STF Visby/Rävhagen Vandrarhem

Adress: Rävhagen 15, 621 91 Visby
Område: Gotland (Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 89 av 93 rekommenderar (31 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(89 av 93rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 31)

Överraskande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Har varit på Gotland många gånger men inte upptäckt Rävhagen tidigare. Prisvärt nära Visby. Lätt med parkering av bil i förhållande till bo på hotell/pensionat/vandrarhem i Visby. Fina omgivningar som vi tyvärr inte hann fördjupa oss i eftersom vårt schema för dagarna redan var gjort. Vandrarhemsvärden var den trevligaste vi träffat på länge. Det kändes som om hon verkligen gillade sitt jobb att göra det bra för oss gäster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supermysiga stugor i lugnt område nära innerstaden

Rekommenderad av Lina, Göteborg, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Vi (familj på 3 pers) bodde på Rävhagen i augusti 2021 och det var verkligen supermysigt. Lungt och fridfullt, mysiga stugor med egen toa och dusch och litet pentry, fanns även stort kök och tvättstuga mm att låna på plats. Bara någon kilometer in till innerstaden i Visby (vi tog bilen men man hade kunnat gå/cykla med lite äldre barn). Jättetrevligt bemötande också. Rekommenderar verkligen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas varmt

Rekommenderad av Mite , Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Väldigt mysigt och kanonbra frukost! Rymliga rum , Bra utrymmen med soffor att mysa i på kvällen,och bra utrymmen med matbord och väldigt bra frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk frukost! lite skavanker i rummet!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Jättefin frukost stort utbud och trevlig personal, dock för mycket folk en morgon med tanke på covid o jag bad en personal att be folk ställa sig utanför på kö. Borde funnits en skylt, i denna lokal får max x antal personer vistas samtidigt. rummet helt okey , men läckte på golvet i duschen och sedan söndrig rullgardin , fick stå o trixa för att kunna rulla ned o och upp gardinen. Bra med kylskåp och vattenkokare på rummet, uppskattat. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rävhagen på Gotland

Rekommenderad av Fam Lindroth, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Toppenställe med mycket trevlig personal, lugnt läge och härlig frukost. Cykelavstånd till Visby centrum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra frukost

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Frukostbuffén var otroligt lyxig! Rummet var rymligt och sängarna bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Övernattning fem nätter

Rekommenderad av Ps, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Jag och min fru övernattade i Rävhagen fem nätter. Vi är överlag mycket nöjda med boendet. Det enda som var lite sämre och som sänkte betyget var väl att toalett och dusch inte städades under vårt besök. Hår och använda rakhyvlar låg i duschen och folk som hade svårt att pricka sin stråle ned i dassholken sköt snett och urinet hamnade på mattan som låg vid toaletten och det luktade en del därefter. Men som sagt, överlagr vi väldigt nöjda och bemötandet var jättebra! Rekommenderas. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende med fantastisk frukost

Rekommenderad av Gotlandsturisten, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Boendet var bra och låg strategiskt till för att besöka Visby med omnejd. Frukosten var riktigt god och vi fick bra tips på utflyktsmål.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ovanligt

Rekommenderad av Svealand , Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Fantastiskt boende i trist miljö. Ligger i ett område med bruna baracker och en ishall som utsikt. Långt utanför Visby. Långt till närmaste matställe. Men med underbar service och fint boende. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Outstanding breakfast!!

Rekommenderad av Simone, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Quiet and clean place. The breakfast was the best I have ever had in a vandrarhem. Definitely I will come back!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-17 19:09:50, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.