STF Forsvik Vandrarhem

Adress: Bruksvägen 9-11, 546 73 Forsvik
Område: Göta kanal (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 82 av 82 rekommenderar (37 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(82 av 82rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 37)

Tiveds-sambo i Forsvik

Rekommenderad av Rin Hayashikawa, Sverige (Sverige ons 27 apr 2022)
“Ett fint, fräscht och hemtrevligt boende i vacker bruksmiljö. Sagolikt att ta en promena i omgivningarna. Smidig in- och utcheckning (nyckel i kodskåp) till rymliga, luftiga rum med bekväma sängar. God kontakt med vandrarhemsvärdinnan. Bra läge för utflykter till Tivedens nationalpark, Göta kanal, Hjo m m. Vi är mycket nöjda. Kan verkligen rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fina dagar i Forsvik

Rekommenderad av Lina, Sverige (Sverige fre 15 apr 2022)
“Fint inredda rum - allt från de egna sovrummen till de allmänna utrymmena. Det egna lilla köket innehöll precis det som behövs för att ordna en enklare middag. Boendet ligger i en vacker miljö, en kort promenad bort ligger Göta kanal med sluss att spana in vilket våra barn tyckte var spännande. Dessutom: Jennica som har vandrarhemmet är så trevlig och hjälpsam, kommer med tips och gör det där lilla extra. Så glada att vi hittade denna lilla pärla till boende!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin bruksmiljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 sep 2021)
“Vandrarhemmet ligger i gammal bruksmiljö och har sjöutsikt. Rymliga, vackert möblerade rum och bra sängar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ser framemot nästa besök

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Ser framemot nästa besök ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Ett tidstypiskt unikt boende.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 sep 2021)
“Ett tidstypiskt unikt boende. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lugnt och trevligt boende

Rekommenderad av LTB, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Vandrarhemmet ligger i ett fantastisk lugn, sevärd och kulturellt område. Själva vandrarhemmet är en mycket stor glädje att bo i. Stora sovrum med mycket plats och i en liten gammaldags miljö. Ett bra och modernt kök och trevliga samlingslokaler. Toaletter och duschar var mycket fräscha, men som alltid när det inte finns på rummet lite omständigare att besök vid frekventa tider.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt perfekt övernattning för en trebarn...

Rekommenderad av Pamela, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Helt perfekt övernattning för en trebarnsfamilj. Fantastiska omgivningar och ett superfint boende. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Forsvik augusti 2021

Rekommenderad av GUNILLA, Sverige (Sverige sön 15 aug 2021)
“Forsviks vandrarhem är mycket trevligt och vi trivdes mycket bra. Vi hade ett stort rum med tillhörande kök och kände oss som hemma. Mysig inredning som bevarade den gamla bruksmiljön.Fantastisk god frukost och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helmysigt i vacker miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Väldigt fint och hemtrevligt rum. Fina tavlor , pelargoner och andra söta detaljer. Fantastisk frukost med. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mest fantastiska vandrarhem vi varit på.

Rekommenderad av Malvina, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Så himla trevligt, gemytligt och härligt ställe. En sån pärla vi råkade hamna på för att boendena i Karlsborg var fulla. Både Forsvik by och boendet vill vi verkligen återkomma till och rekommendera till andra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.