STF Strängnäs Malmgårdens Vandrarhem

Adress: Malmgården Malmby, 64594 Strängnäs
Område: Södermanland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 20 av 20 rekommenderar (5 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(20 av 20rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,8 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-5 av 5)

Avkopplande boende en bit utanför Strängnäs

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Boende med hög standard. Sköna sängar, modernt badrum samt kök med diskmaskin. ”
STF Strängnäs Malmgårdens Vandrarhem svarar (fre 16 apr 2021)
Hej Kerstin och tack för dina fina ord, vi blir så glada över att det var en trivsam vistelse hos oss. Varmt välkomna åter! Anne och Johan Bylund
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rekommenderat boende!

Rekommenderad av Lars L, Sverige (Sverige ons 14 okt 2020)
“Utmärkt boende på STF Malmgården! Värdarna hade tänkt igenom riskerna med Covid-19 och erbjöd eget badrum till mitt singelrum. Även frukostboxen (alldeles lagom!) hanterades Covid-säkert. Förtjänar högsta betyg. Bodde där tre nätter i oktober -20.”
STF Strängnäs Malmgårdens Vandrarhem svarar (fre 23 okt 2020)
Hej Lars, så roligt att läsa din recension, vi blir jätteglada över dina ord! Extra glada blir vi för att du upplevde att vi tänkt igenom riskerna med Covid-19 på ett bra sätt. Tack för besöket och varmt välkommen åter till oss! Anne och Johan Bylund
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kanonfint bemötande

Rekommenderad av Fru Larsson, Sverige (Sverige mån 12 okt 2020)
“Mycket bra bemötande från värdparet. Omtänksamt och vänligt, finns inget mer att önska sig.”
STF Strängnäs Malmgårdens Vandrarhem svarar (fre 23 okt 2020)
Hej Fru Larsson och tack för din vistelse hos oss! Vi är glada att du hade det bra och trivdes hos oss. Vi hoppas vi får se dig igen som gäst på gården. Välkommen hälsar Anne och Johan Bylund.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och fräscht

Rekommenderad av Carol, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Från att jag klev in genom ytterdörren och hela vägen genom mitt boende så upplevde jag detta vandrarhem som väldigt rent och fräscht. Rummet var funktionellt och bekvämt. Köket var nyrenoverat och hade allt jag behövde. Badrummet som tillhörde mitt rum (speciellt utsett badrum i Coronatider) var också nyrenoverat och fint. Genomgående ett väldigt bra boende från trevlig bemötande och hela vägen genom.”
STF Strängnäs Malmgårdens Vandrarhem svarar (fre 28 aug 2020)
Carol, varmt tack för din fina recension! Vi är jätteglada att du trivdes så bra hos oss, vi hoppas få välkomna dig igen när du har vägarna förbi Strängnäs. Anne och Johan Bylund
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett boende med omsorg

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige tis 18 feb 2020)
“Vi fick ett Trevligt o informativt bemötande vid ankomst. Rent o snyggt överallt med hemmakänsla både i allmänna utrymmen o i vårt rum. Sköna sängar o helt tyst i rummet. Vi hade hund med oss o han trivdes lika bra som oss. Ett mindre familjärt vandrarhem som vi varmt rekommenderar.”
STF Strängnäs Malmgårdens Vandrarhem svarar (mån 24 feb 2020)
Hej Elisabeth och tack för så fina och värmande ord! Så härligt att ni uppskattade er vistelse hos oss. Tack även för tipset om badrummet, nu är det fixat. Varmt välkomna åter! Hälsningar Anne och Johan Bylund
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core18, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.