STF Katrineholm Vandrarhem

Adress: Stora Djulö, 641 92 Katrineholm  visa karta
Område: Södermanland (Naturnära)
Gästbetyg: 84% (21 av 25 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 84%

(21 av 25rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Boende i naturskön och historisk miljö

Rekommenderad av Maudh Arndorw, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“En speciell känsla att bo i ett timrat lofthus och frukost i ett annat, som är flera hundra år gamla, i en bevarad historisk miljö. Promenadavstånd, genom park med gamla äppelträd, till vackert belägen modern restaurang. Snabb och korrekt service med vänligt och trevligt bemötande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt bemötande.

Ej rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige mån 27 maj 2019)
“Bokade via Internet, fick ingen återkoppling. Ringde vandrarhemmet flera timmar innan vi anlände och skickade även sms men fick ingen återkoppling. Vi hade tur att någon var där när vi kom för hon var precis på väg att åka därifrån. Jag ville betala medlemskap men det gick inte enl henne. Det kom dit ett par senare, de hade inte heller fått kontakt. Vi släppte in dem så att de slapp stå ute i regnet. Jag fick svar på mitt sms två dagar senare. Jag ifrågasatte varför sms: et kom försent, hon svarade att det måste vara dålig täckning. Ska man driva ett vandrarhem måste man återkoppla till gästerna och även ha ett fungerande telefonnummer. Det stod även att man kunde förboka frukost men när vi kom dit fick vi veta att det bara gäller under skolornas sommarlov. Det framgick inte när vi bokade. Vi kommer inte att bo där igen.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag kom till ett stängt härberge

Rekommenderad av Alfred, Sverige (Sverige ons 08 maj 2019)
“Vi kom kl 1830 till boendet men allt var stängt. Ringde på STF kundsrvice men den var stängt. Hittade efter en kvart ett litet skrivet telefonummer som jag ringde till. Det var mörkt ute och det var tur att jag hittade detta telefonnummer för alternativet var att sova ute. Bättre synlighet behövs. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Djulö maj

Rekommenderad av Johan , Sverige (Sverige mån 06 maj 2019)
“Boendet var trevligt och enkelt att hitta. Det skulle varit bättre om vi vid bokningen tydligt informerats om att det inte gick att beställa frukost. Trevligt bemötande av personalen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig standard

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 sep 2018)
“Vandrarhemmet höll dålig standard och var inte värd sitt pris”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 14 sep 2018)
“ligger bra fin miljö”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

På resa

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Mysigt ställe. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturboende

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Trevligt område, nära till allt, fin natur, boende i olika stugor, äldre kan uppleva problem att röra sig, i trappor t.ex., bra med tvättstället på rummet men inte helt nära till toaletterna. Trångt i gemensamhetsutrymmen men förståeligt då det var fullbokat. Frukosten något sparsam. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevliga värdinnor och trevlig miljö. Al...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“Trevliga värdinnor och trevlig miljö. Alltså mycket bra Bo Karlsson”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhemmet är bra beläget med gammald...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 jun 2018)
“Vandrarhemmet är bra beläget med gammaldags miljö, nära till natur och sjö. Om man söker lugnet och tystnaden är vandrarhemmet en bra plats att komma till. Det är rent och fräscht. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället