STF Göteborg/Stigbergsliden Vandrarhem

Adress: Stigbergsliden 10, 414 63 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (205 av 222 rekommenderar) (68 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(205 av 222rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 68)

Biker 75

Rekommenderad av Sad old biker., Storbritannien (Storbritannien ons 11 sep 2019)
“An easily accessible location, well served by 3 tram lines from the railway station, although it is a pleasant walk into town - about 30 minutes. There is a handy Hemköp less than 5 minutes walk up the slope from the hostel. Security is good, with the use of keycards. Breakfast is adequate with self service, and the hostel staff are pleasant and helpful. Adequate toilet and shower facilities on both floors. Good secure parking for motorcycles and cycles, but car parking can be found a short drive away. The large yard has seating for when the weather is fine. Some traffic noise from trams which run passed quite late, and early. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge. Tyst. Ranglig våningssäng. Sak...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Bra läge. Tyst. Ranglig våningssäng. Saknade gröt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very Very noisy In our room we could not...

Ej rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 26 aug 2019)
“Very Very noisy In our room we could not switch of the ventilator. Especially during the night it was too loud to sleep. Unfortunately nobody could help us”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Stigbergsliden erbjuder enkelt boende i ...

Rekommenderad av Karlsson, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Stigbergsliden erbjuder enkelt boende i ett suveränt läge i stan. Trevlig innergård för paus från vimlet, eller en god frukost. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Great location, very friendly and helpfu...

Rekommenderad av J, Tyskland (Tyskland sön 25 aug 2019)
“Great location, very friendly and helpful staff, gluten-free breakfast possible However small kitchen Very nice stay overall”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigaste vandrarhemmet Sverige!

Rekommenderad av A. Winberg, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Centralt, lättillgängligt m 3 olika spårvagnar från Centralstationen. Flexibel incheckning, telefonkontakt till ca 21. Trevliga fräscha rum med nästan inget trafikljus från gatan. Frukostbuffén är outstanding! Trevlig och hjälpsam personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stigbergsliden är ett av få riktiga vand...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Stigbergsliden är ett av få riktiga vandrarhem med sovsalar. Precis vad jag behöver. Billigt, enkelt, bra! Välskött och välordnat. Hotell finns det hur många som helst och de kostar för mycket. Riktiga vandrarhem ahr bara och knappt STF! Back to basics!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

2 nätter i Göteborg

Rekommenderad av E, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Bodde på vandrarhemmet två nätter och hade en väldigt bra vistelse. Mysigt rum men fönster mot gatan. Kom efter de stängt för att checka in och var rädd att jag inte skulle kunna checka in, men det var bara att ringa så kom jag in och fick rummet. Mysigt kök och innegård. Jättebra att en kunde lämna packning efter en checkat ut!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummet var tyvärr mycket smutsigt vilket...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Rummet var tyvärr mycket smutsigt vilket är trist speciellt när man reser ned små barn. Ingen hade städat under sängen eller i hörnen innan vår ankomst. Kändes lite äckligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Good hostel well placed

Rekommenderad av Gérald, Frankrike (Frankrike ons 07 aug 2019)
“Good hostel well placed, the shower should be better rearranged with more intimacy”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället