STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö, Vid kusten)
Gästbetyg: 93% (201 av 217 rekommenderar) (47 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(201 av 217rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 47)

Stigberget, Göteborg

Rekommenderad av clgu, Sverige (Sverige tis 27 nov 2018)
“Bor här några gånger per år. Alltid trevligt bemötande och välstädat. Jag kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

oljud

Ej rekommenderad av Hildegard Nufer, Sverige (Sverige tis 20 nov 2018)
“Det är mycket, mycket lyhörd i hela huset. Mot framsidan stör även trafiken, men mest störde att andra boende kom hem sent på natten och att dörrarna slog i när man stängde. Personalen var dock mycket tillmötesgående och jag kunde byta rum, även detta mot vägen, men det var bättre på nedervåningen med både färre boende och ljud utifrån som inte hördes lika mycket som där uppe.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

TV

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 nov 2018)
“Urusel TV på bottenvåningen. Det gick bara att få in Barnkanalen! Frukosten var utmärkt liksom personalen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Billigt och bra boende i Gbg

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige sön 11 nov 2018)
“Stannade 12 timmar i Gbg. Bytte om till fest respektive sov en en kort natt på STF:s vandrarhem Stigbergsliden. Bokat enklaste mix-bädd. Trevligt bemötande. Enkel och bekväm incheckning. Bra med nyckelkort som förenklar inpassering. Bra med handfat på rummet. Våningssängar 2+2 bäddar, stabila i trä. Kan inte bedöma så mycket mer än att ge betyg 4-5 av 5 på dessa. Lämnade tidigt innan frukost. Som STF-medlem ges du rabatt på boendekostnaden. Området kring Majorna/Stigbergsliden/Masthugget utgör väldigt mycket (sjöfarts)historia. Läs de tips som du får via bokningsbekräftelsen från STF. Spårvagn 11 fungerade utmärkt från och till centralstationen, endast tio minuters resa. För den som aldrig varit i Gbg kan biljett för lokaltrafik köpas i runda huset mitt på Drottningtorget, bra service även där.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trevligt bemötande och prisvärt!

Rekommenderad av CarlMartin, Sverige (Sverige sön 04 nov 2018)
“Mycket trevligt bemötande i receptionen från alla. Frukosten är väldigt bra för att vara på ett vandrarhem. Även härlagade saker finns såsom inläggningar. Fräscht, bra utbud och gott kaffe från automaten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Våningssäng

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige mån 29 okt 2018)
“Vad jag kommer ihåg framgick det inte tydligt vid bokningen att rummen kunde antingen innehålla dubbelsäng eller vångssäng. Nu kunde detta rättas till på plats til en extra kostnad. men det kunde gärna framgå tydligare vid bokningen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt, prisvärt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 okt 2018)
“Rummet hade den standard jag hade förväntat med hänsyn till priset. Inget mys, men det jag behövde fanns. Lite lyhört både genom väggar, tak och dörr. Bra, centralt läge på vandrarhemmet. Reception och frukostpersonal var mycket schyssta, tillmötesgående, verkligen serviceminded. Frukosten helt Ok med hänsyn till priset (men jag hade uppskattat riktigt bryggkaffe istället för det som kom ut ur maskinen på platsen, men som sagt, OK till priset)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Weekend stay

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien lör 27 okt 2018)
“Have stayed here before, the staff are friendly and helpful. the hostel is in a good location. will stay here again”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och trevlig personal bor alltid där ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 okt 2018)
“Bra och trevlig personal bor alltid där när jag är i Göteborg”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ganska nöjd med boendet. Bra bemötande a...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 22 sep 2018)
“Ganska nöjd med boendet. Bra bemötande av personal. Mycket dyr frukost.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället