STF Loftahammar/Trillin Vandrarhem

Adress: Trillinvägen 3, 590 95 Loftahammar  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (71 av 75 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(71 av 75rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 27)

Enligt förväntan

Rekommenderad av Lars-Inge, Sverige (Sverige mån 04 feb 2019)
“Kände mig välkommen och hade det bra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevligt bemötande och trevligt ställe.

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Mycket trevligt bemötande och trevligt ställe. Skönt att ha egen dusch och toalett. Köket var fräscht. Frukostbuffén var i samma klass som vilket hotell som helst. Rekommenderas! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En natt i Loftahammar

Rekommenderad av Eva Ekberg Jäder, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Det var ett mycket prisvärt boende i och med att vi hade eget badrum. Praktiskt med mataffären tvärs över vägen. I köket fanns allt vi behövde.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Loftahammar med hög mysfaktor

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“För 4:e året var vi tillbaka på vårt lilla Trillin i Loftahammar. Lugnt och mysigt. Trivsamt och familjärt. God frukost som tyvärr inte höll samma klass som tidigare år, kanske på grund av värmen. Synd att det ligger så långt bort. Vi ses. Diana och Rolandh från Helsingborg.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht . Lugn omgivning med möjlighet a...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Fräscht . Lugn omgivning med möjlighet att sitta ute på balkong och i trädgården.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende i Loftahammar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Fantastisk frukost!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Outstanding frulle!

Rekommenderad av Axel, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Bodde 2 nätter på Trillin i Loftahammar. Frukosten var superbra och höll absolut samma nivå som hotell, om inte bättre. Personalen som arbetade i frukostmatsalen var också väldigt trevliga och tillmötesgående. 10/10!!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ojämn standard

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Jag besökte olika boenden och det var ojämn standard. På ett ställe var ena rummet nyrenoverat och fräscht med tv och det andra rummet gammalt och utan tv. Detta behöver man upplysa om. Vi Bytte till ett familjerum och fick då sova på gamla våningssängar med skum masrass. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Loftahammar

Rekommenderad av Norrpool, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Trevligt vandrarhem med fantastisk frukost ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bekvämt och snyggt

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Nyrenoverat, rent och snyggt. Bra sängar och en förstklassig frukostbuffe’ trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället