STF Trosa/Lagnö Studio Vandrarhem

Adress: Lagnö Gård, 619 92 Trosa  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 85% (29 av 34 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(29 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Trevligt boende bland djuren på landet

Rekommenderad av Anne, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Mycket pittoreskt och trevligt boende för oss som har hund och inte kan bo riktigt överallt. Elin var väldigt tillmötesgående och serviceminded. Visst hade det varit bra med en dusch till bastun och visst hade det varit trevligt med större kylmöjligheter men vill man ha ett boende till en bra peng som dessutom tar emot hundar så är detta absolut värt och mysigt med hönsen,fåren och hästarna ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Spindelväv, väldigt lyhört, mycket ljud ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Spindelväv, väldigt lyhört, mycket ljud från de andra boende, båda sent och tidigt, inte prisvärt”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

För dyrt för standarden. Skulle kunnat a...

Ej rekommenderad av Gäst, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“För dyrt för standarden. Skulle kunnat acceptera den om det var billigare. Vi bodde sedan på hotell med lakan, handdukar, frukost samt städning för 200kr mer för två personer.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Best filmstudio!

Rekommenderad av LL, Tyskland (Tyskland mån 07 jan 2019)
“It was amazing! The house is an old filmstudio - an some stuff is also the decoration. On our last day we had a power breakout due to the storm. The team came early in the morning an bring candles - so we had a classic candle-light breakfast. Thanks a lot to you! Tack so mycket!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyhört

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Flera mindre barn som hördes väl.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Funktionellt boende i fin miljö

Rekommenderad av PG, Sverige (Sverige tis 22 maj 2018)
“Rummet helt okej o härligt att äta frukost i trädgården. Det var lite rörigt i köket när både värden ska fixa o duka frukost på samma yta som gästerna fixar egen frukost dessutom var det entréhall i köket. Men finns det hjärterum finns det stjärterum :) så ser jag fram emot att STF i sitt miljöarbete börjar jobba för laddmöjlighet för elbilar. Vanligt eluttag är en bra början men sen finns pengar att söka, t ex hos naturvårdsverket för installation av laddstolpar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lagnö April

Rekommenderad av AK, Sverige (Sverige tis 24 apr 2018)
“Trevligt vandrarhem med lika trevlig värd. Kollektivboendemiljö med lite förvånande dagis i samma hus. Så kanske inget om man vill vara för sig själv, men bästa förutsättningar om man vill umgås med andra. Djur på gården & nära till natur och bad. Cykelnära till Trosa. Perfekt för oss. Vi trivdes mycket bra ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trädkojan

Rekommenderad av Tvoja, Sverige (Sverige tis 09 jan 2018)
“Fantastiskt bemötande både när vi anlände och skulle åka hemåt. Otroligt mysig koja även vintertid då man tyvärr inte kan utnyttja balkongen och vyerna lika mycket då det är varmare. Det enda som drog ner på betyget är städningen, även om det var rätt Ok så fanns det rätt Stora dammråttor under sängen och borden, samt gamla tandpetare och liknande längs fönsterkarmen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Spännande plats på landet med mycket att se

Rekommenderad av Olov, Sverige (Sverige mån 08 jan 2018)
“Studio Lagnö är en lugn, naturskön plats med en väldigt trevlig, tillmötesgående värd med mycket att beräta om platsens filmhistoria. Mysig ovanvåning med mycket filmprägel. Nu byggs dessutom ett stort kollektivboende med väldigt mycket ekotänk intill. Detta är ett av flera projekt i närheten av vandrarhemmet, som tillsammans med trädkojan, stugan, den lilla förskolan, fåren, hönsen, skärgårdsnärheten och allt annat i närheten bidrar till att skapa en känsla av en liten ekoby. Det jag personligen saknade i mitt specifika rum var lite mer utrymme i rummet, ett skrivbord eller en fåtölj att sitta i för att kunna läsa eller planera lite i rummet. En plats att stänga om sig utan att ligga i sängen. Men rummet är som det är och efter förutsättningarna tycker jag det är rimligt. Det hade förstås också varit bra om det fanns möjlighet att ta sig kollektivt hit - jag vandrade från Trosa vilket tog ca 1 h 15 min och det är en mestadels fin lantlig promenad men det finns ingen väggren så det är inte helt avkopplande med tanke på att det är en 70-väg. Det är förstås huvudsakligen en kommunal angelägenhet som sägs vara på gång. Jag fick erbjudande av värden om skjuts vilket såklart uppskattas. Som helhet - rolig och intressant plats för lite lantligt lugn och nya intryck med filmprägel. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället