STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg
Område: Västkusten (Stadsmiljö, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 28 av 29 rekommenderar (6 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(28 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-6 av 6)

Allt vad en behöver!

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige ons 03 mar 2021)
“Mjukt rum med skön säng och spårvagnen utanför. Jag kommer definitivt komma tillbaka för att njuta av bakgården när sommaren kommer. ”
STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem svarar (ons 31 mar 2021)
Hej Helena, Tack för din fina recension, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Jane, receptionen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt, klassiskt vandrarhem

Rekommenderad av Maria-Elida , Sverige (Sverige mån 02 nov 2020)
“Ett klassiskt vandrarhem med mycket bra priser. Bra kommunikationer. Fin innergård. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bullerutsatt läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 23 sep 2020)
“Bullerutsatt läge”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt trevlig personal

Rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“De som jobbade där var otroligt snälla och tillmötesgående!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Historisk

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Mkt bra bemötande. Vi blev försenade till incheckning pga trafikomläggning men vi fick bra hjälp. Vid frukost var det alldeles för fullt i matsalen och det blev trängsel vilket inte var bra med tanke på corona. Vi fick sätta oss i gästköket”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende väl värt pengarna

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige tor 20 aug 2020)
“Allt är fräscht, personalen trevlig och vill verkligen att allt ska fungera. Fin liten innergård att inta måltiderna på på sommaren. Trots ljud utifrån (som jag insåg var höga eftersom fönstren längst upp inte var helt stängda:) ) sov jag otroligt gott. Jag saknade gemensamma utrymmen och en dator för oss gäster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core19, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.