STF Mora Målkullan Vandrarhem

Adress: Björnramsgatan 2, 79232 Mora  visa karta
Område: Dalarna (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (115 av 120 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(115 av 120rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Bra frukost - tveksam ventilation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 nov 2018)
“Fick sängplats i sovsalen med fyra bäddar belägen i källaren. Pris OK men upplevde att luftkvaliteten i rummet inte var så bra. Kändes instängt. Fanns inga fönster. Golven inte riktigt städade. Frukosten var mycket bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Att komma hem

Rekommenderad av Claudia, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Det känds alltid att man kom hem efter en lång resan.mycket bra beteende av personalen . Allt är bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt centralt boende

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige mån 08 okt 2018)
“Vi är jättenöjda med Målkullans boende. Trevlig personal. Välordnat, litet och gemytligt. Trevligt frukostrum. Kommer absolut att boka rummet med pentry wc/dusch igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige tor 27 sep 2018)
“Trevligt vandrarhem, sköna sängar och nära till allt. Personalen var mycket trevliga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Känns tryggt

Rekommenderad av A, Sverige (Sverige lör 25 aug 2018)
“Jag blev väldigt väl mottagen och receptionisten lånade ut sin iPhone sladd för jag tappat min. Fin frukost. Jag är supernöjd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

The hostel is not bad. It has all you ne...

Ej rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz sön 19 aug 2018)
“The hostel is not bad. It has all you need (shower, breakfast room, little kitchen,...) and the price is good. The house is very small and some rooms are underground without windows, like in a civil protection room. I would like to have a window/daylight in my room, even if it' is only for sleeping there.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande Bra läge centralt och ändå...

Rekommenderad av Marianne Malmberg, Sverige (Sverige sön 19 aug 2018)
“Bra bemötande Bra läge centralt och ändå lätt att parkera nära”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Målkullan Mora

Rekommenderad av Lyckans K, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Bra läge, sköna sängar och helt ok toaletter. Litet kök och inte då många sittplatser för att äta. Luktade mögel vilket inte känns fräscht men för övrigt var det rent o snyggt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt och bekvämt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Trevligt och praktiskt litet vandrarhem. För några tior extra fick vi en frukost som beskrevs som"enkel" men som innehöll allt som i alla fall jag förväntar mig av en frukost. Toppen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt boende

Rekommenderad av Meta , Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Lättillgängligt, centralt boende. Relativt lugnt. Bra frukost. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället