STF Loftahammar/Trillin Vandrarhem

Adress: Trillinvägen 3, 590 95 Loftahammar  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 96% (126 av 131 rekommenderar) (38 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(126 av 131rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 38)

Ingen på plats i receptionen

Rekommenderad av Veteran, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Vid hemfärden efter tre övernattningar hade vi inte sett någon i receptionen. Våra nycklar fanns vid ankomsten i kuvert (helt OK) och lämnades i nyckelkorg på disken. Vi klarade oss naturligtvis själva, men någon att ställa frågor till hade inte skadat. Det hade varit intressant att få se något av byggnadens mycket speciella historia (korsettfabriken, alltså), foton, modeller....”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

A perfect experience

Rekommenderad av eve, Belgien (Belgien mån 10 aug 2020)
“We had a nice time at Loftahammar, with all what we needed. The place simple and clean. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk frukost

Rekommenderad av Maggan, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Fantastiskt frukost, helt i klass med vad man får på ett bra hotell. Mycket gemensamma ytor i huset, rent och snyggt överallt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt mitt i byn. Ganska nyrenoverat....

Rekommenderad av Olle, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Centralt mitt i byn. Ganska nyrenoverat. Trevlig veranda. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

God frukost!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“God frukost! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sommartid

Rekommenderad av Ian, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Sommar, sol o hav i vackra Loftahammar. En övernattning med god sömn. Frukostbuffé i en solig matsal med vackra vita, skira gardiner. Vi återkommer gärna till denna ort.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin frukostbuffé på fräscht, enkelt boende

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Enkelt men mycket fräscht boende i små rum. Synd att man bredvid vårt rum körde tvätten vid sovdags, störande ljud. Fantastisk frukostbuffé serverades, passa på att beställa den! Liten semesterort i fint landskap med plats för utomhusklättring och loppisutflykter. Fören utflykt till Lofta café. I själva Loftahammar en trevlig restaurang vid gästhamnen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa läget.

Rekommenderad av Helena , Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Rum med sköna sängar och eget badrum gillar vi. Frukosten som vi köpte till var fantastisk, fanns det mesta att välja på inklusive flera sorters 🍇🍉🍊. Fanns restauranger, glassbar och Ica alldeles inpå boendet och fin Marina en liten promenad bort.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Avställningsytor

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Generellt bra rum! Dock behövs fler avställningsytor. Vi hade rum 302. Det skulle inte skada om toaletten också hade en avställningsyta. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fräscht i Loftahammar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Trevligt boende, fräscht och rent! Trivsamt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.