STF Böda Vandrarhem

Adress: Mellböda, 380 74 Löttorp  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (87 av 88 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(87 av 88rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

Tips till Vandrarhemsvärdarna

Rekommenderad av Elena, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Hej Vi är som sagt mkt nöjda med vår vistelse på Mellböda V-hem min bror och jag. Dock vill vi efterlysa en korg eller hylla i köket där gäster kan placera torra mat- varor som man kan lämna till andra gäster. Denna kan vara utmärkt med en enkel textremsa. Detta var allt Tack för oss! Elena och Peter Norman ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen. med egna stugor med toalett. Myc...

Rekommenderad av Jen, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Toppen. med egna stugor med toalett. Mycket bra läge. Men problem med internetbokning. Angav att dagen innan var fullbokad fastän det funnits gott om plats”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vistelsen.

Rekommenderad av Agge, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Mycket trevlig värd och hjälpsam. Perfekt liten stuga och även tillgång till frys i stora köket där man kunde lägga sina kylklampar. Jag hade bokat för två men när jag berättade att det bara var jag så sa han genast att jag bara skulle betala för en person. Och när jag åkte vidare efter två nätter så fick jag tillbaka 400kr.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kanonställe 3-e året i rad jag bott där

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Kanonställe 3-e året i rad jag bott där”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läget

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Ligger bra om man tar bil eller cykelturer på Norra Öland. Boende i små enkla stugor. Vi bodde i de röda stugorna och hade toalett och handfat vilket var bra. Bra gemensamma ytor så som stort kök och tv-rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Omnejd

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige sön 14 jul 2019)
“Snygg och välskött anläggning! Nära bad/affär och minigolf! :”

Mycket bra boende, rent och välordnat. R...

Rekommenderad av Dalslänningen, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Mycket bra boende, rent och välordnat. Rekommenderas”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Öland är fantstiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 19 jun 2019)
“Toppenboende som jag gärna återkommer till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent o snyggt i servicebyggnad.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 jun 2019)
“Rent o snyggt i servicebyggnad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig stuga på norra Öland

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Ett bra beläget vandrarhem på norra Öland som består av trevliga småstugor runt ett större servicehus med bra och välstädade kök och duschar. Toalett och handfat finns i stugorna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället