STF Umeå Vandrarhem

Adress: Västra Esplanaden 10, 903 26 Umeå  visa karta
Område: Västerbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (170 av 180 rekommenderar) (38 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(170 av 180rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-38 av 38)

Vällokaliserat fräscht prisvärt boende i Umeå

Rekommenderad av Nationalparksresenärerna, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“STF :s vandrarhem i Umeå är mycket centralt beläget. Det är fräscht och ljust och hade en mycket prisvärd och bra frukost. Ett mycket prisvärt boende som bara kan rekommenderas varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Umeå

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Mycket fint o rymligt rum men väldigt störande trafik utanför. Vacker matsal men dåligt utrustat kök. Smutsigt i tvätt o torktumlare. Gångavstånd till centrum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhem Umeå

Rekommenderad av Cecilia, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Fint rum, dock mot gata med mycket trafik. Gästköket för trångt kök om man vill laga mat själv, men all utrustning fanns. Lite väl långsam spis, behövs bytas. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mitt i stan till lågpris

Rekommenderad av Hurry, Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Otroligt att med en dags varsel få detta rum till det låga priset!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint vandrarhem i stort, lite smutsigt p...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 jul 2018)
“Fint vandrarhem i stort, lite smutsigt på toaletten, och personalen kanske kan bjuda lite mer på sig själva :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Q

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tor 26 jul 2018)
“Bra boende för priset. Saknade apelsin juice till frukosten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Not easy to find

Rekommenderad av Frank, Storbritannien (Storbritannien ons 11 jul 2018)
“The guest house is not easy to find. It is 10km from Luleå and there is no information on the website about the address or how to get there by public transport (bus).”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fräscht

Rekommenderad av Jörgen , Sverige (Sverige sön 24 jun 2018)
“Har bott på olika vandrarhem och det här tillhör de bästa. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället