STF Mariestad Vandrarhem

Adress: Hamngatan 20, 54230 Mariestad  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 90% (64 av 71 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(64 av 71rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

STF Mariestad

Ej rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 06 okt 2020)
“Bemötandet och service från personalen(via telefon) var mycket bra. Rummet var litet och luktade ofräscht. Sängarna var rangliga och knarrade högt vid minsta rörelse. Värst var dock oljudet ifrån övriga gäster. De festade(söp) och bråkade till framåt ett på natten. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Centralt o bra boende. Tyvärr en stökig ...

Rekommenderad av Kristina, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Centralt o bra boende. Tyvärr en stökig gäst vilket dock värden sedan löste på ett bra sätt. Köket skulle kunna rustas upp. Lite ingrott och trångt i köksdelen o svårt hitta vilket skåp man skulle söka i. Ett rum hade dörren ut mot matsalsbordet vilket störde sen som bodde där.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Synnerligen lyhört och skulle behöva en ...

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Synnerligen lyhört och skulle behöva en uppdatering och uppfräschning generellt”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi upplevde att de allmänna utrymmena va...

Ej rekommenderad av Christel med flera, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Vi upplevde att de allmänna utrymmena var undermåligt städade. Dörrhandtag och ytor var kladdiga av fett alt. smuts, vilket inte kändes bra i dessa Covid tider. Diskborste och kökstrasor skall bytas, lika så handdukarna i köket. Tvålen var slut på den ena toaletten. Hoppas att ansvarig gör iordning innergården, så det kan bli några fina sittytor utomhus. Önskar att cyklarna var i bättre kondition . Fantastiska hus och vackra lokaler, läget är toppen. Fint kafé med smårätter. Bra och vänlig personal på stället ! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ibland bristande påfyllning av förbrukni...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Ibland bristande påfyllning av förbrukningsvaror i badrummen (toapapper, tvål).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt boende

Rekommenderad av PelleGustav/Sthlm, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Mycket mysigt boende väldigt centralt beläget. Hjälpsam och trevlig personal. Lite lyhört dock, så att vissa gäster inte kunde respektera tystnadsreglerna riktigt, gör att helheten inte fick full pott. Men det är ju egentligen inte boendets fel...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Centralt och mysigt, men lite trafikstört

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Ett jättefint litet vandrarhem på bekvämt avstånd från järnvägsstationen, mitt i den gamla staden. Men det är ganska lyhört, vilket innebär att man hör liv och rörelse nere vid hamnen och åt andra hållet biltrafik på Västerlånggatan - inte mycket trafik, men när folk smällde igen sina bildörrar lät det som om de var inne i rummet. Det var sköna sängar, bra köksutrustning och välfungerande toa/dusch. Lite kändes det som att värden varit stressad och inte hunnit med, för en tvålbehållare var tom och det kaffe, som enligt skylt fanns att ta, fanns ingenstans att hitta, utan var uppenbarligen slut.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Plus för frukost

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Plus för frukost”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra läge, fin miljö

Rekommenderad av evalund, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Vandrarhemmet ligger i trevlig miljö och trädgården bidrar till den avslappnade upplevelsen.Hamnen tvärsöver gatan är mysig att promenera vid, och äta glass. Rummen är trevliga och det var lugnt i huset- köket bra, liksom sällskapsutrymmena. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pittoreskt vandrarhem i centrala Mariestad

Rekommenderad av Signe, Sverige (Sverige lör 11 jul 2020)
“Vi bodde tre personer i ett ljust och rymligt fembäddsrum som utan problem hade kunnat hysa ett par till gäster. I rummet fanns ett stort bord som lämpade sig ypperligt för brädspel. Utsikt över vackra tegeltak genom de stora fönstren. Mysig trädgård och beläget precis vid gästhamnen där det fanns gott om parkeringsplatser. Trevliga sällskapsrum och välutrustat kök med matsal som inbjöd till att slå sig ner och äta. Vänlig personal. Rekommenderas varmt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.