STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 82% 125 av 153 rekommenderar (52 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(125 av 153rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 52)

Dåligt Frukost service på annandag påsk

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 20 apr 2022)
“personalen som skulle fixa frukost var överväldigad. Öppnade matsalen för sent, glömde att fixa plaser till flera rum och buffeten har inte varit ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fjälläventyr 2022

Rekommenderad av Jörgen Olsson, Sverige (Sverige mån 11 apr 2022)
“Rustikt fjällboenden med trevlig personal. Ändamålsenliga gemensamhetsutrymmen och utrustning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Däremot stugorna, vem har kommit på bokn...

Rekommenderad av Leif Pettersson Månadsvägen , Sverige (Sverige sön 10 apr 2022)
“Däremot stugorna, vem har kommit på bokning vinter turer. Jag skidar 5 dag skulle till Såmmarlappa. Bara sista stugan stämde Njunjes i min planering. Så omplacera person som ligger bakom detta beslut. Hade jag bokat så hade allt blivit fel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint boende på fjällsation med anor

Rekommenderad av Göran Wallin, Sverige (Sverige fre 08 apr 2022)
“Kvikkjokks Fjällstation har funnits under cirka 100 år. Stationen ligger så vackert intill jokken. Det gamla huset är fantastiskt vackert och fint att bo i. Maten är utsökt. Det enda som inte funkar att att de måste få igång bastun. Komplettering till frågor nedan; jag har känt till Kvikjokks Fjällstation sedan 1970 eftersom jag är mycket i fjällen. Det här med väder, alla väder är bra utom blåst över 15 msek”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppenpersonal!

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige sön 03 apr 2022)
“Personalen hjälpte mig när jag blev sjuk, feber mm (ej corona).De visade stort omhändetagande o medkänsla! De ska ha en stor eloge! Vi väntade på tillträde till en stuga i Kvikkjokk som jag hyrt, eftersom det inte fanns plats på stationen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Exceptional nordic cousin

Rekommenderad av Josef, Tjeckien (Tjeckien sön 27 mar 2022)
“In addition to high level of standard services the meals in the restaurant were delicious. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kvikkjokk

Rekommenderad av Mona, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Mycket nöjd mer våran vistelse i Kvikkjokk, rummet var okej men städningen kunde vara bättre. Personalen var glada och trevliga, maten jättegod. Helhetsintrycket var Mycket bra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Många tillrättavisande och lite arga sky...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Många tillrättavisande och lite arga skyltar, inte så trevligt. Bättre att prata med folk och uppmana att göra rätt istället!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Reception

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Servicegraden hos receptionisten kunde vara högre. Hon höll på med sin mobil och la inte bort den fast jag stod vid disken. Lite mindre fett hår hade gett ett trevligare intryck. Bemötande och service i restaurangen var superbra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Plus och minus

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Vi betalade för ett tvåbäddsrum och fick ett rum med fyra sängar (våningssängar) - helt okej men hade föredragit att det framkom när man bokade. Rummet var smutsigt på golvet, ofräscht, gick ej att gå barfota eller i bara strumporna pga smuts. Handfatet var ej heller ordentöigt rengjort. Rummet var iskallt, elementet fungerade inte. När vi påtalade det berättade kvinnan i receptionen att de visste om det, deras värmepanna var trasig. Vi fick ett extra element i rummet. Även detta hade jag önskat information om vid incheckning och kanske faktiskt lite pengar tillbaka? Duscharna var ofräscha, mögel i fogarna, mycket hår i avloppssilarna, ej städat ordentligt. Plus för bra bemötande av personal och fin mat i restaurangen! Frukosten var jättefin. Men i det stora hela ett ofräscht intryck av fjällstationen, tyvärr. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.