STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 84% 78 av 93 rekommenderar (31 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(78 av 93rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 38)

End of ski trip at kvikkjokk

Rekommenderad av Nicolas (Belgium), Belgien (Belgien tis 20 apr 2021)
“Well settled at the end of the track, this old style mansion offers all that some one needs. Except the sauna is closed while in the other stations they are open via booking. The change in reservation and booking is not as customer friendly as in the other STF accomodation as the ‘franchise’ owners can not decide themself about this changes. And that is very difficult as phoning/mailing in the mountains is not always possible My prepaid lunch pakket was not delivered early in the morning as agreed.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket mögel lukt i lokal och wc.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Mycket mögel lukt i lokal och wc.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bygg en altan mot väster.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 apr 2021)
“Bygg en altan mot väster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkel standard. Luktade avlopp i hela by...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Enkel standard. Luktade avlopp i hela byggnaden inklusive vårt rum, det drog verkligen ned helhetsintrycket. Mycket god mat men dyr och litet utbud i menyn. Fanns inget naturligt rum att vistas i annat än det egna rummet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten var väldigt god. För varmt i rumme...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Maten var väldigt god. För varmt i rummet även med elementet av.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyrt om man ser vad man får.

Rekommenderad av me, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Dyrt om man ser vad man får.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Dusch

Rekommenderad av Torben, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Duschen i källaren (huvudbyggnaden) var kall och mörk, ingen värme i klinkergolvet. Även i korridoren utanför duschen var det kallt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avloppslukt

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige ons 24 mar 2021)
“Obehaglig avloppslukt i trapphuset (som tidvis också kändes i rummet). ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lunchmat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 mar 2021)
“Vi passerade Saltoluokta Torsdag 18/3 och åt lunch, gulaschsoppa. Våran bedömning var att den fick en 1 på en femgradig skala. Aldrig smakat en sådan vattnig soppa. Bättring med andra ord.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

All STF facilities used during this trip...

Rekommenderad av Maria, Storbritannien (Storbritannien lör 26 sep 2020)
“All STF facilities used during this trip - Saltoluokta Fjallstation, Kvikkjokk Fjallstation and the huts on the way were great. Staff is really friendly , knowledgable and helpful. Locations of all huts and stations beautiful and all sites well equiped. My only concern was re Covid19 awareness which I frankly did not think matched what STF has publicly stated. Example: Saltoluokta Fjallstation bins in bathrooms overflowing with used paper towels and not in any kind of enclosed containers. There was no enforcement of distancing in restaurant - other than labels on the floor. When we arrived in Aktse we were asked to share room with a middle aged man in one room - something we would not mind at all under normal circumstances but not during Covid. Had we been told ahead of time we would have brought a tent, no problem. The only place I was genuinely impressed with in terms of Covid19 precautions was the hut at Parte - the guardian was really careful and bent over backwards to enforce precaution - much appreciated. In general that site was spotless on all fronts.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core18, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.