STF Stockholm/Gärdet Hotell & Vandrarhem

Adress: Sandhamnsgatan 59 A, 11528 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (145 av 152 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(145 av 152rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Lugnt och skönt

Rekommenderad av Elisabeth , Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Bra rum och frukost. Lugnt läge. Trevlig personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rekommenderar varmt!

Rekommenderad av Catha, Finland (Finland tis 30 jul 2019)
“Besökte Stockholm i juli för att gå på konsert på Stadion. Bodde på STF Gärdet och var verkligt nöjd. Prydligt rum, bäddad säng med handdukar, rent badrum, tillräckligt svalt trots 30 graders värmebölja ute. Mångsidig och god frukost samt trevlig personal. Tack för att ni bidrog till att göra konsertresan till en oförglömlig upplevelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En natt på Gärdet

Rekommenderad av Gun Britta, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Med USA-familjens sommarbesök letar vi i första hand efter STF-boende. Det har alltid blivit bra. Det här var första gången som vi bodde i "stan" - och vilket överraskande fint "hotell"! När det var dags att somna efter en heldag med kilometerlånga vandringar i City och Skansen-besök var dusch och bekväma sängar alldeles vad vi behövde. Rent, enkelt, lätt att hitta och förträffligt bemötande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det var ganska livligt på natten efter m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Det var ganska livligt på natten efter musikfestivalen. Tror det blev tyst vid halv fem. Er frukost är inte så man jublar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dubbelsäng

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Det skulle vara bra med fler rum med dubbelsäng.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Frukosten

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige tis 28 maj 2019)
“Har bott några tillfällen på samma ställe och upplevde denna gång att frukosten blivit sämre. Vet inte vad som tagits bort, men det kändes som som utbudet var mindre. Personalen behöver ha möjlighet att kunna servera kaffe till alla under hela frukosttiden, man skall inte behöva vänta på att bryggning skall ske.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Klaustrofobi

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 maj 2019)
“Ett litet enkelrum, med egen toalett och dusch, helt OK, men utan fönster mot det fria! På fönstrets plats satt i stället en liten TV, men jag lyckades inte få in något naturprogram, med bilder som kunde ha kompenserat bristen på utblick. Antagligen finns det en fungerande ventilation, men för ovanlighetens skull saknade jag det vanliga bruset från ventilationsanläggningen, och undrade om den verkligen var igång. Rummet lyckades jag till slut hitta genom ett långt system av trånga, mörka, vindlande korridorer, Även övriga gemensamma utrymmen, som självhushållskök och uppehållsrum, var fönsterlösa. Allt detta medförde att när jag ville se hur det växlande vädret var för stunden, fick jag gå en lång väg för att kunna se ut genom anläggningens entrédörr. Jag brukar inte annars ha anlag för klaustrofobi, men denna gång kände jag verkligen av sådana känslor. Jag undrade också mycket över brandsäkerheten och möjligheten att komma ut i händelse av brand. Jag kunde lokalisera en nödutgång i närheten av rummet, men den var låst och fick inte öppnas. Jag undrade mycket vad som fanns bakom den dörren. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ok för en natt men rummet var sjukt varm...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 maj 2019)
“Ok för en natt men rummet var sjukt varmt. Rum 118. Uppskattningsvis över 25 grader utan att elemetet stod på. Tv'ns vinklingsmöjligheter hade gått sönder så rutan pekade ned i fotänden på sängen. Fick stoppa grejer bakom för att kunna titta. Men annars tyst, lungt och mörkt i rummet. Trevlig personal de var dock lite sena vid frukost men tror det berodde på att någon i laget sussat lite för länge. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

tack för uppgradering till dubbelrum!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 maj 2019)
“tack för uppgradering till dubbelrum!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra, men det borde finnas en bordslampa....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 apr 2019)
“Bra, men det borde finnas en bordslampa. Rum 114: hylla ovanför vänstra sängen lös, toasits delvis loss från fäste, handdukskrok lös.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews