STF Katrineholm Stora Djulö vandrarhem

Adress: Stora Djulö, 641 92 Katrineholm
Område: Södermanland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 75% 12 av 16 rekommenderar (9 recensioner)

Gästbetyg: 75%

(12 av 16rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 3,6 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Otroligt mysigt med lite minus

Rekommenderad av Klara, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Ett otroligt mysigt vandrarhem med karaktär. Minuspoäng för att fönstret inte gick att öppna helt för att vädra ut den heta luften och för att det saknades jalusi eller mörkläggningsgardin. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende nära natur

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Bra boende på gård med samlade hus och en stor gräsmatta för aktiviteter och fika i mitten. Nära nog till bra bad för barn och vuxna samt minigolf 18 hål. Enkelt att komma ut på promenader, fin omgivning. Uteleksaker för barn får tas med.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet har ett hundrum med egen ingång!

Rekommenderad av Hunden Ronja, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Boendet har ett hundrum med egen ingång!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dyrt som ett hotell utan de fördelar som...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Dyrt som ett hotell utan de fördelar som finns på hotell (bäddning, dusch och toalett på rummet, samt frukost), personalen kom 30 minuter för sent till incheckningen och vissa gäster fick vänta en timme. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Kultur

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Att bo i ett rum som ser ut som ett uthus från 1800-tal på utsidan och mötas av ett bekvämt boende på insidan. Det var dock lite besvärligt med den låga takhöjden i rummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Greenstone, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Vi hade bokat frukost men fick en mail samma dag som ankomst att de inte kunde erbjuda det. Vi tycker det var sent besked och att de skulle kunnat erbjuda frukostpåsar som andra vandrarhem har gjort. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhemmet för privata gäster

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Det kändes bra vid ankomsten, fridfullt och charmigt. Men mot senare em. strömmade många gäster in till vh- värdarna som bor på samma tomt som vandrarhemmet. Det var egentligen inte störande men man kände sig som att man inkräktade på deras privata sfär. Man drog ihop nästan alla bord + stolar, till ett långbord framför vh-värdens bostad. När jag gick ut på tomten för att inta min mat, fick jag kommentaren, oj letar du ett bord? Pga rådande pandemi ska man hålla avstånd speciellt från de man inte känner/umgås med. Jag tog min mat och gick till en närliggande "park". Gästerna övernattade och stannade minst de 2 nätter jag var där. Rekommenderar inte att man driver vandrarhem och har det för egna gäster. Hade gärna sett något anslag som påminner om förhållningsregler pga Pandemin. Viktigt att vi alla hålker ut!!!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert men rörigt

Ej rekommenderad av Besviken , Sverige (Sverige tis 21 jul 2020)
“Ej uppdaterad hemsida. Finns varken frukost eller kanot att hyra. Väldigt lyhört i stora huset och trångt i det gemensamma köket. De gemensamma toaletterna borde städats oftare eftersom det var mycket folk på boendet. Vi hade sett fram emot en lugn helg på denna vackra plats men så blev det inte. Personalens + deras vänner tog över hela gården så vi (övriga gäster) hade egentligen ingenstans att vara på. Det var allt annat än lugnt och harmoniskt, snarare kändes det som om man var i vägen och störde någons släktträff. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Väl värt att besöka

Rekommenderad av Becca, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Åkte dit med min 6-åring och hittade massor med roligt för oss att göra. Alldeles i närheten av vandrarhemmet finns en 4H-gård, barnanpassad sandstrand, lekplats och hembygdsmuseum med roliga saker att titta på. Vandrarhemmet var fräscht och mysigt, även om det var extremt lyhört på klassiskt vandrarhemvis. Kan definitivt rekommendera en vistelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core19, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.