STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö, Vid kusten)
Gästbetyg: 93% (185 av 198 rekommenderar) (51 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(185 av 198rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 51)

Warm place to go back to after a day out in the swedish winter.

Rekommenderad av MnC, Frankrike (Frankrike tor 14 feb 2019)
“Very easy to commute to and from. Nice area with view on the harbor, at walking distance to Järntorget vibrant life. Comfortable, quite and clean. Essentials guaranteed for a restful sleep. Great value. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt OCH lugnt, oerhört vänligt bemö...

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige fre 25 jan 2019)
“Centralt OCH lugnt, oerhört vänligt bemötande - perfekt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personal

Rekommenderad av StorLaxe, Sverige (Sverige ons 23 jan 2019)
“Mycket bra och trevlig personal, den mänskliga faktorn betyder alltid mest.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vh

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 19 jan 2019)
“Enkelt och trevligt boende”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt ställe och trevlig personal väger upp för städningen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 07 dec 2018)
“Mysigt ställe, säkert ännu bättre på sommaren när man kan sitta ute på gården. Supertrevlig personal, kände mig väldigt väl bemött. Dock skulle toaletter och duschar behöva städas lite bättre - tips: ta med duschtofflor/flipflops.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stigberget, Göteborg

Rekommenderad av clgu, Sverige (Sverige tis 27 nov 2018)
“Bor här några gånger per år. Alltid trevligt bemötande och välstädat. Jag kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

oljud

Ej rekommenderad av Hildegard Nufer, Sverige (Sverige tis 20 nov 2018)
“Det är mycket, mycket lyhörd i hela huset. Mot framsidan stör även trafiken, men mest störde att andra boende kom hem sent på natten och att dörrarna slog i när man stängde. Personalen var dock mycket tillmötesgående och jag kunde byta rum, även detta mot vägen, men det var bättre på nedervåningen med både färre boende och ljud utifrån som inte hördes lika mycket som där uppe.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

TV

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 nov 2018)
“Urusel TV på bottenvåningen. Det gick bara att få in Barnkanalen! Frukosten var utmärkt liksom personalen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Billigt och bra boende i Gbg

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige sön 11 nov 2018)
“Stannade 12 timmar i Gbg. Bytte om till fest respektive sov en en kort natt på STF:s vandrarhem Stigbergsliden. Bokat enklaste mix-bädd. Trevligt bemötande. Enkel och bekväm incheckning. Bra med nyckelkort som förenklar inpassering. Bra med handfat på rummet. Våningssängar 2+2 bäddar, stabila i trä. Kan inte bedöma så mycket mer än att ge betyg 4-5 av 5 på dessa. Lämnade tidigt innan frukost. Som STF-medlem ges du rabatt på boendekostnaden. Området kring Majorna/Stigbergsliden/Masthugget utgör väldigt mycket (sjöfarts)historia. Läs de tips som du får via bokningsbekräftelsen från STF. Spårvagn 11 fungerade utmärkt från och till centralstationen, endast tio minuters resa. För den som aldrig varit i Gbg kan biljett för lokaltrafik köpas i runda huset mitt på Drottningtorget, bra service även där.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trevligt bemötande och prisvärt!

Rekommenderad av CarlMartin, Sverige (Sverige sön 04 nov 2018)
“Mycket trevligt bemötande i receptionen från alla. Frukosten är väldigt bra för att vara på ett vandrarhem. Även härlagade saker finns såsom inläggningar. Fräscht, bra utbud och gott kaffe från automaten!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället