STF Smygehuk Fyr & Logi

Adress: Smyge fyrväg 194 Pl 314, 23178 Smygehamn  visa karta
Område: Skåne (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 97% (59 av 61 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(59 av 61rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

vilket trevligt stopp i Smygehuk!

Rekommenderad av x, Sverige (Sverige tis 30 okt 2018)
“vilket trevligt stopp i Smygehuk!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt bra bemötande och service, t...

Rekommenderad av Anonym, Österrike (Österrike lör 20 okt 2018)
“Fantastiskt bra bemötande och service, trots att vi anlände sent till boendet. Hit vill vi komma igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Smygehuk

Rekommenderad av Milla, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Personligt och genuint. Värdinna är väldigt omtänksam och mån om sina gäster. Vi bodde en vuxen och två tonårsbarn i ett familjerum, var toppen. Köpte till lakan o frukost, var smidigt. Lite kö till dusch o toaletter men inget jättebekymmer. Läget var bra, vi hade dessutom kanonväder, så härligt med liten promenad runt till bad o mat. Ingen AC, men inget man kan räkna med på vandrarhem. Vi var alla tre positivt överraskade och kan absolut tänka oss att återvända.”
STF Smygehuk Fyr & Logi svarar (ons 19 sep 2018)
Hej! Så roligt att höra, det värmer med positiv feedback! MVH anna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt bemötande. Inga våningssängar ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 aug 2018)
“Trevligt bemötande. Inga våningssängar för oss pensionärer trots att vi var tre personer. ”
STF Smygehuk Fyr & Logi svarar (ons 19 sep 2018)
Så bra att ni uppskattade rummet! Tack! MVH Anna
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra frukost i grannhuset mot tillägg.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Bra frukost i grannhuset mot tillägg.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mindre bra: hög ljudnivå från trafikbull...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Mindre bra: hög ljudnivå från trafikbuller. Ganska hårda sängar. Bra: God frukost, , trevlig stugvärd, fin miljö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Friendly host

Rekommenderad av Jonas, Schweiz (Schweiz tis 31 jul 2018)
“The host-lady welcomed us very warmly, gave us all the information we needed and made us feel very welcome at the hostel.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hospitality

Rekommenderad av Birgit & Heinz, Tyskland (Tyskland lör 28 jul 2018)
“We also booked breakfast, so we got a very friendly service in the morning. Using the kitchen was an excellent possibility to be self-caterer in the evening. The ambiente of the house was most agreeable.”
STF Smygehuk Fyr & Logi svarar (ons 19 sep 2018)
Thank you for visiting and that you had a nice stay! Welcome back! Kind regards Anna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt boende. Dåligt med allmäna ytor. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 25 jun 2018)
“Enkelt boende. Dåligt med allmäna ytor. Dagrummet utrustat med tre icke sittvänliga korgstolar. Vi hade beställt "cykelpaket", men cyklarna var dåligt cervade, men vi fixade det själva. Miljön runt omkring fantastiskt fin.”
STF Smygehuk Fyr & Logi svarar (ons 19 sep 2018)
Hej, jag beklagar att cykarna inte var i gott skick, vad var det som inte fungerade? Jag hyrde ut dem under sommaren utan problem nämligen. Men alltid bra att få feedback! Korgstolarna har nu fått mjuga dynor:) MVH Anna
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Very nice place

Rekommenderad av Nina & Uli, Tyskland (Tyskland tor 31 maj 2018)
“Very nice people - clean - good kitchen. We will book again ;-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället