STF Falun/Vassbo Vandrarhem

Adress: Vassbo 30, 79193 Falun/Vassbo  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (64 av 64 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(64 av 64rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,7 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Hög standard

Rekommenderad av Torbjörn Almqvist, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Mycket välordnat. Välkomnande trots sent anländande fredag kväll. Rent rymligt generöst. Härlig frukost bra köksresurs för middagslagningen. Bra sängar underbara nya hygienutrymmen på rummen. /to”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Toppenboende mellan Falun och Borlänge

Rekommenderad av Cecilia, Sverige (Sverige ons 04 mar 2020)
“Allt fungerade mycket bra när vi bodde två nätter i det fräscha vandrarhemmet i Vassbo! Superbra också att vi kunde avboka sista natten när vi fick avbryta lite tidigare än beräknat, tack för generös service på vandrarhemmet”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bröd och säng

Rekommenderad av Ny i området., Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“I stora hela var vi nöjda. Jag har två saker, som jag har anmärkningar om. Den första gäller sängen. Madrassen i en av sängarna hade tappat sin spänst och började likna en hängmatta. Den andra gäller frukostbrödet. Jag hade önskat riktigt fullkornsbröd (tex surdegsbröd) som det andra alternativet till brödutbudet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vassbo vandrarhem

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige lör 29 feb 2020)
“Alltid trevligt bemötande. Fräscht och välstädat, bra standard. Återkommit flera år och alltid lika bra! Kan varmt rekommendera!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vassbo är toppen

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige tis 25 feb 2020)
“Mycket trevligt vandrarhem. Bra ytor för umgänge, rent och fräscht. Supertrevlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen fint vandrarhem har bott här fler...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 jan 2020)
“Toppen fint vandrarhem har bott här flera gånger. Vänlig värd och helt enkelt toppen. Skall dit nu i helgen igen Mvh Jan Gustafsson ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Godt og hyggeligt sted mid kort afstand ...

Rekommenderad av Birthe og Jørgen, Danmark (Danmark sön 15 sep 2019)
“Godt og hyggeligt sted mid kort afstand til Falun og seværdighederne der. Fine og rolige omgivelser. Bra sted på vor bilrejse gennem Sverige. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Mic, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Frukosten var OK men betalar man så förväntar jag mig att det även ingår diskning!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Priser

Rekommenderad av Tholil, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Hej! Prissättningen för vissa vandrarhem är väldigt höga. Rabatten som medlem är rent för lågt.Då vi reser mycket i Norrland kan man få en stuga mycket billigare än vissa vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrarhemmet

Rekommenderad av Ffida, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Så himla bra, kanonservice, det finns verkligen inte några problem som inte går att lösa, allt sker med en lätthet. Man känner sig välkommen och hemma redan från första stund. Kan varmt rekommendera detta underbart mysiga och härliga lantliga ställe. Mysig frukost, kul att få testa lite egenodlade grönsaker. Finns bara positiva saker att säga om detta ställe :D ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-06-30 14:41:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.