STF Forsvik Vandrarhem

Adress: Bruksvägen 9-11, 546 73 Forsvik  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 94% (45 av 48 rekommenderar) (12 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(45 av 48rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

En liten pärla i fin miljö. Varsamt ren...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“En liten pärla i fin miljö. Varsamt renoverat och personligt inrett. Trevlig och hjälpsam personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Forsvik är värt ett besök

Rekommenderad av Baltzar, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Vacker plats med vackra omgivningar. Härliga kulturbyggnader med bra utrymmen. Den enda riktiga plumpen är att det är rejält lyhört i väggar och golv. I kombination med stomljud, knarriga golv och skrikiga spädbarn är man tacksam för öronproppar i necessären :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Flott sted i historiske omgivelser

Rekommenderad av Vandreren, Norge (Norge ons 10 jul 2019)
“Flotte rom i autentisk historisk stil. Fantastiske omgivelser med et spennende industrihistorisk museum og rett ved Göta kanal. Ryddig, rent og ordentlig. Utmerket frokost. Veldig fornøyd med oppholdet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utomordentlig bra

Rekommenderad av Peter Fredskild, Danmark (Danmark mån 08 jul 2019)
“Vi har haft familjträf mellan vor danska och norska familj på Forsvik. Ett charmerande vandrarhem med mycket fine faciliteter och stora rum, som alle var mycket tilfredsa med. Servicen fraånvandrarhemmets sida var helt i topp, så vi kunne opleve det bedst möjliga uppehåll. Vi kommar mycket gärna igen. med dansk och norsk hilsen familien Stavik och Fredskild”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Miljön

Rekommenderad av M-L, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“En trevlig vacker historielektion”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stort boendeutrymme i vacker miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 aug 2018)
“STF har i Forsvik ett unikt boende med stora rum. Intill boendet finns ett innehållsrikt museum, Göta Kanal, café och en restaurang. Några kilometer bort finner man Karlsborgs fästning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Värd att stanna längre

Rekommenderad av Christoph, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Stort sovrum, eget badrum och ett kök som är tillräckligt stort så att det fungerar även som vardagsrum möjliggör längre uppehåll. Lite roligt att husets utrymningsvägar går tvärs genom alla rum. I byn verkar inte finnas någon mataffär, tyvärr. Forsviks bruk är absolut värd att titta på, man kan lätt lägga en hel dag på det. Vi lyckades även se hjulångaren Eric Nordevall II, spännande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dejligt sted, vi har været der mange gan...

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tis 07 aug 2018)
“Dejligt sted, vi har været der mange gange og kommer gerne igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra vandrarhem i vacker landskap

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“Mycket bra stort rum med eget kök bredvid! Kunde öppna flera fönster och få ett skönt korsdrag i 28 graders värme. Mycket lugnt och vackert i Forsvik. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

En trivsam upplevelse i fina Västergötland

Rekommenderad av Karin, Janne och Marie, Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Ett härligt boende i en gammal bruksmiljö. Roligt att miljön tagits så väl omhand. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället