STF Böda Vandrarhem

Adress: Mellböda, 380 74 Löttorp  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (70 av 71 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(70 av 71rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Mycket bra boende, rent och välordnat. R...

Rekommenderad av Dalslänningen, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Mycket bra boende, rent och välordnat. Rekommenderas”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Öland är fantstiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 jun 2019)
“Toppenboende som jag gärna återkommer till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent o snyggt i servicebyggnad.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 jun 2019)
“Rent o snyggt i servicebyggnad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig stuga på norra Öland

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Ett bra beläget vandrarhem på norra Öland som består av trevliga småstugor runt ett större servicehus med bra och välstädade kök och duschar. Toalett och handfat finns i stugorna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

the small hut was perfect. It was a good...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tor 16 aug 2018)
“the small hut was perfect. It was a good place for discovering the north of öland walking and cycling.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Augustisemester

Rekommenderad av Gander, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Bra läge: Nära busshållplats, mataffär och småbåtshamn med restaurang och badstrand ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Recension

Ej rekommenderad av Sommargäst, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Fördelar: allmänt fräscht och toa i stugan. Köket var välutrustat och det fanns flera kok- och diskplatser. Nackdelar: stugorna känns lite utslängda på en gräsmatta och står för nära varandra. Skulle kunna förbättras med oregelbunden placering samt planteringar och träd. Man borde också sätta upp bullerplank mot den ganska hårt trafikerade vägen. Stugorna saknar ett andra fönster baktill som skulle förbättra ventilationen när det är varmt (korsdrag). ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Böda vandrarhem

Rekommenderad av Marie , Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“Mycket bra vandrarhem! Skönt att ha en stuga med wc och handfat. Gemensamma ytor mycket bra och fräscht. Trevligt bemötande av de ansvariga. Trevligt ställe, son vi gärna kommer tillbaka till. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Havsnära

Rekommenderad av Mars, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Jag trodde havet låg mycket närmare när jag löste annonsen i Stf-tidningenon. Vill gärna ta morgondopp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kompletteringar

Rekommenderad av Kent Bladfält, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Varför inte ställa in ett litet kylskåp i varje stuga. Höjd elkostnad men lägg på 50 kr/natt då. Det kylskåp som fanns i gemensamhetsbyggnaden var fullt. Tur vi hade vår egen bärbara kyl med oss. OM man nu inte vill ha kyl i varje stuga kan man väl ställa dit ytterligare en kyl samt frys. Märk upp fack/stuga så underlättas kylförvaringen. Installera större ventiler i stugorna, den pyttelilla som fanns fyller knappt ngn funktion. Varför inte också ställa ut en behållare för glas och plast. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället