STF Loftahammar/Trillin Vandrarhem

Adress: Trillinvägen 3, 590 95 Loftahammar  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (132 av 139 rekommenderar) (43 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(132 av 139rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 43)

Suveränt snyggt rent ställe!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 18 sep 2019)
“Suveränt snyggt rent ställe!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukosten väger upp totalupplevelsen

Rekommenderad av Cyklisterna, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Oengagerat bemötande före bokning och vid boendet. Betalt för lakan, saknades dock på rummet, hittade i anslutning till reception. Spartanskt rum, två sängar, två galgar, en stol, en sänglampa på ett sängbord. Ett eluttag bakom den ena sängen, trasig rullgardin, och bottennappet: ostädat badrum. Förväntningarna var låga när vi anlände till frukosten där vi dock möttes av två trevliga tjejer som dukat upp en förträfflig frukostbuffé, inget saknades!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trilla in på "Trillin" i Loftahammar!

Rekommenderad av Thomas Johansson, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Rent, snyggt, nyrenoverat och en fantastisk frukost i den gamla skolans matsal. Verkligen värt att rekommendera! Bra med parkeringsplatser och mycket centralt beläget i ortens centrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk frukost

Rekommenderad av Kristina , Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Fantastisk frukost ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge i byn. Frukosten var god och sm...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Bra läge i byn. Frukosten var god och smaklig. Utrustning i köket mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mkt prisvärt boende

Rekommenderad av Leffan, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Trillin i Loftahammar kan verkligen rekommenderas! Bra rum och välutrustade kök. Väldigt trevlig och serviceorienterad personal. Fantastiskt fin frukost (perfekt äggröra bl.a.)!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk frukost

Rekommenderad av Bengan, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Det var utan tvekan den bästa frukost vi har fått på något vandrarhem, hotellklass.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Frukosten var superbra och god, tom bättre än hotellfrukostar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mumsigt

Rekommenderad av Aron, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Frukost i högsta klass med hembakt kolasnitt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stort rum med tv och soffa/extrabäddar och matbord på rummet!

Rekommenderad av Barbro, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“ +Rymligt rum med balkong!!! och egen toa. Mycket god frukost med många färska frukter att välja på👍 Och gott kaffe👍👍 -Ska jag leta fel var toarullen/toahållaren väldigt störig😉😂 Lite smala sängar (kanske 80 cm?)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews