STF Vaxholm/Bogesund Vandrarhem

Adress: Per Brahes väg 1, 18593 Vaxholm
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 20 av 21 rekommenderar (13 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(20 av 21rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Trevligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 20 maj 2022)
“Väldigt trevligt bemötande och fantastisk frukost. Enkel standard men rent och fräscht.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättenöjd!

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige tis 17 maj 2022)
“Bästa minisemestern på länge! Lugn o ro i fantastiskt fina omgivningar. Värdarna var väldigt trevliga och hjälpsamma. Frukosten rejäl och mycket god. Alla utrymmen var välstädade och fräscha, köket bra utrustat. Sov som stockar, vilket vi inte väntade oss eftersom vi hade våningssängar. Värt att åka hit bara för en tupplur! Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

för mycket belysning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 apr 2022)
“Vi åkte till platsen eftersom det är den centralaste mörka platsen i Stockholm så vi hade uppskattat mindre belysning runt om vandrarhemmet. Kanske inte så relevant önskemål for de flesta men jag ville nämna det. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En fin vistelse!

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige tis 19 apr 2022)
“Trivdes otroligt bra här m min hund. För den som gillar lugn och natur är detta ett toppenställe. Fina leder alldeles utanför boendet. Enkelt och trivsamt med allt som behövdes. Jag kommer definitivt tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det är ett enkelt ställe med små rum ...

Rekommenderad av Inger Nilsson , Sverige (Sverige mån 21 feb 2022)
“Det är ett enkelt ställe med små rum ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt boende i fantastiska omgivningar

Rekommenderad av Vandrarna, Sverige (Sverige mån 11 okt 2021)
“Ett enkelt och prisvärt boende i en fantastisk miljö, nära natur och ett mystiskt slott. Bemötandet av värdparet var mycket bra”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhem vid slott

Rekommenderad av Solveig, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Trevligt boende strax utanför Vaxholm. Litet rum med skrivbord och våningssäng. Är man två blir det nog ganska trångt att vara på rummet samtidigt, men för en var det utmärkt. Sängen hade hygglig sovkomfort. Efter långa vandringar i Bogesundsskogar sov jag utmärkt. Köket var välutrustat med många matplatser. Det finns också ett sällskapsrum med sköna fåtöljer och soffor. Utanför vandrarhemmet finns en grillplats med bord och stolar. Det går att hyra två cyklar för att cykla in till Vaxholm eller runt på halvön. Det går endast 4 bussar per dag till Vaxholm och det är lite väl långt att gå dit. Närmaste affär ligger också i Vaxholm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bogesund

Rekommenderad av Vilhelm, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Ett mycket trevligt bemötande av ägarna till vandrarhemmet. Vandrarhemmet ligger fint intill det gamla slottet och omgivet av hästhagar. Bogesund ligger bara 10 min med bil från affärer och restauranger i Waxholm. Vi kommer gärna tillbaka om tillfälle ges.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint boende i lantlig miljö. Vänliga män...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 22 jun 2021)
“Fint boende i lantlig miljö. Vänliga människor. Inget saknades.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

övernattning helg

Ej rekommenderad av JB, Sverige (Sverige lör 12 jun 2021)
“Bra bemötande och frukost. Låg standard på rum och säng.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.