STF Umeå Vandrarhem

Adress: Västra Esplanaden 10, 903 26 Umeå  visa karta
Område: Västerbotten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (152 av 159 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(152 av 159rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Trevlig byggnad, mycket centralt belägen...

Rekommenderad av Pocke, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Trevlig byggnad, mycket centralt belägen, ändå inte mycket störande ljud utifrån. Bra personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nedslitet

Ej rekommenderad av Anders Samuelsson, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Vh i Umeå är ofräscht. Dålig standard på sängar madrasser och övriga faciliteter. Toa & dusch är överslitet och ofräscht. Det är inte ostädat utan lort i skrymslen och prång efter lång tids eftersatt grundläggande underhåll. Det enda som är ok är läget. Konstigt att ni inte gör något åt huset då det finns en så bra potential. Slött att bara låta huset förfalla och slitas ned. SLÖTT av STF.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kaos vid frukostserveringen! Konstig log...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Kaos vid frukostserveringen! Konstig logistik och en värdinna som både skulle sköta receptionen och ha koll på frukosten. Långa väntetider innan saker fylldes på vid frukosten!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra budget!

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tis 28 maj 2019)
“Bott här i perioder under vårterminen och är supernöjd. Bra faciliteter och fräscht boende. Bra boende för pengen. Kommit efter stängning varje gång och det har aldrig varit några problem. Gillar att köken är utrustade med ett lite förråd av kryddor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Telefonmottagning. Och tips

Rekommenderad av Suss, Sverige (Sverige tis 30 apr 2019)
“Svårt att komma i kontakt med vandrarhemmet! Försökte ringa flera ggr pga. att jag visste jag skulle bli sen och ingen bemanning skulle finnas då! Så en viss osäkerhet att jag skulle komma in på boendet infann sig innan avresa hemifrån. Papper saknades i många hållare för att torka händerna.. samt önskas det vid receptionen att det fanns pilar med rumsnummer, så det vore lättare att hitta sitt rum. När man aldrig varit där förut och ingen o fråga! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bättre vandrarhem?

Rekommenderad av Lee, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Kanske fräscha upp dusch och toalett (mögliga rör) Ha en diskmaskin i köket? Kylskåpslådan var inte ren ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Utmärkt boende!

Rekommenderad av Kerstin., Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Så skönt att få bo i detta gamla, välskötta hus centralt i Umeå. Trots läget intill en genomfartsled hördes trafiken inte alls in i sovrummet. Sängen var jätteskön! En välgörande kontrast till 2000-talets moderna hotell upplevde jag när jag fick en helt vanlig nyckel till mitt rum - i stället för ett sånt där "magnetkort" som numera används överallt annars. Kan låta som en onödig detalj, men denna detalj sammanfattar trivselkänslan som jag upplevde. Personalen mitt i påskveckan var utomordentligt trevlig. Ett utmärkt boende: inga onödiga grejer (typ "magnetkort" eller TV på rummet etc), men rent, snyggt, välskött, bekvämt, trivsamt!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personligt möte

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige tor 04 apr 2019)
“Saknar det personliga mötet - personalen var "frånvarande" - den enda som hejade var städerskan ( eloge till henne) ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett bra vandrarhem med lagom nivå på det mesta.

Rekommenderad av Kristian, Sverige (Sverige tis 02 apr 2019)
“Smidigt med incheckning på rummet trots att jag ankom tidigt på morgonen ankomstdagen! Bra att det serveras frukost alla dagar! Bra service! Självhushålls-köken är okej men uppsättningen av grytor bör fräschas upp och informationsskylten om källsortering bör förklara tydligare hur div. förpackningar ska sorteras. De lakan- och den handduk jag hyrde doftade starkt av parfymerat tvätt/sköljmedel och doften av detta satt kvar i mina kläder även fast jag tvättat dem efter hemkomst. Jag är känslig för starka parfymdofter och skulle helst slippa detta och tänker särskilt på de gäster som är mer allergiska. Så jag hoppas att vandrarhemmet byter till parfymfria tvättmedel för allas trivsel! Det vore dessutom mer miljösmart. Alltså finns det endast några justeringar som behöver göras för att detta vandrarhem ska bli riktigt lagom bra!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt vandrarhem centralt i Umeå. Perfe...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 17 mar 2019)
“Mysigt vandrarhem centralt i Umeå. Perfekt för mig som studerande på distans vid Umeå Universitet som ibland behöver övernatta i Umeå. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället