STF Umeå Vandrarhem

Adress: Västra Esplanaden 10, 903 26 Umeå  visa karta
Område: Västerbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (142 av 149 rekommenderar) (31 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(142 av 149rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 31)

Mysigt vandrarhem centralt i Umeå. Perfe...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 17 mar 2019)
“Mysigt vandrarhem centralt i Umeå. Perfekt för mig som studerande på distans vid Umeå Universitet som ibland behöver övernatta i Umeå. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra upplevelse!

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige lör 16 mar 2019)
“Återigen en bra upplevelse på detta lugna vandrarhem, trots centralt läge. Rekommenderar det varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Provet utan kaffe

Rekommenderad av Robert , Sverige (Sverige sön 03 mar 2019)
“Jag är en kaffesugen person, och jag har varit i Umeå för ett prov på Umeå universitet, jag övernattat i ert vandrarhem. I vandrarhemmet allt gått bra förutom kaffe apparat som man endast kunde betala med fem kronor alltså mynt, som man inte använder så ofta. Jag skulle önska att det fanns ett annat sätt för betalning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Överlag bra och prisvärt

Rekommenderad av Hej, Sverige (Sverige mån 25 feb 2019)
“Mycket bra läge i centrum. Rent och snyggt men ganska slitna/sunkiga duschutrymmen. Madrasserna i mitt rum var katastrofala! Nedlegade och gropiga skummadrasser med ett antal decennium bakom sig (känner igen dessa från andra anläggningar). Alla madrasser i mitt 6-bäddsrum var lika dåliga och jag hade väldigt ont i ryggen efteråt. Frukosten var vid första anblick väldigt basic, men den var helt klart godkänd när man väl tog för sig. Bra med nötter och kokos till yoghurten! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hade rum 201.Dörren till köket slog HÅRT...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 09 feb 2019)
“Hade rum 201.Dörren till köket slog HÅRT igen sjukt ofta. Skulle önska att man tvingades ställa upp dörren (lite tyst prat fr köket hade varit bättre än detta) Saknade krokar direkt till höger i hallen Saknade dörrmatta Saknar svar/bekr på sms (om de fann båda nycklarna där ena nyckeln åkte ner på insidan) Glömde Orange gummiband. Skicka d gärna. Tack för denna gång. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Mycket prisvärt boende med bra faciliteter. Mysigt och centralt. Kom efter receptionen stängt men det var inga problem att få tag i nyckeln. Kommer gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Umeå STF Västra Esplanaden - träffpunkten!

Rekommenderad av Yogindra Dasa, Sverige (Sverige mån 04 feb 2019)
“Återigen upplevde jag den angenäma stämningen på Umeå STF Västra Esplanaden. Jag träffar alltid nya bekant på köket och det trevliga allrummet. Högst rekommenderad! /john (från Luleå)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

sänglampa och säng

Rekommenderad av farmor, Sverige (Sverige sön 03 feb 2019)
“sänglampan var trasig och våningssängen mycket ranglig”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Staying at Umea

Rekommenderad av Atol, Frankrike (Frankrike fre 21 dec 2018)
“First, arriving from train station, it was a short, easy walk. Always important when carring luggage. Easy to find the place. Then i felt comfortable, clean, tidy, quiet. I have to say it was end of december and not many people at that time. I would recommend the place also because very close to facilities, the center, it is the center!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Billigt boende för den okräsne

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 nov 2018)
“Rummet var helt ok och personalen är mycket trevlig och tillmötesgående.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället