STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem

Adress: Hagaby 17, 387 71 Löttorp  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 95% (87 av 92 rekommenderar) (20 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(87 av 92rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

Öland i norr

Rekommenderad av Louise-Marie, Sverige (Sverige fre 21 sep 2018)
“FFräscht och funkionellt. Personligt bemötandet. Stort och trivsamt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

norra öland

Rekommenderad av christina, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Lugnt och bra vandrarhem i vacker miljö. Passar bättre till äldre personer. Vi hade först hyrt en stuga men beskrivningen stämde inte helt så vi fick byta och det ordnade pengar tillbaka.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Håller inte STF-standard, ej värt priset

Ej rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige ons 15 aug 2018)
“Vi bodde vår första natt på Öland vid detta vandrarhem. Eftersom vi tidigare bott på flera andra STF-vandrarhem runt om i landet så förväntade vi oss en någorlunda standard. Vi bodde i ett rum som låg i "huvudbyggnaden" på andra våningen. Rummet var oerhört varmt och framförallt lyhört. Dessutom var det tjocka vintertäcken framlagda på sängen? Vem sover ens i sånt när det är tropisk natt ute? I övrigt var rum, allrum och kök rejält nedgånget och slitet. Ett plus var att toaletten var rätt fräsch. När vi väl skulle försöka hitta duschmöjligheter så var det svårt att hitta bland alla byggnader, en bättre karta hade varit bra. Det som inte riktigt framkommer i informationen är att detta vandrarhem består av flera byggnader där man försökt lägga in så många sängplatser som möjligt. Vi hade kanske fel förhoppningar när vi ville komma till ett vandrarhem och njuta av lugnet, istället fick vi bo på något som mer kändes som ett hotell med alldeles för många gäster som sprang överallt. Värt priset? Nej, vi bodde på betydligt trevligare vandrarhem under vår resa till Öland.”
STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem svarar (mån 27 aug 2018)
Hej Martin! Tråkigt att ni inte hade en bra upplevelse på vårat vandrarhem. Huvudbyggnaden där ni bodde är det gamla Pensionatet som är renoverat. De flesta rum har nyinköpta Hildningsängar av bra hotellstandard. Den här sommaren var extrem varm som ni säkert vet och vi och andra boende anläggningar har haft problem med värmen. Alla rum har myggnätsfönster så att man kan sova med öppet fönster. I sommar var det säkert inte många som använde täcken alls. Köket, allrummet, rummen är nymålade och fräscha och matsalsmöblerna inköpta förra året. Lite lyhört är det förstås i gamla hus. Tyvärr lite svårt att åtgärda. Under juli månadär det mycket barnfamiljer här och därför mycket liv och rörelse i trädgården och på lek och spelytorna. Vi har för året satt upp flera kartor inom och utomhus för att man ska hitta bättre. Men ni hade toaletter och dusch i huvudbyggnaden där ni bodde så ni behövde inte springa ute. Ni kanske missade det. Välkommen tillbaka uanför högsäsongen, då är det mycket lugnt.
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Semester.

Rekommenderad av Jallis, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Stor anläggning , men mycket välskött och trevligt bemötande . Rent och fräscht.Kände sig välkommen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Öland i slutet på juli 2018

Rekommenderad av Familjen Widlund, Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“Mycket charmigt ställe, lantligt och lugnt beläget. Kodoft. Kort biltur till underbar strand. God frukost. Rent och snyggt överallt, personligt och ombonat. Jättesköna sängar. Väldigt varmt i rummet, men det bar århundradets värmebölja också. En fläkt (att hyra t ex) skulle vara guld. Rekommenderas varmt. Nära till många vackra platser. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dubbelrum är ganska fin, bra storlek, fi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Dubbelrum är ganska fin, bra storlek, fin känslan, avslappnande Fin köket, fin allmän rum, fin trädgård Bra ordnat bra organiserat Trevliga ägare, hjälpsamma Duschrum är lite trång och man kan duscha till 22, för att inte störa andra gäster, fräsch Toaletten fräsch vi trivdes jätte bra och kommer tillbacka Liger bra i området, det går att cyckla promenera eller ta utflykt med bilen i området Trevlig lantgård Livlig känsla av fina gäster Man störs inte av andra alla få plats och rivs ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenfint ställe med möjlighet till att...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Toppenfint ställe med möjlighet till att både vara privat och till gemenskap. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Retrostuga med harmoni på Lantgården!

Rekommenderad av Monica och Thomas , Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“Otroligt mysigt att bo i retrostuga i denna lummiga harmoniska lantgårdsmiljö. Fin uteplats under tak! Härlig semester här! Med bil har man nära till fina utflyktsmål på norra öland. Mysigt att promenera ner till havet från Lantgården också! Då går man genom koahagarna på strandängarna!😊”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pensionatskänsla under en helg

Rekommenderad av Par från Helsingborg, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Att komma till Hagaby var som att se en gammal svart/vit film från förr. Alla sittgrupper i trädgården och inne i huset bidrog till känslan. Vi fick ett fantastiskt bemötande och det serverades väldigt god frukost. Vi utnyttjade inte självhushållsköket men det såg väldigt välutrustat och snyggt ut. Att det dök upp en nyfiken grävling fram på nattkröken som åt ur handen på oss förgyllde vistelsen ytterligare. Vi är så nöjda med vår helg och vistelse på Lantgården.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt på många sätt. (Kök lite slitet ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 13 jul 2018)
“Utmärkt på många sätt. (Kök lite slitet och dörr till wc/dusch dock trasig.)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället