STF Loftahammar/Trillin Vandrarhem

Adress: Trillinvägen 3, 590 95 Loftahammar  visa karta
Område: Östkusten (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (123 av 129 rekommenderar) (44 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(123 av 129rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 44)

Trilla in på "Trillin" i Loftahammar!

Rekommenderad av Thomas Johansson, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Rent, snyggt, nyrenoverat och en fantastisk frukost i den gamla skolans matsal. Verkligen värt att rekommendera! Bra med parkeringsplatser och mycket centralt beläget i ortens centrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk frukost

Rekommenderad av Kristina , Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Fantastisk frukost ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge i byn. Frukosten var god och sm...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Bra läge i byn. Frukosten var god och smaklig. Utrustning i köket mycket bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mkt prisvärt boende

Rekommenderad av Leffan, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Trillin i Loftahammar kan verkligen rekommenderas! Bra rum och välutrustade kök. Väldigt trevlig och serviceorienterad personal. Fantastiskt fin frukost (perfekt äggröra bl.a.)!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk frukost

Rekommenderad av Bengan, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Det var utan tvekan den bästa frukost vi har fått på något vandrarhem, hotellklass.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Frukosten var superbra och god, tom bättre än hotellfrukostar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mumsigt

Rekommenderad av Aron, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Frukost i högsta klass med hembakt kolasnitt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stort rum med tv och soffa/extrabäddar och matbord på rummet!

Rekommenderad av Barbro, Sverige (Sverige fre 26 jul 2019)
“ +Rymligt rum med balkong!!! och egen toa. Mycket god frukost med många färska frukter att välja på👍 Och gott kaffe👍👍 -Ska jag leta fel var toarullen/toahållaren väldigt störig😉😂 Lite smala sängar (kanske 80 cm?)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hundvänlig

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Trevligt med ’egen’ stuga när vi hade med hunden , smidigt o enkelt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bodde i gula huset, en liten bit från hu...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Bodde i gula huset, en liten bit från huvudbyggnaden. Jättefint rum, bra allmänna utrymmen, enda minuset att köket var ganska litet. Och så hade det varit smartare med separata toaletter och duschar istället för att ha det i samma rum. Som helhet ett bra vandrarhem och extremt prisvärt, rekommenderas varmt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället