STF Visby/Rävhagen Vandrarhem

Adress: Rävhagen 15, 621 91 Visby  visa karta
Område: Gotland (Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (84 av 85 rekommenderar) (26 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(84 av 85rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 26)

Fräscht, bra ordning i gemensamma utrymm...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 aug 2018)
“Fräscht, bra ordning i gemensamma utrymmen! minus var att vårt rum inte var städat ordentligt (av tidigare gäst?) Smutsigt golv, damm på sängbord och byrå samt rikligt med hårstrån på madrass/överdrag.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt med fin frukost

Rekommenderad av Karin , Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Ett trivsamt boende lungt beläget utanför Visby men lagom cykelavstånd. Trevligt bemötande och fina gemensamma lokaler men små kök med fin utrustning. Lite för många skavanker i rummen som var lyhörda men fräscha. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenboende

Rekommenderad av Anna S, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Trevligtbemötande, fräscht och stort rum, bra gemensamma ytor (kök och matsal) samt.mkt god frukost. Är så nöjd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt läge ett stenkast från Visby centrum

Rekommenderad av Stefan, Nederländerna (Nederländerna lör 11 aug 2018)
“Bra läge några kilometer från Visby centum dit man lätt tar sig med vandrarhemmets cyklar som finns att hyra. Stugan vi hyrde var ganska liten, men hade toalett, dusch och pentry och låg härligt i en tallskog. Vi kunde äta alla våra måltider utomhus. Är vädret sämre så är nog stugan för liten för detta, men då finns andra gemensamma utrymmen att tillgå.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lugnt och prisvärt boende

Rekommenderad av Carin, Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“Rävhagen är ett prisvärt och lugnt boende som passar barnfamiljen. Det kan vara en fördel att ha bil då det är en bit från centrum och lokaltrafiken ger inte så stora möjligheter, men omöjligt är det inte. Vi hade ingen bil och klarade oss bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt bra boende

Rekommenderad av Anette, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Fin stuga, enkel men funktionell för vår familj. Väldigt trevligt bemötande i receptionen. Fina duschar i vandrarhemsdelen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt!

Rekommenderad av N, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Detta boende överträffade helt klart förväntningarna! Fint och fräscht rum och frukosten var helt fantastisk-som på ett fint hotell! Vi är mycket nöjda!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig personal

Rekommenderad av Anton, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Mycket trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt bra läge inne i stan i en park m...

Rekommenderad av Jonny L, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Väldigt bra läge inne i stan i en park med fina bad i närheten. Helt OK rum och trevlig restaurang, jag kommer tillbaka. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och snyggt, trevligt bemötande.

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Bra boende lite utanför centrala Visby. Trevligt bemötande från personalen. Rent och snyggt rum. Mycket bra frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället