STF Skåne Tranås/ Munkamöllan Logi Vandrarhem

Adress: Helgonvägen 7, 273 92 Skåne Tranås  visa karta
Område: Österlen (Naturnära)
Gästbetyg: 99% (76 av 77 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(76 av 77rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Skåne Tranås -ett museum i sig

Rekommenderad av Agneta HC, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Makalöst roligt att hamna i en by som är som ett museum, på ett vandrarhem som också är ett museum. Och att få lära sig byns historia var Underbart. 5 stjärnor till Ungdomsföreningar som driver detta och till all deras fina personal. Ett ställe att återvända till.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Et dejligt sted.

Rekommenderad av Gerda P., Danmark (Danmark mån 05 aug 2019)
“Personalet er muntert, venligt og imødekommende. Spisesalen (hedder det matsalen) er det hyggeligste lokale, man kan forestille sig. Og så var der hjemmelavet jordbærsyltetøj og hjemmelavet blåbærsyltetøj. Vi har været her før, og vi kommer gerne igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt och lugnt

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Vi fick trevligt och glatt bemötande! Frukosten var supergod, det fanns mycket att välja på!! Ett gemytligt vandrarhem, skulle gärna komma tillbaka!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt,

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Bodde ensam i ett dubbelrum, prisvärt, Bra frukost, (tillägg) färskt bröd ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Strul

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Jag fick inte det rum jag bokat och betalt men blev efter diverse tjat erbjuden ett likvärdigt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt och bra läge. Gunjon

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Mycket trevligt och bra läge. Gunjon”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dörren till badrummet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Allt var så fantastiskt bra. Det enda negativa var ett dt var så svårt att stänga dörren till talet/badrum”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Genuint och trevligt boende nära allt på Österlen

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Mycket fint boende i fin gammal miljö. Fina rum där det fanns gott om krokar och ställen att förvara sina saker( mycket bra eftersom detta brukar saknas). Fantastisk god frukost i väldigt fin gemensam matsal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag fick ett väldigt snäsigt bemötande n...

Ej rekommenderad av ahnberg, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Jag fick ett väldigt snäsigt bemötande när jag anlände ca 15.40 och fick höra att det minsann egentligen inte öppnar förrens 16. Vidare frågade jag hur det fungerar med att få ett rum som har dusch och toalett inne på rummet, och fick då med ganska tråkig och besvärad ton höra att jag skulle ha bokat ett sådant rum isåfall samt att det nu var fullt. Er webbsite visade mig inte annat än 2-bädds rum, kanske man inte såg alla möjligheter för att det redan var fullbokat? Jag har inte bott på vandrarhem innan och vet inte vad man kan förvänta sig, så jag hade hoppats på ett mycket mer trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt boende

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Trevligt boende men störande med stor väggtv i den gammaldags inredda matsalen. Separat tvrum finns. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews