STF Kvikkjokk Fjällstation

Adress: Storvägen 19, 96202 Kvikkjokk  visa karta
Område: Kungsleden (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (83 av 91 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(83 av 91rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Vacker omgivning, fint bemötande, sämre städning

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 jul 2019)
“Det kan inte bli fel i Kvikkjokk med den fantastiska omgivning som finns där. Fjällstationen bjöd på fint mottagande, trevligt häng i receptionen och mycket bra frukost. Dock var städningen under all kritik, särskilt i köket, se mer nedan. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra och vackert läge

Rekommenderad av Olov, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Bra och vackert läge vid Kungsleden. Dåligt utbud i butik och dyra alternativ i restaurang på kvällen speciellt för barn. Köket fixade dock en burgare efter förfrågan. Utrymmen för självhushåll litet och sämre än många fjällstugor. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Blev mycket bra bemötta av värdparet. Up...

Rekommenderad av Eide från Ekshärad, Sverige (Sverige ons 26 jun 2019)
“Blev mycket bra bemötta av värdparet. Upplevde en fantastisk båttur i Kvikkjokkdeltat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Comfortable stay with friendly service

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge ons 24 apr 2019)
“It is always nice to have a comfortable bed, warm shower and good food after a week camping and this is exactly what Kvikkjokk provided. Friendly and helpful service, excellent food for a good price and a good night sleep before a long drive home.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Luktade avlopp på toaletten, bastun fung...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 apr 2019)
“Luktade avlopp på toaletten, bastun fungerade inte, den vegetariska maten kostade över 200kr och bestod av två olika upptinade vegetariska biffar med rotsaker där biffarna fortfarande var frysta i mitten. Kvikkjokk har potential att bli lika bra som Saltoluokta, men tyvärr känns det inte som att det drivs på rätt sätt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Guter Winterabschluß

Rekommenderad av DNT-Memberin Sweden , Tyskland (Tyskland lör 23 mar 2019)
“Etwas in die Jahre gekommene Hütte mit sehr freundlichem Service, sehr leckeren Bürgern. die Sauna ist grottig isoliert.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag var nästan ensam som gäst och hade ä...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 16 mar 2019)
“Jag var nästan ensam som gäst och hade ändå en mycket bra middag Ett särskilt tack till Kevin”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Slitet. Hade behövt färg både inne och u...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 sep 2018)
“Slitet. Hade behövt färg både inne och ute.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Standard på anläggning

Rekommenderad av klasse, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Något som jag saknade var en lite hylla vid övre sängen i våningssängarna där man kunde ha sin mobil, glasögon, och andra saker man vill ha tillgång till uta att behöva klättra ner ur sängen. Byt slangar på ducharna!!! kostar inte mer än en hundring på närmaste byggvaruhus eller på nätet. Ger ett nedslitet intryck när sånt inte fixas. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kvikkjokk i mitt hjärta

Rekommenderad av Anneli Qvarnström Piteå, Sverige (Sverige fre 14 sep 2018)
“Underbart att lämna kusten i egen takt mot Jokkmokk och Kvikkjokksvägen i vackert höstväder. Trevligt mottagande och väldigt god middag alla tre dagar. Valde att göra dagsutflykter med båt och vandring. Båtguiderna oumbärliga kunniga och trevliga. Ger också den säkerhet jag efterfrågar som ensam 70-årig vandrerska. Samt ett mervärde till vistelsen genom autentiska berättelser om omgivningarna nära och långtbort. Möten med alla åldrar och nationaliteter förhöjer också totalupplevelsen. Tyvärr försvåras tillgängligheten genom usla allmänna kommumikationer mellan buss tåg och flygförbindelser till Kvikkjokk. Folk som avslutar sin fjällvistelse i Kvikkjokk får åka med dagens enda buss kl 05.20 för att sen vänta 6 timmar i Murjek för tåg till Stockholm! Stor förbättringspotential! Fjällstationens byggnader känns tyvärr gamla och nergågna. Varsamt underhåll och renovering av anläggningen skulle ge en känsla av ett helt annat mottagande nu när vandrings och upplevelseturism är på stark frammarsch i hela Sverige och Norrbotten/Lappland i synnerhet!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället