STF Mora Målkullan Vandrarhem

Adress: Björnramsgatan 2, 79232 Mora  visa karta
Område: Dalarna (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (90 av 93 rekommenderar) (20 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(90 av 93rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Great location and value, friendly staff.

Rekommenderad av Stig, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“I plan to be back!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 11 feb 2019)
“Prisvärt boende med god plats för mig och min lilla familj (partner och 20 mån son) där vi alla kunde sova i den breda dubbelsängen. God frukost med bra utbud. Lite tråkigt med stora belysningsarmaturer i taket som inte gjorde rummet så mysigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemtrevligt

Rekommenderad av Marko, Sverige (Sverige mån 04 feb 2019)
“En mysig, trevlig och avslappnande vistelse på Målkullan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra frukost - tveksam ventilation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 nov 2018)
“Fick sängplats i sovsalen med fyra bäddar belägen i källaren. Pris OK men upplevde att luftkvaliteten i rummet inte var så bra. Kändes instängt. Fanns inga fönster. Golven inte riktigt städade. Frukosten var mycket bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Att komma hem

Rekommenderad av Claudia, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Det känds alltid att man kom hem efter en lång resan.mycket bra beteende av personalen . Allt är bra.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt centralt boende

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige mån 08 okt 2018)
“Vi är jättenöjda med Målkullans boende. Trevlig personal. Välordnat, litet och gemytligt. Trevligt frukostrum. Kommer absolut att boka rummet med pentry wc/dusch igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige tor 27 sep 2018)
“Trevligt vandrarhem, sköna sängar och nära till allt. Personalen var mycket trevliga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Känns tryggt

Rekommenderad av A, Sverige (Sverige lör 25 aug 2018)
“Jag blev väldigt väl mottagen och receptionisten lånade ut sin iPhone sladd för jag tappat min. Fin frukost. Jag är supernöjd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

The hostel is not bad. It has all you ne...

Ej rekommenderad av Anonym, Schweiz (Schweiz sön 19 aug 2018)
“The hostel is not bad. It has all you need (shower, breakfast room, little kitchen,...) and the price is good. The house is very small and some rooms are underground without windows, like in a civil protection room. I would like to have a window/daylight in my room, even if it' is only for sleeping there.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande Bra läge centralt och ändå...

Rekommenderad av Marianne Malmberg, Sverige (Sverige sön 19 aug 2018)
“Bra bemötande Bra läge centralt och ändå lätt att parkera nära”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället