STF Håverud Vandrarhem

Adress: Museivägen 3 , 464 72 Håverud  visa karta
Område: Dalsland (Naturnära)
Gästbetyg: 88% (30 av 34 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(30 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Prisvärt boende nära Slussarna

Rekommenderad av Helen, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Enkelt men prisvärt boende med oslagbart läge vid Håveruds slussar. Endast fem minuters promenad från turbåtarna. Ta gärna en båttur till t.ex. Bengtsfors, åk rälsbuss tillbaka. En dagstur som är jättefin. Mataffär finns i Åsens bruk, på vägen dit.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varken eller

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Vandrarhemmet är inte något att reagera på åt något håll. Helt OK men inget som lyfter en nivå. Omgivningarna och läget på boendet gör boendet bra. Det man kan förvänta sig finnas på ett vandrarhem fanns men man märkte heller inget av det illa extra. Vi bodde där 2 nätter och såg vandrarhemsvärdarna en gång. Det kan jag tycka är lite för lite. En reception som bara är öppet 2 timmar om.dagen är lite. Som sagt jag har inte så mycket dåligt att säga om boendet men inte heller något som lyfter till en högre nivå. Madrasserna var inte så sköna.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Håverud STF

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige ons 18 jul 2018)
“Mycket bra mottagande av värden. Duschrum med gick inte att låsa i övrigt var allt toppen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Falsk marknadsföring

Ej rekommenderad av Claes, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Bilden på vandrarhemmet i infosidan är inte den fasad som är vandrarhemmet. Byggnaden ger ett allmänt slitet intryck och känslan är att det behövs en genomgående renovering av fasad och interiör.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Nöjd och belåten

Rekommenderad av PM, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Allt fungerade bra. Rymligt rum i fantastiskt fin miljö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dåligt lås.

Rekommenderad av Nitta, Sverige (Sverige fre 06 jul 2018)
“Det är ett mycket bra vandrarhem som ligger jättefint i Håverud. Vad jag kan anmärka på är att dörren till duschrummet inte gick att låsa och att dörren till en toalett tydligen var "gisten" och inte gick att stänga. Men vi tänkte att man kanske håller på med att avhjälpa brister och att det trots allt måste finnas pengar till det. Så jag tror att det bara var tillfälliga brister. Väldigt fint kök. Tyvärr lade vissa män beslag på teven eftersom det var fotbolls-VM!!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Enkel standard men rent

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 28 jun 2018)
“Enkel standard men rent”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En natt vid slussarna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 23 jun 2018)
“Jättetrevlig vandrarhemsvärd som verkade mån om att allt var bra. Ganska enkelt men rent och fräscht med välutrustat kök. Fin och spännande miljö kring slussarna. Missa inte kanalmuséet i samma hus!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället