STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 81% 179 av 220 rekommenderar (75 recensioner)

Gästbetyg: 81%

(179 av 220rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 75)

Kvikkjokk

Rekommenderad av Mona, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Mycket nöjd mer våran vistelse i Kvikkjokk, rummet var okej men städningen kunde vara bättre. Personalen var glada och trevliga, maten jättegod. Helhetsintrycket var Mycket bra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Många tillrättavisande och lite arga sky...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Många tillrättavisande och lite arga skyltar, inte så trevligt. Bättre att prata med folk och uppmana att göra rätt istället!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Reception

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Servicegraden hos receptionisten kunde vara högre. Hon höll på med sin mobil och la inte bort den fast jag stod vid disken. Lite mindre fett hår hade gett ett trevligare intryck. Bemötande och service i restaurangen var superbra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Plus och minus

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 sep 2021)
“Vi betalade för ett tvåbäddsrum och fick ett rum med fyra sängar (våningssängar) - helt okej men hade föredragit att det framkom när man bokade. Rummet var smutsigt på golvet, ofräscht, gick ej att gå barfota eller i bara strumporna pga smuts. Handfatet var ej heller ordentöigt rengjort. Rummet var iskallt, elementet fungerade inte. När vi påtalade det berättade kvinnan i receptionen att de visste om det, deras värmepanna var trasig. Vi fick ett extra element i rummet. Även detta hade jag önskat information om vid incheckning och kanske faktiskt lite pengar tillbaka? Duscharna var ofräscha, mögel i fogarna, mycket hår i avloppssilarna, ej städat ordentligt. Plus för bra bemötande av personal och fin mat i restaurangen! Frukosten var jättefin. Men i det stora hela ett ofräscht intryck av fjällstationen, tyvärr. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

om och avbokningsregler

Rekommenderad av Peter Björkman, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Bodde inte i Kvikkjokk som bokat 1-2/9. Anlände Kvikkjokk från fjället 30/9. 2 dagar för tidigt. Gick inte att boka om till tidigare ankomstdatum. Svårt boka om i tid då man är på fjället. Då ombokning resulterat i utebliven återbetalning, fanns ingen anledning för mig att avboka rummet. Bokade nytt rum via Kvikkjokk direkt. Rummet stod förmodligen tomt då jag meddelade att vi kommer åter till Kvikkjokk den 1:a. Smidigast hade väl varit att låta mig boka om vistelsen och rummet bokat till den 1:a kunnat hyras ut igen. Jag kan förstå regeln med avbokning senast 7 dagar i förväg då det gäller fjällstugor, men inte för Fjällstationer.”

Fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 sep 2021)
“Omständigt att behöva gå ut och runt huset för att tillaga egen mat. På med skor av med skor. Stort och bra kök men inte så rent. Trevlig liten matsal i lugn och ro. Heller inte så rent i sängen och inte så välstädat i rummet.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi hade hört av oss om att vi ville ha m...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 04 sep 2021)
“Vi hade hört av oss om att vi ville ha middag och att vi skulle komma med bussen som var framme runt 18. Då fick vi bord prick kl 18 och då tänkte jag att det säkert är lite flexibelt eftersom jag hade skrivit att vi skulle komma runt 18. Incheckningskön tog 30 min och när vi var framme vid disken (ca 18.30) fick vi höra att vi var 30 min sena och att det bara var 1 h kvar på sittningen. Min erfarenhet från tidigare fjällboenden är att personalen är mycket kunniga om när det är lämpligt att boka bord om man säger när man kommer. Jag tog för givet att personalen hade känsla för vad som är rimligt men så var inte fallet. Jag tyckte sedan inte att vi blev speciellt väl bemötta i övrigt. När jag ville tvätta händerna innan middagen blev jag hänvisad till gemensamma toaletten i lobbyn med kommentaren att det var den enda toaletten på stället om man inte skulle bo här men det skulle vi ju! Vi hade diskuterat detta för 20 min sedan med samma person! Även mindre bra att den toaletten används som omklädningsrum, duschrum mm för vandrare som tältar. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Tog en natt på saltoloukta i slutet och ...

Ej rekommenderad av Frida, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Tog en natt på saltoloukta i slutet och för inte mycket mer fick vi ett rum med betydligt högre standard. Därav rel låga betyg. Maten får dock mycket höga betyg! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket god middag på kvällen

Rekommenderad av Peter Björkman, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Mycket god middag på kvällen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Övernattning Kvikkjokk 27-28/8

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Slitet men trevligt i övervåningen, gamla huset (rum 5-8) med forsen brusande utanför. Den gnällande dörren till övre korridoren borde åtgärdas! Rätt störande f.f.a. om man bor i rum 8 och gäster i korridoren ska med 05.20-bussen... Middagen var god, likaså frukosten.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.