STF Mariestad Vandrarhem

Adress: Hamngatan 20, 54230 Mariestad  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (76 av 80 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(76 av 80rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Good location close to water, interestin...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien fre 12 jul 2019)
“Good location close to water, interesting wooden buildings inside n out. Nice dinner, wine n frukost. Friendly staff. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En hygienfråga

Rekommenderad av Nanna Henning, Sverige (Sverige lör 29 jun 2019)
“Det enda jag reagerade negativt på, var den (självklart alltid fuktiga) handduken på de allmänna toaletterna. En av de värsta bakteriehärdar vi kan ha i våra hem - förutom disktrasan förstås. Tror inte handdukarna byttes varje dag. Det borde dom. Här jag fel är jag väldigt glad för det.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett väldigt trivsamt och personligt inre...

Rekommenderad av Elisabeth , Sverige (Sverige tis 11 jun 2019)
“Ett väldigt trivsamt och personligt inrett vandrarhem med oslagbart läge invid hamnen. Frukostserveribgen var inte öppnad för säsongen, men vi åt på det intilliggande hotellrt. Annars såg köket välutrustat ut för den som vill lafa själv. Enda invändningen var att vårt rum var ganska slarvigt städat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt ställe!

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige mån 05 nov 2018)
“Fantastiskt läge mitt i den gamla delen av fina Mariestad. Fin innergård och fina byggander och mysig inredning i gamal stil. Ordning och reda och rent å fint!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rent och snyggt, bra säng. Trivsamt vand...

Rekommenderad av Lisbet gemzell, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Rent och snyggt, bra säng. Trivsamt vandrarhem. För kallt i rummet, kunde ej sätta på värmen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt vandrarhem

Rekommenderad av LZ, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Trevlig atmosfär, bra möjligheter att sitta ute om man så vill”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Har bott här flera gånger och då har all...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Har bott här flera gånger och då har allt varit till belåtenhet men den här gången var det flera saker som inte var riktigt tillfredsställande. Rummet verkade inte alls ha städats sedan föregående gäst. Det var grus och fläckar på golvet. Det var smulor och kladd på bordet och handfatet var inte rent. Det fanns inget varmvatten vare sig på rummet eller i duschen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

I vacker miljö

Rekommenderad av evmnys, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Jättemysigt och centralt beläget. Nära hamnen. Trevlig personal. Rent och fräscht. En bonus är Trädgårdscafeet. Vill man köpa frukost är det perfekt att äta den där!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bookningsproblemer

Rekommenderad av AMS, Danmark (Danmark ons 15 aug 2018)
“Vandrehjemmet oplyste, at Svensk Turistforenings Booking ikke havde givet vandrehjemmet besked om vores booking. Til erstatning for det 2-sengsrum vi havde booket, fil vi (et mindre hyggeligt) 7-sengsrum, som vi dog var alene i.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket trevlig värd. Fräscha rum. Mysiga...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Mycket trevlig värd. Fräscha rum. Mysiga omgivningar med goda kommunikationsmöjligheter. Vi var bilburna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället