STF Smygehuk Fyr & Logi

Adress: Smyge fyrväg 194, 23178 Smygehamn  visa karta
Område: Skåne (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 89% (78 av 88 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(78 av 88rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Bra frukost

Rekommenderad av Ulf Haag, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Bra frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig idyll

Rekommenderad av Victor, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“En otroligt charmig plats med en ljuvlig trädgård precis vid havet och smygehuk. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt boende vid vacker miljö,...

Rekommenderad av Sommarbo, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Mycket trevligt boende vid vacker miljö, ett stenkast från Sveriges sydspets. Den gamla fyren och fyrhusen är fina och det var trevligt att äta frukosten i sidohuset. Sov i ett av rummen med våningssängar. Lite tunn madrass men rummet passade vårt sällskap. Kan bli rätt så blåsigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Klen frukost

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Frukosten kostar 85 kr och för det priset finns det mer att önska. T.ex. en bättre musli, färskt bröd (inte bake-off), ost som smakar mer ön Gouda, lite frukt eller bär osv. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett fint och lugnt ställe med en god fru...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Ett fint och lugnt ställe med en god frukostbuffé. Fint och trevligt bemötande och mycket plats utomhus. Bra med parkeringsplatser och några till cykel eller vandringsleder. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Om wifi

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Wifi lite dålig täckning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt, enkelt, men mysigt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Vårt första stopp på cykelsemestern blev i mysiga Smygehamn. Vår värdinna på vandrarhemmet välkomnade oss både per sms och i receptionen vid ankomst. Trevligt och mycket snabb incheckning. Fint hus och fina omgivningar, jättemysig frukostlokal (med god frukost) och kul att kunna gå upp i fyren på tomten. Extra plus för katten som höll koll på alla i trädgården. :) Ganska enkel standard på själva vandrarhemmet, men allt var helt och rent och fungerade. Vårt rum vätte mot vägen och en del billjud hördes, men det störde inte överdrivet mycket. Barnspring i korridoren störde nog mer, i ärlighetens namn. Skulle absolut kunna tänka mig att återvända om jag har vägarna förbi.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otroligt fint boende på många sätt. Väls...

Rekommenderad av C, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Otroligt fint boende på många sätt. Välskött och fint. Trevligt bemötande och fantastiskt fina omgivningar, precis vid havet. Bra generös frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Underbar miljö,trevlig värd, god frukost och vilken utsikt. Ett trevligt vandrarhem med bra faciliteter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lever upp till förväntningarna!

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Så fint att kunna komma till Smygehuk och få bo på ett så mysigt ställe. Guld värt att sådana ställen finns och med de priser STF har, vilket gör det möjligt för oss att ha råd att resa hit. Rummet var fint och frukosten god. Bra med plats och trots att det var fullbelagt kändes det inte trångt. Folk visade hänsyn i kök och allmänna utrymmen. Trevligt bemötande av de två som arbetade där. Tack för dessa dagar! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.