STF Skåne Tranås/ Munkamöllan Logi Vandrarhem

Adress: Helgonvägen 7, 273 92 Skåne Tranås  visa karta
Område: Österlen (Naturnära)
Gästbetyg: 96% (47 av 49 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(47 av 49rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Jag fick ett väldigt snäsigt bemötande n...

Ej rekommenderad av ahnberg, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Jag fick ett väldigt snäsigt bemötande när jag anlände ca 15.40 och fick höra att det minsann egentligen inte öppnar förrens 16. Vidare frågade jag hur det fungerar med att få ett rum som har dusch och toalett inne på rummet, och fick då med ganska tråkig och besvärad ton höra att jag skulle ha bokat ett sådant rum isåfall samt att det nu var fullt. Er webbsite visade mig inte annat än 2-bädds rum, kanske man inte såg alla möjligheter för att det redan var fullbokat? Jag har inte bott på vandrarhem innan och vet inte vad man kan förvänta sig, så jag hade hoppats på ett mycket mer trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt boende

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Trevligt boende men störande med stor väggtv i den gammaldags inredda matsalen. Separat tvrum finns. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Ett av de bästa vandrarhem vi bott i. Vä...

Rekommenderad av Nisse nilsson, Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Ett av de bästa vandrarhem vi bott i. Väldigt mysigt samhälle med mycket historia. Allt var perfekt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemtrevligt i Skåne Tranås

Rekommenderad av Margaretha och Gunnar Helgesson , Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Toppbetyg till STF vandrarhem i Skåne Tranås! Olika valmöjligheter för boendet, utomhus trevliga sittgrupper under trädskugga, välvårdat rent och snyggt både inne och ute, tillgång till tvättstuga, välutrustat kök och, inte minst, trevlig och tillmötesgående personal! Skåne Tranås en fin gammal by med intressant historia att ta del av samt caféer, choklad-fabrik, kläder och växthus. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Österlen 2018 K&M

Rekommenderad av Filtqvist, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Värmen var ju litet jobbig med litet ventilationsfönster på andra våningen. Kylskåpet var för litet (vi bodde i Smedjan) och när vi lade några saker i stora huset var det någon som tog sakerna. Vi tyckte att hela vandrarhemmet var jättetrevligt annars och återvänder gärna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Naturnära boende nära till det mesta

Rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige lör 21 jul 2018)
“Ett bra boende (som en lägenhet) med uteplats. Bra 'basläger' att besöka Österlens pärlor utifrån. Frukosten var OK och personalen hjälpsam.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett bra billigt centralt boende på Österlen.

Rekommenderad av Krille, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Ett bra billigt centralt boende på Österlen. Eget rum med pentry, toalett och dusch. Prisvärt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En lisa för själen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 15 jul 2018)
“Ett lugnt och fint boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Att bo på vandrarhem

Rekommenderad av K-G, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Det är spännande att söka sig fram till ett nytt vandrarhem. Man har naturligtvis byggt upp en bild i sitt inre hur det ska se ut men vet ändå inte riktigt. Bilderna på nätet och i vandrarhemsguiden säger ju inte allt. Vad man vet är dock att man kommer att mötas av trevlig och engagerad personal. Så var det även denna gången. Visserligen fick vi byta färdsätt från mc till bil pga av en liten skada men det gjorde vandrarhemsupplevelsen ännu bättre. Man kunde ha med sig lite egen mat och det är naturligtvis bra att ha extrakläder så et räcker. Haväng var fint och speciellt. Aspö var fantastiskt och Strömsnäsbruk var mycket bra på sitt sätt. Vår mest positiva upplevelse var dock Skåne Tranås som ligger mycket vackert. Rummen är bra frukosten var perfekt. Dessutom kan man på en dryg halvtimma nå många av Skånes pärlor och sedan återvända till lugnet på vandrarhemmet. På det hela taget en härlig vecka i södra Sverige,”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackra Skåne

Rekommenderad av Märta, Sverige (Sverige sön 08 jul 2018)
“Jag och min man gillar Skåne på alla sätt! Vi har sovit på vandrarhemmet vid två tillfällen tidigare och tycker att det är ett trevligt ställe att komma till. Lungt och fridfullt och vi sover bra i svala rum, och det går att öppna fönster om det blir för varmt! Vi tycker också att vandrarhemmet har ett praktiskt och välfungerande kök, samt en jätte fin och harmonisk matsal🙂 Kommer absolut tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället