STF Stockholm/Gärdet Hotell & Vandrarhem

Adress: Sandhamnsgatan 59 A, 11528 Stockholm  visa karta
Område: Stockholm City (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (127 av 135 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(127 av 135rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Det var ganska livligt på natten efter m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Det var ganska livligt på natten efter musikfestivalen. Tror det blev tyst vid halv fem. Er frukost är inte så man jublar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dubbelsäng

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Det skulle vara bra med fler rum med dubbelsäng.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Frukosten

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige tis 28 maj 2019)
“Har bott några tillfällen på samma ställe och upplevde denna gång att frukosten blivit sämre. Vet inte vad som tagits bort, men det kändes som som utbudet var mindre. Personalen behöver ha möjlighet att kunna servera kaffe till alla under hela frukosttiden, man skall inte behöva vänta på att bryggning skall ske.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Klaustrofobi

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 maj 2019)
“Ett litet enkelrum, med egen toalett och dusch, helt OK, men utan fönster mot det fria! På fönstrets plats satt i stället en liten TV, men jag lyckades inte få in något naturprogram, med bilder som kunde ha kompenserat bristen på utblick. Antagligen finns det en fungerande ventilation, men för ovanlighetens skull saknade jag det vanliga bruset från ventilationsanläggningen, och undrade om den verkligen var igång. Rummet lyckades jag till slut hitta genom ett långt system av trånga, mörka, vindlande korridorer, Även övriga gemensamma utrymmen, som självhushållskök och uppehållsrum, var fönsterlösa. Allt detta medförde att när jag ville se hur det växlande vädret var för stunden, fick jag gå en lång väg för att kunna se ut genom anläggningens entrédörr. Jag brukar inte annars ha anlag för klaustrofobi, men denna gång kände jag verkligen av sådana känslor. Jag undrade också mycket över brandsäkerheten och möjligheten att komma ut i händelse av brand. Jag kunde lokalisera en nödutgång i närheten av rummet, men den var låst och fick inte öppnas. Jag undrade mycket vad som fanns bakom den dörren. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ok för en natt men rummet var sjukt varm...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 maj 2019)
“Ok för en natt men rummet var sjukt varmt. Rum 118. Uppskattningsvis över 25 grader utan att elemetet stod på. Tv'ns vinklingsmöjligheter hade gått sönder så rutan pekade ned i fotänden på sängen. Fick stoppa grejer bakom för att kunna titta. Men annars tyst, lungt och mörkt i rummet. Trevlig personal de var dock lite sena vid frukost men tror det berodde på att någon i laget sussat lite för länge. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

tack för uppgradering till dubbelrum!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 maj 2019)
“tack för uppgradering till dubbelrum!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra, men det borde finnas en bordslampa....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 apr 2019)
“Bra, men det borde finnas en bordslampa. Rum 114: hylla ovanför vänstra sängen lös, toasits delvis loss från fäste, handdukskrok lös.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 apr 2019)
“Kvalitet och kvantitet på frukost var rätt dålig. Tror inte det behöver kosta så mycket mer att göra bättre. Och dra ner ljudet på tv:n. Eller stäng av den. Rätt oengagerad personal. Och efter att ha gjort hela utvärderingen så tycker jag att ni kunde göra den bättre. Vad har vädret för betydelse för utvärdering av vistelsen. Kan ni ändra det? ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Egen kuppe

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 apr 2019)
“Som att ha egen första klass sovkupé på nattåget. För enbart övernattning behövs inget mer. Dock vore en yta att lägga upp lilla ryggsäcken på för genomgång bra att ha. Den lilla runda pallen var aningen otillräcklig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag fick inte det rum jag beställt. Blev...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Jag fick inte det rum jag beställt. Blev förvisad till ett annex som inte var trevligt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället