STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem

Adress: Hagaby 17, 387 71 Löttorp  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 94% (106 av 113 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(106 av 113rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Bra service av personalen och bra standa...

Rekommenderad av Kai, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Bra service av personalen och bra standard på vårt boende. Vi var ute och åkte större delen av tiden så vi tillbringade inte så mycket vaken tid på vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra vandrarhem!

Rekommenderad av Daniel B, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Lantligt, trevligt, allt funkade... ett bra vandrarhem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra vandrarhem

Rekommenderad av Lars Andersson, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Inget negativt att säga förutom att jag aldrig fick igång wifi.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Mysigt och lantligt boende!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Mysigt och lantligt boende!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toa och dusch

Rekommenderad av Harriet, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Saknade separat toalett. Problem när någon duschar länge och man behöver använda toa.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hårda sängar. Fick ont i ryggen. Bra med...

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Hårda sängar. Fick ont i ryggen. Bra med handfat på rummet men trångt, intryckt mellan vägg och garderobsvägg. Fler krokar att hänga kläder på behövs. Byrå saknas. Bra utrymme i köket. Fina moderna spisar och kyl o frys. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underbart hus att bo i med rymliga rum o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Underbart hus att bo i med rymliga rum och bra kök för gäster. Vi bodde i det gula huset. Trädgården är ett stort plus. Skön plats att bo på. Tomas ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

helhetsupplevelse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Trevligt vandrarhem i fin miljö. Rent och snyggt i alla utrymmen. God frukost 1 Lugnt och bra läge lite utanför turistområdena. Fina omgivningar i närheten av havet latt vandra i.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mögel

Ej rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Stark mögellukt både i huvudhus och ”långhuset”. Små vattenläckagepå flera ställen, bla toastol. Städutr som ej fungerade.”
STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem svarar (mån 22 jul 2019)
Tråkigt att du ej var belåten Andreas. Det finns verkligen inte något mögel i husen. Däremot så sprider man gödselvatten på åkrarna vid vissa tillfällen då kan det vara en viss doft som sprids. Vattenläckaget vid toastolen du omtalar är vatten som kommer från duschen när man inte drar för duschdraperiet. Vi ser över städutrustningen dagligen, men missar som en t.ex full dammsugarpåse händer, men då påtalar vänliga gäster att den ska bytas. Välkommen åter!
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Platsen var på många sätt jätte trevlig ...

Ej rekommenderad av Anonym, Finland (Finland tis 09 jul 2019)
“Platsen var på många sätt jätte trevlig men lite funderade jag att inne i huset det luktade lite mögel så kan inte recommendera ställen till en långvarig vistelse.”
STF Hagaby/Lantgården Vandrarhem svarar (mån 22 jul 2019)
Vi har inte mögel i husen, men vissa dagar har det luktat av flytgödsel de sprider på åkrarna. Det luktar helt enkelt "landet". Välkommen åter!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.