STF Forsvik Vandrarhem

Adress: Bruksvägen 9-11, 546 73 Forsvik
Område: Göta kanal (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 82 av 82 rekommenderar (25 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(82 av 82rekommenderar)
Totalupplevelse 4,9 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 28)

Fint och bra boende på STF Forsvik

Rekommenderad av Ingemar, Sverige (Sverige sön 13 jun 2021)
“Ett bra boende i en unik fin bruksmiljö. Hög standard i fint renoverade rum och med möblerad uteplats och gratis parkering. God frukost i det trevliga caféet. Och positivt bemötande av peronal gjorde att denna vistelse blev minnesvärd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende längs Göta Kanal

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige ons 26 maj 2021)
“ett mycket trevligt ställe att övernatta på som bevarat den gamla Bruksmiljön på ett förtjänstfullt sätt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysig vistelse i gammal bruksmiljö

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 17 maj 2021)
“Forsviks vandrarhem var verkligen en fin upplevelse i gammaldags miljö med såpskurade golv, broderade dukar och spetsgardiner. Vi hyrde två rum med pentry som visade sig vara ett nästan helt utrustat kök med plats för matbord. Jag kan verkligen rekommendera Forsviks vandrarhem, som ju också har fina sevärdheter i närområdet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmigt och prisvärt

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Bekvämt och mysigt boende i gammal kulturbyggnad med själ. Rött hus med vita knutar och gamla trägolv i bruksmiljö. Stora rymliga rum, sköna enkelsängar. Vi hade turen att få ett litet eget kök i anslutning till rummet vilket passade oss perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sökte vandrarhem efter Göta Kanal enligt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Sökte vandrarhem efter Göta Kanal enligt cykel turer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt, välskött vandrarhem!

Rekommenderad av JS, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Mycket bra och trevligt boende. Välskötta historiska lokaler i bra läge. Supermysigt! Väldigt trevlig ägare. Hur nöjd som helst med vistelsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tidstypiskt boende

Rekommenderad av Christel, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Underbart hus med bevarade genuina tidstypiska detaljer. Rent och snyggt både inne och i omgivningen. Vi stannade två nätter här. Uppskattade omtänksamheten om gästerna tex så fanns det öronproppar att få för den som så önskade! Hit återvänder vi gärna! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Forsvik STF en pärla

Rekommenderad av Annette, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Fantastiskt fint vandrarhem, bra kök, stämmer enligt beskrivning och därtill ett mycket trevligt bemötande av värd/ansvarig! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Fint och välstädat

Rekommenderad av CarinaD , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Så mysiga rum, väldigt lyhört men det fanns gratis öronproppar. Hemtrevligt och välstädat. Riktiga pelargoner I gammaldags lerkrukor på rummet höjde upplevelsen. God frukost på caféet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rymligt och bekvämt boende i fin kulturm...

Rekommenderad av MBE, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Rymligt och bekvämt boende i fin kulturmiljö. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-14 17:38:03, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.