STF Brantevik Råkulle Vandrarhem

Adress: Råkullavägen 7, 272 38 Brantevik
Område: Österlen (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 203 av 204 rekommenderar (65 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(203 av 204rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 65)

Stemning.

Rekommenderad av Jannik Sølyst, Danmark (Danmark tor 26 aug 2021)
“På Bantevik er der god stemning/atmosfære. Og årsagen/anledningen er værtsparret.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (sön 29 aug 2021)
Hej Jannik. Tusen tack för fina ord om oss. Vi försöker, tillsammans med dig som gäst, skapa en skön atmosfär här på Brantevik. Vi hoppas vi får möjlighet att välkomna dig igen. Allt gott. Sussi och Hans.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhemmet var ett av de bästa vi bes...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 aug 2021)
“Vandrarhemmet var ett av de bästa vi besökt. Trevligt och personligt bemötande. Mycket god frukost och bra rum. Möjligtvis kunde receptionen öppna en timme tidigare.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 30 aug 2021)
Hej och vilken glädje att höra att du tycker att vi är bland de bästa vandrarhem i Sverige. Det gör oss glada och faktiskt lite stolta. Tack för återkopplingen kring öppettider i receptionen. Den tar vi med oss och ser hur vi kan lösa det inför framtiden. Allt gott och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Full pott

Rekommenderad av Medlem i M, Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Fantastiskt vandrarhem! Trivsamt, smakfullt och funktionellt inrett och utrustat, trevligt bemötande och mycket god frukost i fin miljö. Återkommer gärna.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (mån 23 aug 2021)
Tjoho - full pott. Tusen tack för din återkoppling och för att du trivs hos oss. Hoppas vi ses igen. Allt gott. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Samvaro

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Trevlig samvaro på gården under kvällen. Väldigt många av gästerna satt ut och spontana disfusioner uppkom.”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (fre 13 aug 2021)
Hej och vad roligt att du trivdes hos oss. Ja, många av våra gäster gillar den avslappnat sociala miljö som du som gäst är med och skapar. Denna sommar är det ett antal samtalsämnen som dryftats i vår trädgård. Varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Supermysigt vandrarhem med hemmakänsla

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Jättefin och mysig trädgård att äta i eller läsa en bok eller bara umgås. Nära havet och mysig fiskebod att köpa middagen i. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (lör 07 aug 2021)
Hej Susanne. Vad roligt att du upptäckte trädgårdens alla möjligheter. Avkoppling i hemmamiljö är något vi värnar om. Allt gott och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt mysigt ställe med hjälpsam perso...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Väldigt mysigt ställe med hjälpsam personal. Jättefin frukost med mycket närproducerat. Ordning och reda! Så nöjd! Det kunde vara lite tydligare information vart entrén/parkeringen låg, vi körde runt lite men hittade till slut”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tor 05 aug 2021)
Halloj. Vad skoj att du trivdes här och är nöjd. Du hjälper oss att hålla ordning och reda för när många människor ska samspela är det viktigt att vi tillsammans skapar trivsel och pratar med varandra. Åh, det här med var vi ligger är faktiskt en liten utmaning. Vi har ju både en framsida och en baksida på gården och vandrarhemmet, d v s två olika adresser. När en trycker in Råkullavägen 7 på GPS och kommer körandes på Gislövsvägen så säger helt plötsligt GPS att du är framme. Men då är du på framsidan på Råkulle Gård men på baksidan av Råkulle Vandrarhem. Jag lovar att vi fortsätter vårt trägna arbete med att förtydliga. En vanlig hederlig analog skylt är sannolikt det vi ska ha för tekniken rår vi inte på. Allt gott och varmt välkommen tillbaka. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Just great

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland lör 31 jul 2021)
“My time in your hostel has been great! As a woman traveling alone, I felt in good hands and safe. Sussi and Hans are wonderful hostel parents! Sussi, warm-hearted and always with good tips and support and Hans with his good sense of humor who always got me into the day wonderfully. The location of the hostel is fantastic! You will find a lot of rest and relaxation and you can explore a lot by bike, bus and train. I will definitely come back! ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tis 03 aug 2021)
Dear Heike. Thank you so very much for your kind words and appreciation. Great to hear that you enjoyed your excursions. You really do not need a car to enjoy Österlen, do you. We both look forward to welcoming you back again to Brantevik. Warm greetings, Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Familjärt

Rekommenderad av Isabella , Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Väldigt glad att vi hamnade på STF Brantevik. Superfint bemötande och helt och rent. Magisk frukost på deras jättefina lilla innergård. Jag kommer återkomma hit 100%”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tis 03 aug 2021)
Hej Isabelle. Tusen tack! Vi är också glada att våra gäster trivs och uppskattar Råkulle Vandrarhem på Brantevik. Roligt att du verkligen uppskattar vår frukost och boendet hos oss. Vi ses igen helt enkelt! Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var mycket varmt att sova under take...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland fre 30 jul 2021)
“Det var mycket varmt att sova under taket när det var så varmt sommarväder. Annars var allt mycket fint och trevligt!”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tis 03 aug 2021)
Ja visst var det riktigt varmt när du besökte oss i slutet av juli. Alla njöt men många plågades också lite av sommarförhållandena. Härligt att du uppskattar vårt ställe trots värmen. "Varmt" välkommen tillbaka önskar Sussi och Hans.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Perfekt, trevligt boende å

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Ett perfekt och trevligt boende som vi kommer att återvända till. ”
STF Brantevik Råkulle Vandrarhem svarar (tor 29 jul 2021)
Hej Maria, vad roligt att höra att du vill komma tillbaka hit. Du är alltid varmt välkommen till oss. Sussi och Hans
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.