STF Älvdalen/Tre Björnar Vandrarhem

Adress: Dalgatan 31, 796 31 Älvdalen  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära)
Gästbetyg: 99% (88 av 89 rekommenderar) (27 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(88 av 89rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 31)

Underbar frukost

Rekommenderad av mikaobecker, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Fantastisk frukost med lokala ekologiska inslag. Varmt värdpar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende i vacker bygd

Rekommenderad av Lars Näslund, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Trevlig personal med gedigen kunskap om Älvdalen. Huset har varit vandrarhem/pensionat i många decennier och har en mycket trivsam atmosfär.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen i Älvdalen

Rekommenderad av Turehof, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Supertrevligt ställe. De som driver det satsar och ger det lilla extra. Så god frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande. Lugnt och trivsamt. En su...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Bra bemötande. Lugnt och trivsamt. En superb frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa boende!

Rekommenderad av Lili-Ann, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Boende med själslig kärna! Tillmötesgående värdpar, gammaldags värdshus med takhöjd som ger rymd för luftighet med charmen av gamla fönster med mossa emellan som sprider en atmosfär långt över det vanliga. En frukost med uppdukat bord invidkakelugn och tända järvsöljusstakar och med hembakat och hemgjord äppelmos, sylt ger kvalitet mer än 100%. Fint bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmigt hus och fantastisk frukost

Rekommenderad av Lina, Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Rara, omtänksamma värdar och roligt med ett fint hus som varit STF-pensionat från start. Bra städat, både rum och toaletter.rummet vi bodde i skulle renoveras men jag tyckte att det var vandrarhemsssigt bra redan nu. Frukosten var fantastisk, jag valde boendet utifrån bilderna på frukosten, men den var bättre än jag trott! Fint dukat, hembakt varmt bröd, ekologiska grönsaker och en allmän atmosfär av kvalitet- ex var det när vi åt Bollnäsfil som filamternativ och bl.a hemgjort äppelmos och skivade jordgubbar att ha i. Det var en bra avvägning av att erbjuda flera saker och ändå kunna hålla frukostbuffén fräsch. Vi hade inte koll på att det fanns trädgårdscafé och hade nyss fikat. Det såg jättefint ut med hembakta kakor av olika slag och trevlig trädgårdsmiljön. Det var ett sånt ställe jag på utflykt till. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk frukost!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Fantastisk frukost! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vilket toppenställe!

Rekommenderad av Annica, Sverige (Sverige fre 31 maj 2019)
“Fantastiskt vandrarhem! Så fint och fräscht. Dessutom supergod frukost och väldigt trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En riktig pärla!

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige ons 17 apr 2019)
“Detta är ett boende vår familj absolut kommer att resa tillbaka till! Vi fick ett proffsigt och trevligt bemötande av Tini & Lennart. Vårt sovrum var fint inrett och både sovrum, kök samt dusch/toalett var fräscht. Den fina frukostbuffén kan också varmt rekommenderas. En riktig pärla att sova över på!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt välstädat rum. Mysigt allrum m...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 21 mar 2019)
“Trevligt välstädat rum. Mysigt allrum med tv och skön soffa. Jättefina kök. Hemtrevligt. Mycket bra frukost samt väldigt trevligt värdpar. Vi återvänder gärna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället