STF Mora Målkullan Vandrarhem

Adress: Björnramsgatan 2, 79232 Mora  visa karta
Område: Dalarna (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (90 av 96 rekommenderar) (21 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(90 av 96rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Läge

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Fantastiskt fint läge centralt Mora! Mycket prisvärt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge i Mora. Huset är i behov av ren...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 jun 2019)
“Bra läge i Mora. Huset är i behov av renovering då det är slitet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 maj 2019)
“Trivsam, traditionellt vandrarhem. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great location and value, friendly staff.

Rekommenderad av Stig, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“I plan to be back!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 11 feb 2019)
“Prisvärt boende med god plats för mig och min lilla familj (partner och 20 mån son) där vi alla kunde sova i den breda dubbelsängen. God frukost med bra utbud. Lite tråkigt med stora belysningsarmaturer i taket som inte gjorde rummet så mysigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemtrevligt

Rekommenderad av Marko, Sverige (Sverige mån 04 feb 2019)
“En mysig, trevlig och avslappnande vistelse på Målkullan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra frukost - tveksam ventilation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 nov 2018)
“Fick sängplats i sovsalen med fyra bäddar belägen i källaren. Pris OK men upplevde att luftkvaliteten i rummet inte var så bra. Kändes instängt. Fanns inga fönster. Golven inte riktigt städade. Frukosten var mycket bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Att komma hem

Rekommenderad av Claudia, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Det känds alltid att man kom hem efter en lång resan.mycket bra beteende av personalen . Allt är bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt centralt boende

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige mån 08 okt 2018)
“Vi är jättenöjda med Målkullans boende. Trevlig personal. Välordnat, litet och gemytligt. Trevligt frukostrum. Kommer absolut att boka rummet med pentry wc/dusch igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige tor 27 sep 2018)
“Trevligt vandrarhem, sköna sängar och nära till allt. Personalen var mycket trevliga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället