STF Långasjö Vandrarhem

Adress: Kyrkvägen 39, 36195 Långasjö  visa karta
Område: Glasriket (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (17 av 17 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(17 av 17rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Långasjö är världens skönaste!

Rekommenderad av Kurt Schmidt, Danmark (Danmark sön 14 apr 2019)
“Kyrkstallarne är en pärla! Sydostra Småland är det vackraste landskap, jag känner till, kanske därför att min morfar o mormor kom därifrån. Inte reste de till Amerika. Dom var statare, o fann ett liv i Köpenhamn, men utvandrare var dom. O dom har ganska säkert haft hemlängtan tills dom dog på sextitalet. Långasjö Vandrarhem är välbevarat utifrån, men inuti så ganska modernt o bekvämt, dusch o toa deles bara med grannen, köket stort - även soffor finns där. Trevligast av allt, Eva hade plockat anemoner( dansk namn, vet inte vad dom heter på svenska) o satt dom i en vas på rummet! Måste säga att jag ville inte därifrån!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kyrkstallarna Långasjö

Rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige tis 12 mar 2019)
“Väldigt mysigt boende. Älskar att rummen är omgjorda kyrkstallar och tycker om den gammaldagsa stilen på inredningen. ”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (tis 02 apr 2019)
Tack så mycket för den fina recensionen 😊
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Guldgrävarstugan Långasjö

Rekommenderad av Magdalena, Sverige (Sverige ons 23 jan 2019)
“Lite besvärande ljud från luftvärmepumpen under nätterna. Väldigt hög mysfaktor. Trevlig fuskbrasa. Vandringsleder alldeles intill vandrarhemmet. Att tänka på att skolan ligger alldeles intill. Skolvägen går två meter från stugan. ”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (tis 02 apr 2019)
Tack så mycket för era synpunkter!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härligt Smålänskt :)

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Fantastisk att vandra i denna miljö med mossklädda stenar i vacker skog igenom små fina byar. Det finns möjlighet att paddla och cykla också, jag kommer att återvända för att testa det också. ”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (tis 02 apr 2019)
Ni är hjärtligt välkomna åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hög standard

Rekommenderad av PKlasson, Sverige (Sverige tor 16 aug 2018)
“Långasjö vandrarhem var en mycket trevlig upplevelse. Rent, fräscht och sköna sängar. Rummen små men hemtrevligt inredda. Parkering i princip utanför dörren. Mycket tyst och lugnt. Nära till den lilla butiken i byn.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmigt vandrarhem

Rekommenderad av Drevnor, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Ett charmigt vandrarhem där det gamla tagits vara på. Rent i rummen och faciliteter. Utomhus fanns det gott om bänkar att sitta på och även en grill. En del gäster var dåliga på att diska i köket och vi saknade rejäla tekoppar, fräscha skärbrädor och lite annat smått. Hade varit bra med mer plats i kylen då möjligheterna att handla inte är så goda i närheten av vandrarhemmet.”
STF Långasjö Vandrarhem svarar (tis 02 apr 2019)
Tack så mycket för er recension och era synpunkter, vi har nu köpt in nytt porslin och skärbrädor.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt trevligt boende

Rekommenderad av P-J, Sverige (Sverige fre 13 jul 2018)
“Ett mycket välskött vandrarhem. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

boendemiljö

Rekommenderad av bob, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Ett trivsamt, välskött vandrarhem som ligger på en liten ort med fin närhet till bad, natur och kultur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället