STF Böda Vandrarhem

Adress: Mellböda, 380 74 Löttorp  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (85 av 86 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(85 av 86rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

STF böda

Rekommenderad av Gizmo , Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Underbart läge med närhet till Böda hamn. Frihetskänsla att bo i stuga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lungt och trivsamt boende

Rekommenderad av Millan, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Det är tredje gången som jag bor på Böda vandrarhem och varje gång har jag varit lika nöjd. Mikael är trevlig och omtänksam, fina stugor, avskildhet, rent och snyggt i alla biutrymmen och gångavstånd till affär, Böda café och Böda hamn där det fins både restaurang och pub. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra boende på norra Öland

Rekommenderad av Lizzy, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Supertrevlig värd, rena och enkla stugor. Supersköna sängar. Köket bra utrustat. Bra pris i förhållande till andra boendealternativ på Öland just denna helg. Superskönt att det är egna toaletter i stugorna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas

Rekommenderad av Cykelsemester, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Bra boende i stugor utrustade med bl.a. med wc/tvättställ, matplats, garderob, bra sängar och utemöbler. Servicehus med stort, fullt utrustat kök. Stora kylskåp. Fräscht duschrum i servicebyggnaden. Bra läge nära Böda Hamn, ICA-butik, bageri, caféer, restauranger m.m. Prisvärt. Saknade dock ett kaffemått så en matsked fick komma till användning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hyllor

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Jag saknade hyllor och gärna fler krokar. På fjällstationerna har vi varit bortskämda med många hyllor och rejäla krokar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi har år efter år återkommit.,det är ju...

Rekommenderad av Familjen Asp, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Vi har år efter år återkommit.,det är ju ett bra omdöme. Nära till hav och endel shopping. Ölands bästa sida 😉”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Julia, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Mysigt boende med en egen liten stuga samt wc. Fräscht servicehus som har allt en behöver. Vår vistelse var toppen! Enda som fanns att anmärka på var att stugan inte hade så bra ventilation vilket gjorde att det blev instängt snabbt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mellböda

Rekommenderad av Tommy Gustafsson, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Vistelsen överträffade våra förväntningar. Trots nära trafikerad väg är intrycket att det är en lugn och trivsam plats. Ordning och reda tycks vara ett signum för anläggningen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt och prisvärt boende

Rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Trevligt och prisvärt boende i bra läge nära stränderna i Böda. Michael som sköter stället är mycket trevlig och tillmötesgående på alla sätt. Skulle absolut komma tillbaka igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det finns inget bättre ställe på Öland.

Rekommenderad av Chris, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“ Fin stuga, vänligt värd, ... Nära till havs, till white guide bageriet, till rökeriet och hamnen, till gocart, till cykling, ...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.