STF Rengsjö Ohlandersgården Vandrarhem

Adress: Knyssla 8381, 821 98 Rengsjö
Område: Hälsingland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 29 av 29 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(29 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Utmärkt vandrarhem i hälsingehus

Rekommenderad av Kalle T., Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Kan verkligen rekommendera detta vandrarhem! Det ligger lugnt och avskilt bland böljande åkrar, har en mysig trädgård och man bor i en historiskt intressant och välbevarad hälsingegård. Bemötandet var mycket välkomnande och inbjudande. Dessutom får man enastående gott hembakat bröd om man beställer frukost från vandrarhemmet. (Gör det!) Köket är enkelt men funktionellt och tillräckligt rymligt. WC finns, men ligger utanför rummen. Det finns bara två duschar; vi råkade inte ut för kö, men det skulle kunna uppstå. Det finns trevliga utflyktsmål i närheten, t.ex. kulturgårdar, gårdsloppisar, Växbo lin, mathantverk m.m. Tack för fina dagar hos er!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kommer tillbaka!

Rekommenderad av Tove och Finn, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Ohlandersgården är en häääärlig plats!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt boende och en härlig trädgård. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Trevligt boende och en härlig trädgård. Bra frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Som hemma i Hälsingland

Rekommenderad av Grankottarna, Sverige (Sverige sön 11 jul 2021)
“Rustikt och mysigt boende i gammaldags miljö. Härlig trädgård med mycket att titta på för barn och vuxna. Trevligt bemötande och fotbolls-em på projektorduk på logen. Fem av fem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i Hälsingland

Rekommenderad av Christian & Gustaf, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Trevligt bemötande då vi kom, helt och rent, fin trädgård, avslappad atmosfär och mycket bra frukost. Ligger enskilt men med bra läge för vidare turer i Hälsingland. Värdinnan väldigt serviceminded, kunnig och trevlig. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar miljö. Vackert. Hade allt vad v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Underbar miljö. Vackert. Hade allt vad vi behövde. Dessutom erbjöds de i sällskapet som ville se fotbollsmatchen Sverige Ukraina att få se på storbildsTv på logen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas

Rekommenderad av KM, Sverige (Sverige tis 22 jun 2021)
“Idyllisk gård, hemtrevligt boende och underbar trädgård. Mycket trevlig personal. Bra läge nära väg 50 gör det enkelt att nå olika sevärdheter i trakten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag återkommer gärna

Rekommenderad av Ture_Mjuk, Sverige (Sverige lör 05 jun 2021)
“Rekommenderas! Trivsamt och lugnt läge, jag återkommer gärna. Trevligt värdpar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket mysigt och fint boende på Ohlande...

Rekommenderad av Emilie, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Mycket mysigt och fint boende på Ohlandersgården! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kulturupplevelse

Rekommenderad av BiRa, Sverige (Sverige tis 18 aug 2020)
“Bonus att få bo i en gammal Hälsingegård med en underbar trädgård.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.