STF Mariestad Vandrarhem

Adress: Hamngatan 20, 54230 Mariestad
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 84 av 92 rekommenderar (33 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(84 av 92rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Slitet

Rekommenderad av Veronika, Sverige (Sverige tis 14 sep 2021)
“Köket hade blivit jättefint renoverat sedan senast. Fanns nästan inga bestick och det var lite skitigt men berodde nog mer på gästerna. Vi bodde på övervåningen och det rummet var inte renoverat vilket var tydligt. Detsamma gäller dusch och badrummen som skulle behöva fräschas upp ordentligt. Tycker att det är lite väl dyrt för den standarden. Vi har dock föräldrar i staden så vi kommer säkert tillbaka ändå. Gillar huset väldigt mycket! Och det är mysigt i hamnen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende centralt

Rekommenderad av Mälartonic, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Centralt läge med ett trevligt boende i den äldre stadsdelen. Bra, enkel standard fräscht och trevligt, bra frukost och väldigt hjälpsam personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Marie , Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Mysigt att sitta i trädgården och äta frukost ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

bra personal

Rekommenderad av mamma Ruuska, Sverige (Sverige ons 04 aug 2021)
“Personalen var supertrevlig. Stället är litet och gemytligt. Trevligt fik med god och prisvärd mat. Personalen hade lite svårt att hinna med vandrarhemmet om det kom många gäster utifrån som skulle äta och fika. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhem med karaktär

Rekommenderad av Vera, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Mariestads vandrarhem ligger i en gammal byggnad vilket märks på de härligt knarrande golven och den ojämna trappan upp till övervåningen samt kakelugnar i ett flertal av rummen. Vissa rum har fått en uppfräschning vilket var välbehövligt och de är riktigt fina. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra, men svårt för rörelsehindrade

Rekommenderad av Bosse och Lena, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Bra och trevligt boende i händelsernas centrum nära bryggan. Men att bo på övervåningen var ingen höjdare. Närmast livsfarligt brant trappa. Annars helt OK som sagt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

God Service

Rekommenderad av Oslo, Norge (Norge tor 29 jul 2021)
“Masse flotte service-damer gjorde ferien. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lägre standard än förväntat. Frukosten...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Lägre standard än förväntat. Frukosten var under all kritik: fanns varken kaffe, tallrikar eller mjukt bröd när vi kom. Filen var dessutom varm. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fantastisk fin miljö med live musik och ...

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Fantastisk fin miljö med live musik och trevlig personal och härligt boende. Fint område med gamla hus. Väldigt vackert.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag älskar musik och när vi bodde där va...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Jag älskar musik och när vi bodde där var det musik i trädgården en kväll. Nackdelen för oss som bodde där var att vi trots värmen fick sitta inne och äta då det var knökfullt ute. Mina barn vågade heller inte gå ut då det var flera personer som var väldigt berusade samt att folk satt i trappen upp till vårt rum. Tråkigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.