STF Forsvik Vandrarhem

Adress: Bruksvägen 9-11, 546 73 Forsvik  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 100% (114 av 114 rekommenderar) (33 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(114 av 114rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 33)

Charmigt och prisvärt

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 22 sep 2020)
“Bekvämt och mysigt boende i gammal kulturbyggnad med själ. Rött hus med vita knutar och gamla trägolv i bruksmiljö. Stora rymliga rum, sköna enkelsängar. Vi hade turen att få ett litet eget kök i anslutning till rummet vilket passade oss perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sökte vandrarhem efter Göta Kanal enligt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Sökte vandrarhem efter Göta Kanal enligt cykel turer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt, välskött vandrarhem!

Rekommenderad av JS, Sverige (Sverige ons 02 sep 2020)
“Mycket bra och trevligt boende. Välskötta historiska lokaler i bra läge. Supermysigt! Väldigt trevlig ägare. Hur nöjd som helst med vistelsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tidstypiskt boende

Rekommenderad av Christel, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“Underbart hus med bevarade genuina tidstypiska detaljer. Rent och snyggt både inne och i omgivningen. Vi stannade två nätter här. Uppskattade omtänksamheten om gästerna tex så fanns det öronproppar att få för den som så önskade! Hit återvänder vi gärna! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Forsvik STF en pärla

Rekommenderad av Annette, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Fantastiskt fint vandrarhem, bra kök, stämmer enligt beskrivning och därtill ett mycket trevligt bemötande av värd/ansvarig! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Fint och välstädat

Rekommenderad av CarinaD , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Så mysiga rum, väldigt lyhört men det fanns gratis öronproppar. Hemtrevligt och välstädat. Riktiga pelargoner I gammaldags lerkrukor på rummet höjde upplevelsen. God frukost på caféet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rymligt och bekvämt boende i fin kulturm...

Rekommenderad av MBE, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Rymligt och bekvämt boende i fin kulturmiljö. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Forsvik_vandtarhem

Rekommenderad av Rainer Herpin , Sverige (Sverige fre 07 aug 2020)
“Ett bra vandrarhem i e riktigt trevligt gammalt industriområde med mycket kulturellt värde.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Superfint ställe! Helt underbart! Ett ex...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Superfint ställe! Helt underbart! Ett extra plus för det fina och välfyllda bokskåpet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättebra ställe trevligt bemötande. Topp...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Jättebra ställe trevligt bemötande. Toppen ställe”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.