STF Smygehuk Fyr & Logi

Adress: Smyge fyrväg 194, 23178 Smygehamn  visa karta
Område: Skåne (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (116 av 126 rekommenderar) (35 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(116 av 126rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 35)

Fyren

Rekommenderad av Tess, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Allt fungerade bra och även i dessa Coronatider lyckades vi samsas om kök etc. Lite småsaker här o där, t.ex ingen spegel på 9an eller i angränsande dusch. Däremot en minimal dito på toan. Ingen fungerande internet på rummet, kanske om man satt i allrummet men där fick inte hunden vara med Men som sagt, klart prisvärt jämfört med närliggande alternativ som kostar 3 - 4 ggr mer. Bra att kunna ta med hunden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende men för smala sängar för...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Trevligt boende men för smala sängar för en vuxen. Jag fick inget svar på om frukost kunde ordnas fast jag frågade i bokningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbart ställe för familjen!

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tor 03 sep 2020)
“Fina enkla, luftiga rum, ren toalett/dusch, välutrustat kök och mysigt allrum med många familjespel, böcker och tv. Men roligast av allt var fyren tyckte barnen och den ljuvliga lekvänliga trädgården. Sedan närhelst till havet och alla flinta- och andra vackra stenar var ett plus! Träkojeskeppet Vindarnas Eko lockade till mycket fantasifulla sagor och tankar från barnen. Vi rekommenderar Smygehuk till alla som vill till lugnet och närheten till havet!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt på Smygehuk

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Väldigt trevligt ställe, med fyren precis intill, härligt att gå upp och sätta sej och njuta av utsikten vida omkring! Och mysigt att kunna hyra cyklar och cykla till Hedmans Krog, äta gott, och sen cykla "hem" i månsken. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra frukost

Rekommenderad av Ulf Haag, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Bra frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig idyll

Rekommenderad av Victor, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“En otroligt charmig plats med en ljuvlig trädgård precis vid havet och smygehuk. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevligt boende vid vacker miljö,...

Rekommenderad av Sommarbo, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Mycket trevligt boende vid vacker miljö, ett stenkast från Sveriges sydspets. Den gamla fyren och fyrhusen är fina och det var trevligt att äta frukosten i sidohuset. Sov i ett av rummen med våningssängar. Lite tunn madrass men rummet passade vårt sällskap. Kan bli rätt så blåsigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Klen frukost

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Frukosten kostar 85 kr och för det priset finns det mer att önska. T.ex. en bättre musli, färskt bröd (inte bake-off), ost som smakar mer ön Gouda, lite frukt eller bär osv. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett fint och lugnt ställe med en god fru...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Ett fint och lugnt ställe med en god frukostbuffé. Fint och trevligt bemötande och mycket plats utomhus. Bra med parkeringsplatser och några till cykel eller vandringsleder. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Om wifi

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Wifi lite dålig täckning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.