 2018)
“Snyggt o välstädat i alla utrymmen. Bra personal som vet vad service går ut på. Vi kommer att återkomma. Bengt-Åke o Anna med hund.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otrivsamt och otillgängligt

Ej rekommenderad av Lillan, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Det var en känsla av otillgänglighet och det var otrivsamt. Dålig och felaktig info. Jag kände mig ovälkommen och det var fruktansvärtlyhört mellan rummen. En ventilation i rummet stängdes tack och lov av kl 22 men sattes på 08 och förutom drag så var ljudet så högt att det inte gick att vara i rummet när den var på. Det var riktigt illa.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

övernattning på Ottenby vandrarhem

Rekommenderad av NFN, Sverige (Sverige tor 20 sep 2018)
“Två nätter på vandrarhemmet med bra tillgång till det man kan tänka sig. en härlig dag i naturen. Lugnt och skönt. Tack för denna gång och på återseende!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället