STF Umeå Vandrarhem

Adress: Västra Esplanaden 10, 903 26 Umeå  visa karta
Område: Västerbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (170 av 180 rekommenderar) (38 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(170 av 180rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 38)

Prisvärt

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Mycket prisvärt boende med bra faciliteter. Mysigt och centralt. Kom efter receptionen stängt men det var inga problem att få tag i nyckeln. Kommer gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Umeå STF Västra Esplanaden - träffpunkten!

Rekommenderad av Yogindra Dasa, Sverige (Sverige mån 04 feb 2019)
“Återigen upplevde jag den angenäma stämningen på Umeå STF Västra Esplanaden. Jag träffar alltid nya bekant på köket och det trevliga allrummet. Högst rekommenderad! /john (från Luleå)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

sänglampa och säng

Rekommenderad av farmor, Sverige (Sverige sön 03 feb 2019)
“sänglampan var trasig och våningssängen mycket ranglig”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Staying at Umea

Rekommenderad av Atol, Frankrike (Frankrike fre 21 dec 2018)
“First, arriving from train station, it was a short, easy walk. Always important when carring luggage. Easy to find the place. Then i felt comfortable, clean, tidy, quiet. I have to say it was end of december and not many people at that time. I would recommend the place also because very close to facilities, the center, it is the center!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Billigt boende för den okräsne

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 nov 2018)
“Rummet var helt ok och personalen är mycket trevlig och tillmötesgående.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Incheckning

Rekommenderad av Janne., Sverige (Sverige lör 10 nov 2018)
“Hade bokat rum men kom fram senare än incheckningstiden. Fantastiskt bra att jag då kunde ringa ett mobilnummer som fanns vid entrédörren och på så sätt få koden till dörren och ändå komma mej in!!! All heder att det är ordnat så!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Madrass

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 okt 2018)
“Madrassen i våningssängen var dålig, nerluggen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

frukost

Rekommenderad av Siv, Finland (Finland mån 22 okt 2018)
“Jättebra frukost, där fanns allt man behövde!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hostel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 26 sep 2018)
“Great Hostel. It was clean and practical. I orded 2 rooms and there was only one left. Afterwards there was 1 over”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Problem med lukt

Rekommenderad av Rum 113, Sverige (Sverige lör 15 sep 2018)
“På toaletten var en nästan outhärdlig avloppslukt. Jag hällde vatten i det öppna gamla avloppet i golvet, det hjälpte och det blev ev lite bättre. Men sedan fortsatte problemen så om orsaken till lukten var att vattenlåset var torrt eller om det var något annat vet jag inte. På toaletten fanns också ett avsågat rör i golvet som var öppet, kanske kom stanken från det”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället