STF Håverud Vandrarhem

Adress: Museivägen 3 , 464 72 Håverud  visa karta
Område: Dalsland (Naturnära)
Gästbetyg: 93% (64 av 69 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(64 av 69rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Trevlig personal. Informativ, vacker pla...

Rekommenderad av Sussie , Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Trevlig personal. Informativ, vacker plats, fräscht fast det var i ett gammalt hus. Tydliga instruktioner till allt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite dåligt skick. Inget varmvatten. Ann...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Lite dåligt skick. Inget varmvatten. Annars trevligt med gammal fin historia. Trevlig personal.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Är man något handikappad så är det långt...

Rekommenderad av Stadig, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Är man något handikappad så är det långt att bära sina saker från parkeringsplatsen. Det saknas dessutom hiss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Natur och kultur

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“En skön förening av natur och kultur. Teknikhistoria, konstnärligt arbete, pop och mat och dryck. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

I upplevelsernas centrum

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Trevligt bemötande i en historisk miljö med närhet till allt. Frukost fanns inte men kunde intas på ett hotell några hundra meter bort”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhem med hög standard i enastående miljö

Rekommenderad av Almut, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Härligt att kunna unna sig en övernattning i Håveruds förtjusande slussmiljö på detta vandrarhen som håller hög klass i sin enkelhet och prisvärdhet ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende med trivsamma sällskapsu...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Trevligt boende med trivsamma sällskapsutrymmen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läge är utmärkt bra. Stillhet ha varit ...

Rekommenderad av hi., Tyskland (Tyskland sön 26 maj 2019)
“Läge är utmärkt bra. Stillhet ha varit avkopplande Närhet till allt vi behövde t.ex. elg-och jagdmuseet ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt boende nära Slussarna

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Enkelt men prisvärt boende med oslagbart läge vid Håveruds slussar. Endast fem minuters promenad från turbåtarna. Ta gärna en båttur till t.ex. Bengtsfors, åk rälsbuss tillbaka. En dagstur som är jättefin. Mataffär finns i Åsens bruk, på vägen dit.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varken eller

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Vandrarhemmet är inte något att reagera på åt något håll. Helt OK men inget som lyfter en nivå. Omgivningarna och läget på boendet gör boendet bra. Det man kan förvänta sig finnas på ett vandrarhem fanns men man märkte heller inget av det illa extra. Vi bodde där 2 nätter och såg vandrarhemsvärdarna en gång. Det kan jag tycka är lite för lite. En reception som bara är öppet 2 timmar om.dagen är lite. Som sagt jag har inte så mycket dåligt att säga om boendet men inte heller något som lyfter till en högre nivå. Madrasserna var inte så sköna.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället