STF Baskemölla Vandrarhem

Adress: Tjörnedalavägen 31, Baskemölla, 272 94 Simrishamn  visa karta
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (121 av 122 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(121 av 122rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

lovely gem in Baskemølla

Rekommenderad av Elvin, Danmark (Danmark lör 20 jul 2019)
“Ve had a lovely stay at Baskemølla. Lovely surroundings close to the sea. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt var jättebra förutom städning,lukt ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Allt var jättebra förutom städning,lukt på toaletterna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skön återhämtning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Baskemölla var ett utmärkt ställe för återhämtning. Boendet hade det vi önskade oss i form av en trevlig stugvärd, fina gemensamma utrymmen ute och inne. Vi återvänder gärna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

skön vecka

Rekommenderad av Christina ochn Anita, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Allt är bara trevligt och härligt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket fräscht och trevligt boende i Baskemölla

Rekommenderad av Två nätters gäst, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Otroligt bra kök, stora ytor och stora kylskåp. Väldigt trevligt i både allrum och sovrum. Finns mycket vacker natur i området att besöka och vandra i, t.ex Knäbäckehusen, Stenshuvuds nationalpark eller Gislövshammar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En natt på Baskemölla

Rekommenderad av Österlen fans, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Fantastisk anläggning. Snyggt och fräscht. Lite hotell feeling. Vi är mycket nöjda. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt boende på Baske

Rekommenderad av Eva & Åke, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Trivsamt och lugnt boende i fina omgivningar. Fräsch anläggning, fin trädgård att vila i. Närhet till mysiga vandringsstigar ner till havet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Superbt på alla sätt, jättebra, fräscht ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 jun 2019)
“Superbt på alla sätt, jättebra, fräscht o välskött. Hit kommer vi gärna igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

"En Lisa för själen"

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 jun 2019)
“Att komma till Baskemölla är för mig och min man - att göra längre vandringar men också vandra i Tjörnedalen och det markerade spåret som utgår från vandrarhemmet. Promenera i byn. Cykla in till Simrishamn och vidare söder ner längs med kusten. Här finns utmärkta cykelstråk. Blir alltid väl bemött av värden, som efter flera år känner igen oss och som ger sina tipps på utflyktsmål. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt, välordnat vandrarhem i fin Skånemiljö!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 24 jun 2019)
“Rent och fräscht. Välutrustat och välordnat kök med sopsortering. Bra sängar. God tillgång på toaletter och duschrum, handfat på rummet. Trevlig miljö med möjlighet att sitta ute på altan eller på andra sidan i trädgården. Vi har varit här förr och kommer säkert att återvända!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället