STF Trollhättan/Gula Villan Vandrarhem

Adress: Tingvallavägen 12, 46132 Trollhättan  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 92% (45 av 49 rekommenderar) (13 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(45 av 49rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Om vi varit 4 pers hur skulle man ta sig...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Om vi varit 4 pers hur skulle man ta sig till översängarna? Inga stegar fanns. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fullt ok ställe

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Ett bra vandrarhem med ok läge i ett äldre hus. Bra service och välstädat. Frukosten var väl tilltagen med mycket att välja mellan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nice place - but with room for improvement

Rekommenderad av Rasmus, Danmark (Danmark mån 22 jul 2019)
“The vandrehem has a lot of potential - the following suggestions would take the place to new heights 1. install blackout curtains in the rooms (this would be a big improvement) 2. move the kitchen downstairs in connection to the dining room/living room. This would make the vandrehem much more like the other STF vandrehems that we have visited (and how we generally expect a STF vandrehem to be). Giving the kitchen a more central place would make it easier for people to meet and would encourage people to actually cook their own food 3. put a cloth on the table that is easier to clean - would make it less stressfull to be a family travelling with children”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Very nice hostel

Rekommenderad av Greg, Polen (Polen mån 01 jul 2019)
“A very good experience! Perfect location, nice and clean room, a very good (optional) breakfast. I've already been there before and will likely return.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gula Villan

Rekommenderad av Rickard, Sverige (Sverige mån 01 jul 2019)
“En möjlighet att bo i ett charmigt äldre hus mitt i stan nära till allt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra STF-boende centralt i Vänersborg men KALLT rum

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 maj 2019)
“I spent one night in this accommodation included breakfast and everything was quite price worthy except from the room temperature that held nothing above +18 dgr C and not a chance to switch on the ice cold radiator. I had a quick cup of tea, undressed and spent the evening in bed under the duvet! Good breakfast though! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Något lyhört.

Rekommenderad av Sundis, Sverige (Sverige tis 14 maj 2019)
“Något för lyhört. Hörs när dörrar öppnar och slår igen. Bra läge i Trollhätta. Nära järnvägsstationen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

ingen vertskap

Rekommenderad av norsk, Norge (Norge ons 24 apr 2019)
“Under påsken så vi ingen vertskap. vi passet oss selv derfor kan jeg ikke svare på service”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

obekväma sängar.

Rekommenderad av shirin, Sverige (Sverige lör 16 mar 2019)
“Sov mycket dåligt pga hårda sängar. Ont i ryggen. Frågade nästa dag om man kunde få dubbla madrasser och det gick bra. Nästa gång blir det så. Annars mycket bra. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin ställe och nära till allt

Rekommenderad av Nari, Sverige (Sverige fre 30 nov 2018)
“Fin ställe och nära till allt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället