STF Mariestad Vandrarhem

Adress: Hamngatan 20, 54230 Mariestad  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 94% (67 av 71 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(67 av 71rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Mysigt ställe!

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige mån 05 nov 2018)
“Fantastiskt läge mitt i den gamla delen av fina Mariestad. Fin innergård och fina byggander och mysig inredning i gamal stil. Ordning och reda och rent å fint!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent och snyggt, bra säng. Trivsamt vand...

Rekommenderad av Lisbet gemzell, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Rent och snyggt, bra säng. Trivsamt vandrarhem. För kallt i rummet, kunde ej sätta på värmen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt vandrarhem

Rekommenderad av LZ, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Trevlig atmosfär, bra möjligheter att sitta ute om man så vill”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Har bott här flera gånger och då har all...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Har bott här flera gånger och då har allt varit till belåtenhet men den här gången var det flera saker som inte var riktigt tillfredsställande. Rummet verkade inte alls ha städats sedan föregående gäst. Det var grus och fläckar på golvet. Det var smulor och kladd på bordet och handfatet var inte rent. Det fanns inget varmvatten vare sig på rummet eller i duschen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

I vacker miljö

Rekommenderad av evmnys, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Jättemysigt och centralt beläget. Nära hamnen. Trevlig personal. Rent och fräscht. En bonus är Trädgårdscafeet. Vill man köpa frukost är det perfekt att äta den där!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bookningsproblemer

Rekommenderad av AMS, Danmark (Danmark ons 15 aug 2018)
“Vandrehjemmet oplyste, at Svensk Turistforenings Booking ikke havde givet vandrehjemmet besked om vores booking. Til erstatning for det 2-sengsrum vi havde booket, fil vi (et mindre hyggeligt) 7-sengsrum, som vi dog var alene i.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig värd. Fräscha rum. Mysiga...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Mycket trevlig värd. Fräscha rum. Mysiga omgivningar med goda kommunikationsmöjligheter. Vi var bilburna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra läge men nedslitet

Ej rekommenderad av STF-medlemmar sedan länge, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Hej Vi tycker priset var högt för ett mycket litet rum med två små sängar. Duschen och toa var väldigt nedslitna. Städmoppen var så gammal o utsliten så det tog emot att använda den. Läget är bra men priset i relation till standarden känns inte helt ok.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mysigt i Mariestad

Rekommenderad av Ulrika, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Fint och mysigt boende i genuin miljö. Trevligt bemötande och god mat. Ett plus för att pudeln kunde tas med i riktigt rum! Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Överfull papperskorg på dam toa, överful...

Ej rekommenderad av Från Dalarna, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Överfull papperskorg på dam toa, överfull papperkorg ute där fåglarna dragit i kring skräp. Fågelbajs på trädgårdsmöblerna. Tydligen för lite personal. Bra frukost.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället