STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem

Adress: Dalgatan 31, 796 31 Älvdalen  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (94 av 94 rekommenderar) (38 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(94 av 94rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 38)

Mycket bra boende. Det negativa är beta...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Mycket bra boende. Det negativa är betalningen där jag fick bekräftelse upprepat på att betalningen gått igenom men där inget dragits från kontot. Upprepade kontakter med STF innan detta var löst vilket tog nästan 1 timme vilket är bedrövligt. ”
STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem svarar (ons 07 okt 2020)
Kul att du gillar vårat boende.Tråkigt att STFs bokningssystem strulade. Man kan ju boka via Mail eller telefon direkt till oss om bokningssystemet strular. Välkommen Tillbaka
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Älvdalen levererar

Rekommenderad av Lena i Mölndal, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Ett fantastiskt trevligt vandrarhem med det välkomnande värdparet Tini och Lennart. Detta fina hus med så mycket historik och som de renoverat med känsla. Trevligt med historiska foton som hänger i huset, kakelugnar och inredning som ger en extra upplevelse av forna tider. Då det var rådande omständigheter var matsalen stängd. Sköna sängar, rent och fräscht i de allmänna utrymmena. På återseende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem i ett gammalt hus, men...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Mysigt vandrarhem i ett gammalt hus, men renoverat och fräscht. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart boende

Rekommenderad av Hedda, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Det gamla huset från 1913 är fullt av vackra originaldetaljer och är omsorgsfullt omhändertaget. Bekväma sängar, fräscht badrum och kök. Huset är fyllt av charm och trivsel. Bra åtgärder mot covid-19 hade införts. Vill gärna komma tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla i Älvdalen

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Väldigt fint vandrarhem, underbart hus men fina rum och gemensamhetsutrymmen. Vi fick toppentips på dagsvandringar på boendet. Mycket trevligt bemötande! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa vandrarhemmet

Rekommenderad av Kettis , Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Fantastiskt bemötande. Hemtrevligt, fint, lugnt och vackert. Jag sov som en stock. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt

Rekommenderad av T, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Väldigt fint vandrarhem, mysigt rum och bra gemensamma ytor. Trevlig ägare! Enda nackdelen var att det var lite dålig info, det var ingen där när vi kom så vi fick be andra gäster om att bli insläppta och kod mm. Finns ingen frukost nu pga corona. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tyckte att att det var smidigt att man k...

Rekommenderad av Josefin, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Tyckte att att det var smidigt att man kunde ha med sig hunden och att vi fick ett bra anpassat rum gör det ändamålet med egen utgån. Kändes genomtänkt. Bra dusch och wc i bra anslutning till rummet. Frukosten var dock oklar hur man skulle göra med den. Boka upp sig dagen innan eller bara gå o ta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Omhändertaget

Rekommenderad av E & W, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Det märks att de som driver vandrarhemmet gillar det. Välstädat renoverat blommorna är vattnade och vi blev kontaktade innan ankomst för info. Trevlig trädgård och fullutrustat fräscht kök.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt att komma ”hem”.

Rekommenderad av Daniel, Sverige (Sverige sön 14 jun 2020)
“Trevligt värdpar, bra utrustning i kök, välstädade toaletter och duschar och FANTASTISKT frukost som inte får missas. Även nu när Frukostbuffé inte serveras så är frukosten väl värd sitt pris. Bra att man kan bo här även om man har hund. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.